2021 Ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

Aquarius

2021 Ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος Ο γκουρού της τεχνολογίας Ερμής, μπαίνει στο καινοτόμο ζώδιό σας στις 8 Ιανουαρίου!

Τώρα θα έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε.

Αγοράστε τις πιο αποδοτικές εφαρμογές, κατεβάστε τα πιο πρόσφατα βιντεοπαιχνίδια, δοκιμάστε κάποιο ενδιαφέρον λογισμικό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Υδροχόοι, χρησιμοποιήστε την τελευταία τεχνολογία, ακόμα και για να επικοινωνήστε με φίλους και συγγενείς. Θα είστε ένας τεχνικός πρωτοπόρος που βρίσκεται στην αιχμή του! Ο Ουρανός που σας κυβερνά, γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 14 Ιανουαρίου και σας προτρέπει να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές!

Ως μία από τις πιο προοδευτικές ιδιοσυγκρασίες, είστε ήδη σε αυτή την πορεία… Αλλά το γεγονός ότι είστε σταθερό ζώδιο, συνδυάζεται με την γήινη ενέργεια του επίμονου Ταύρου: Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχίες, θέματα που αφορούν την πρόοδο και την εξέλιξη. Οπότε, θεωρήστε ότι θα εξακολουθείτε να περιμένετε αλλαγές, όχι όμως με τον συνήθη ενθουσιασμό σας!

chartomantia-098

Ο Ήλιος βγαίνει από τον Αιγόκερω και μπαίνει στο επαναστατικό σας ζώδιο στις 19 Ιανουαρίου: Περπατάτε στο ρυθμό του δικού σας τυμπάνου. Μπορείτε να πείτε με ασφάλεια ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εσάς… Και θέλετε να μοιραστείτε τη μοναδικότητά σας με τον κόσμο. Πιθανές ανόητες, περίεργες ενέργειές σας, μπορεί να αντιμετωπιστούν με ανάμικτες αντιδράσεις. Αλλά πραγματικά, δεν θα μπορούσατε να νοιάζεστε λιγότερο για το τι σκέφτονται οι άλλοι!

Ο επικοινωνιακός Ερμής ανοίγει τον πρώτο ανάδρομο κύκλο του για την χρονιά, στις 30 Ιανουαρίου. Ίσως να προκύψει μια σοβαρή απογοήτευση που αφορά τεχνολογικές ατυχίες. Σας αρέσει να έχετε τις πιο πρόσφατες και καλύτερες εφαρμογές, εργαλεία και γκάτζετ… Αλλά είναι πολύ ενοχλητικό όταν δυσλειτουργούν, ενώ κάνετε μια παρουσίασή σας!

zwdia-zvdia-alex

2021 Ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Θα υπάρξει μια αλλαγή στις μεθοδολογίες, όταν ο Δίας στο ζώδιό σας θα τετραγωνίσει τον Ουρανό στις 17 Ιανουαρίου. Εξελίσσετε τον κόσμο σας και επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας όνειρα… Και αυτό θα σας οδηγήσει πιο μακριά από το αρχικό επαγγελματικό όραμα. Θα νιώθετε επίσης έναν καινούργιο ενθουσιασμό για την καριέρα σας, με έναν διαφορετικό τρόπο!

Δύο ημέρες αργότερα, ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και επιτρέπει να συζητήσετε ανοιχτά τα όνειρά σας. Στις 26 του μήνα, ο ονειρικός Ποσειδώνας τετραγωνίζει τους δεσμούς του πεπρωμένου: Η όψη θα σας γεμίσει αποφασιστικότητα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αν πιστεύετε σε κάτι… μπορεί να συμβεί τώρα!

Στις 28 Ιανουαρίου αναδύεται η Πανσέληνος στο Λέοντα: Αυτή θα επιτρέψει να σχεδιάσετε τα όνειρά σας και να λάβετε αποφάσεις για το πώς θέλετε να τα πραγματοποιήσετε. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ξεκινά στις 30 του μήνα στο ζώδιό σας. Αυτή μπορεί να βοηθήσει να λύσετε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν, καθώς ξεκινάτε μια νέα επαγγελματική προσπάθειά σας!

Απλά, μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας στο δρόμο προς την επιτυχία. Αν πιστεύετε στον εαυτό σας, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε να συμβεί. Είστε στο δρόμο προς το μεγαλείο. Θα τα καταφέρετε, Υδροχόοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9