2021 Ζώδια Τοξότης Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

sagittarius-character

2021 Ζώδια Τοξότης Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Τοξότης Ιανουάριος Η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και των χρημάτων, είναι στο εξωστρεφές ζώδιό σας στο ξεκίνημα του μήνα!

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου κάνετε φίλους – και πιθανά καινούργια ερωτικά ενδιαφέροντα – πιο εύκολα.

Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι αρκετά καλή και άνετη. Αν πρόκειται να δανείσετε χρήματα, ελέγξτε τις λεπτομέρειες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας για τον σοβαρό Αιγόκερω στις 8 Ιανουαρίου. Ίσως να γίνετε λίγο πιο αυστηροί στα θέματα της καρδιάς και των οικονομικών. Δώσατε βιαστικά κάπου την ερωτική σας προσοχή, είτε τα χρήματα που κερδίσατε την προηγούμενη εβδομάδα; Τώρα αρχίζετε να εξετάζετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, τις δυνατότητες των καταστάσεων και των ανθρώπων που αγωνίζονται για την προσοχή σας!

Η σκληρή δουλειά αποδίδει περισσότερο από ποτέ τώρα. Ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Δία που σας κυβερνά, στον ενθουσιώδη Κριό στις 11 Ιανουαρίου… Σας φέρνει καλά… αλλά εντελώς απροσδόκητα νέα. Να ελέγχετε τακτικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια ανάρτηση που είχατε επισημάνει. Να κοιτάτε τα εισερχόμενα κείμενα, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χάσει τίποτα. Η διάρκεια της προσοχής σας είναι σχετικά σύντομη… Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να χάσετε κάποια από τα σημαντικότερα νέα του μήνα!

chartomantia-098

Ένα τετράγωνο Άρη – Δία στις 23 Ιανουαρίου, σας δίνει την ενέργεια για να ξεκινήσετε μερικά νέα έργα… Αλλά ίσως να μην δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια για να τα εξετάσετε. Ευτυχώς θεωρήστε αυθεντία, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε τους άλλους να σας βοηθήσουν για να ολοκληρώσετε τα πράγματα!

2021 Ζώδια Τοξότης Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Αυτός ο μήνας σας δίνει χρόνο να εργαστείτε και να εξετάσετε το μέλλον της οικονομικής σας ευημερίας. Ίσως χρειαστεί να λάβετε μερικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή, που θα μπορούσαν τελικά να αλλάξουν τις εργασιακές σας σχέσεις!

zwdia-zvdia-alexΤο νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, θα σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας: Επιβεβαιώστε την επιθυμία σας να ζητήσετε περισσότερα χρήματα στη δουλειά!

Η προσοχή στο να ζητήσετε αύξηση στη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, έγκειται στο ότι μπορεί τελικά να προκαλέσει δράματα από συναδέλφους που ζηλεύουν τα επιτεύγματά σας. Προτού υπερασπιστείτε τον εαυτό σας στη συναισθηματική τους συμπεριφορά, κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο!

Σε τελική ανάλυση, αν λάβετε τα χρήματα που ζητήσατε και τα αξίζετε, τι σημασία έχει αν οι συνάδελφοι επιδεικνύουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά; Αν παραμείνει αυτή η ατμόσφαιρα, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 30 Ιανουαρίου. Κάντε μια συζήτηση με κάποιους, για να σταματήσετε τα κουτσομπολιά, τα βλέμματα και το δράμα.

Μην αισθάνεστε άσχημα για την προστασία της συναισθηματικής και οικονομικής σας ευημερίας. Πρέπει να προσβλέπετε στη μελλοντική σας ασφάλεια. Εξάλλου, την κερδίσατε με τη σκληρή δουλειά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9