2021 Ιανουάριος Δίδυμοι Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

zwdio-didymoi

2021 Ιανουάριος Δίδυμοι Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Δίδυμοι Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς ξεκινά, με τον Ερμή που σας κυβερνά στον αυθόρμητο Κριό!

Ποτέ δεν ξέρετε τι θα βγει από το στόμα σας – ή πότε… Και μπορεί να πείτε κάποια ακατάλληλα πράγματα στη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Αλλά το παραδοσιακά χαριτωμένο φλερτ, καθιστά ανεκτή τη συμπεριφορά σας στους περισσότερους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Δίδυμοι, προσέξτε μήπως κάποιος έχει κουραστεί από την αμεσότητά σας. Ο επιθετικός Άρης μπαίνει στον τακτικό Ταύρο από τις 6 Ιανουαρίου. Θα επιβραδύνει τα πράγματα και θα σας δώσει την ευκαιρία να καλύψετε κάποια οικονομικά σας θέματα. Έχετε ξοδέψει πολλά για να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο; Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε την οικονομική σας κατάσταση πιο σοβαρά!

Ένα δύσκολο τετράγωνο Ερμή – Ουρανού στις 12 του μήνα φέρνει απροσδόκητα νέα για την ερωτική σας ζωή… Και δεν είστε σίγουροι πώς να τα αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς έχετε στη διάθεσή σας πολλές τεχνολογικές πηγές, που θα βοηθήσουν να διαχειριστείτε την αβεβαιότητα που νιώθετε!

zwdia-66

Η έξοδος του Ήλιου από τον Αιγόκερω και η είσοδός του στον Υδροχόο, μοιάζει με δροσερή ανάσα καθαρού αέρα στις 19 Ιανουαρίου. Θα βλέπετε μεγάλες αλλαγές στον ορίζοντα, που θα ανυπομονείτε να τις εξερευνήσετε με τον σύντροφό σας!

Αν είστε ελεύθεροι, έχετε πιθανότητες να γνωρίσετε ένα μελλοντικό ταίρι σε μια ανθρωπιστική εκδήλωση. Η επιθυμία να σωθεί ο κόσμος είναι υπέροχο συναίσθημα… ειδικά όταν έχουμε κοινό!

prodosia

2021 Ιανουάριος Δίδυμοι Προβλέψεις Ευεξίας

Δίδυμοι, αρχίζει μια νέα χρονιά και είστε έτοιμοι να νιώσετε καλά! Αλλά πριν ανεβείτε στο ποδήλατο γυμναστικής, στραφείτε πρώτα στη συναισθηματική σας ευημερία αντί για τη φυσική. Στις 6 Ιανουαρίου ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο – και σας ωθεί σε μια ενδοσκόπηση για να βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας!

Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 8 του μήνα. Αυτή είναι καλή στιγμή για να εστιάσετε σε όσα πρέπει να κάνετε, προκειμένου να νιώσετε καλά μέσα σας. Μια θεραπεία μέσω των καλλιτεχνικών μπορεί να είναι εξαιρετικό σημείο εκκίνησης!

Ακόμη δεν αισθάνεστε υπέροχα, μέχρι τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου; Κάντε ένα βήμα πίσω και αναζητήστε αυτό που δεν σας ταιριάζει. Ο Ουρανός επιστρέφει ορθόδρομος την επομένη – και μπορεί να βοηθήσει να κάνετε μια θετική αλλαγή, αν δουλέψετε σκληρά!

zodia-zvdia-75
Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 19 του μήνα και σας γεμίζει ενέργεια. Ωστόσο, μην αμελήσετε τη συναισθηματική σας ευεξία με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28: Αν έχετε οποιαδήποτε άλυτα ζητήματα, τώρα είναι η ώρα να τα αντιμετωπίσετε!

Ο μήνας τελειώνει με την πρώτη ανάδρομη κίνηση της χρονιάς για τον Ερμή, στις 30. Επειδή μπορεί να φέρει μια χαοτική ενέργεια στη ζωή σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε μια σταθερότητα για να μην καταστρέψετε την πρόοδό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia