2021 Ιανουάριος Αιγόκερως Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-aigokerws

2021 Ιανουάριος Αιγόκερως Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Αιγόκερως Ο Ήλιος ταξιδεύει μέσα στο πειθαρχημένο σας ζώδιο στην είσοδο του μήνα.

Αυτό θα βοηθήσει να μην επηρεαστείτε από πράγματα που δελεάζουν τους άλλους!

Ναι, έχετε επιλογές. Αλλά είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε στον καλό δρόμο και να πετύχετε τους ρομαντικούς σας στόχους. Μπράβο σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η οξύτατη σκέψη του Ερμή, ενώνει τις δυνάμεις της με τον φιλόδοξο Κρόνο στον οίκο σας του σπιτιού στις 10 Ιανουαρίου. Μαζί σας βοηθούν να ξεφύγετε από όλα – και δεν σας ενοχλεί πια να βρίσκεστε διανοητικά πάντα ένα βήμα μπροστά από το ταίρι σας… Δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει, σε οποιαδήποτε διαφωνία μαζί σας τώρα!

Έρχεται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 13 του μήνα. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε μια εγρήγορση να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο… Αφού πιστεύετε ότι έχετε αποδείξει τον εαυτό σας, γιατί να μην κάνετε το επόμενο λογικό βήμα;

zwdia-3-zodia

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα έχετε μια αίσθηση αισιοδοξίας, που είχατε καιρό να νιώσουν. Αντί να ρωτάτε “γιατί;” ρωτήστε “γιατί όχι;”. Ο Ήλιος βρίσκεται στον επαναστάτη Υδροχόο στις 23 Ιανουαρίου, που κάνει σύνοδο με τον περιοριστικό Κρόνο. Η συγκυρία σας θέτει ένα αίνιγμα…

Θέλετε να είστε ορμητικοί και ελεύθεροι… Αλλά ξέρετε ότι όλα λειτουργούν καλύτερα στην ερωτική σας ζωή, όταν διατηρείτε τον έλεγχό σας και είστε σταθεροί. Να απολαύστε τη στιγμή της απόλυτης ελευθερίας σας. Αλλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι την υπόλοιπη χρονιά!

prodosia

2021 Ιανουάριος Αιγόκερως Προβλέψεις Ευεξίας

Είναι μια καινούργια χρονιά, Αιγόκεροι! Είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση. Το σύμπαν σας συμπαραστέκεται, καθώς ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου και διευκολύνει την επιτυχία σας!

Όλα συνεχίζουν να βελτιώνονται, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 8 του μήνα. Θα δείξετε ενδιαφέρον και για διαφορετικούς τύπους εξάσκησης, γι’ αυτό πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει!

Η καλύτερη μέρα για να ασκηθείτε, είναι στις 13 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας: Θα κατακλυστείτε από ενέργεια και αποφασιστικότητα. Προγραμματίστε μια πιο ενδιαφέρουσα και προκλητική προπόνηση εκείνη την ημέρα και θα νιώσετε υπέροχα!

zwdia-zodia-astrologia-65
Ωστόσο, ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία την επομένη και αναδύει μερικά προβλήματα στη φυσική σας κατάσταση. Ίσως η λύση να μην είναι ξεκάθαρη… Δεν βοηθάει και η μετάβαση του Ήλιου στον Υδροχόο στις 19 του μήνα, που σας αναγκάζει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις!

Θα παραμείνετε πεισματικά στις κακές σας συνήθειες ή θα δοκιμάσετε κάτι καινούργιο; Με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου, προσπαθήστε να εντοπίσετε λύσεις ακόμα κι αν χρειαστείτε λίγο χρόνο. Ο μήνας θα τελειώσει με αγκομαχητά, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 30. Παραλείψτε την προπόνηση… και μείνετε στο κρεβάτι!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw