2021 Ζώδια Υδροχόος Φεβρουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

Aquarius

2021 Ζώδια Υδροχόος Φεβρουάριος Μηνιαίες Προβλέψεις

2021 Ζώδια Υδροχόος Φεβρουάριος Ο Ήλιος είναι στο αέρινο ζώδιό σας στο ξεκίνημα του μήνα, δίνοντάς σας την ελευθερία που λαχταράτε.

Ίσως να πρέπει να τσεκάρετε κάποιον από καιρό σε καιρό, όπως τον εργοδότη σας, έναν γονιό ή τον σύντροφό σας…

Αλλά εξακολουθείτε να εκτιμάτε την αίσθηση ότι είστε ο μόνος που οδηγεί το σκάφος και λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 7 Φεβρουαρίου, φέρνει κάποια ένταση στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αγκαλιάσετε τις αλλαγές. Πολύ λίγα πράγματα συμβαίνουν, όταν στέκεστε ακίνητοι και κοιτάτε τη ζωή να σας προσπερνά… Αυτή η απαιτητική ενέργεια σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε, όχι να ζείτε σαν παρατηρητές!

Ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 17 του μήνα, θα φέρει μια δύσκολη ενέργεια. Ευτυχώς για όλους, αυτή η συγκυρία προκύπτει μόνο μία φορά κάθε 14 χρόνια!

zwdia-66

Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, δεν είναι κάτι που αγαπάτε ιδιαίτερα. Ένας από τους χειρότερους εφιάλτες σας είναι να καταπνίγετε τη φαντασία σας, κάτι που θα συμβεί τώρα. Ο Ήλιος αφήνει το αέρινο ζώδιό σας και περνά στα υδάτινα βάθη των Ιχθύων στις 18 Φεβρουαρίου. Θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί από όσο αντέχετε!
Αν και είναι ωραίο να έχετε τονωμένα αισθήματα, αισθάνεστε κάπως άβολα να τα εκφράζετε στους γύρω σας. Ευτυχώς, τα ονειροπολήματά σας είναι ζωντανά τώρα… Και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μια καλή απόσπαση της προσοχής σας από την πραγματικότητα!

zwdia-9-zvdia-9

2021 Ζώδια Υδροχόος Φεβρουάριος Προβλέψεις Καριέρας

Καλώς ήλθατε σε έναν ολοκαίνουργιο μήνα εκπλήξεων, Υδροχόοι! Θα σας φέρει απίστευτα νέα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Αυτή η υπέροχη ενέργεια τονίζεται από τη Νέα Σελήνη στις 11 Φεβρουαρίου, προσφέροντάς σας μεγάλη ευημερία και τύχη!

Στις 17 του μήνα θα πετούν τριγύρω σπινθήρες. Θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε ένα παλαιότερο επαγγελματικό όραμα, που παραμένει στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό. Μιλήστε γι’ αυτό με την ομάδα, τη διοίκηση και τους συναδέλφους σας. Άλλωστε δυο – τρία μυαλά, είναι καλύτερα από ένα!

Θα επιβραβευτείτε για την ομαδική σας εργασία καθώς προχωράμε στην εποχή των Ιχθύων στις 18 Φεβρουαρίου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επαίνους από τους συναδέλφους σας ή σε μια αύξηση από το αφεντικό σας!

zwdia-zodia-astrologia-65
Όταν ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στις 21 του μήνα, θα μπορείτε πλέον να εφαρμόσετε όσα έχετε αναθεωρήσει για να αναζωογονήσετε τη δουλειά σας. Αυτή τη φορά, θα κάνετε σημαντικά επαγγελματικά βήματα!

Η ευθυγράμμιση του Δία με τους δεσμούς του πεπρωμένου στις 26 Φεβρουαρίου, θα σας φέρει επαγγελματική αναγνώριση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την επόμενη μέρα, θα σας προσφέρει μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα και κέρδη από τα οράματά σας.
Η τύχη είναι στο πλευρό σας αυτό το μήνα, ακόμη και αν φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76