2021 Ιανουάριος Ζυγός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zygos

2021 Ιανουάριος Ζυγός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Ζυγός Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, υποδέχεται τον μήνα στον συναρπαστικό και παθιασμένο Τοξότη!

Θα υπάρχουν όλα τα είδη των ρομαντικών επιλογών στο τραπέζι…

Να έχετε αισιόδοξη οπτική και προθυμία, να δοκιμάσετε οτιδήποτε στο όνομα της αγάπης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η τύχη είναι στο πλευρό σας, Ζυγοί! Η Αφροδίτη θα αφήσει τον συναρπαστικό Τοξότη για τον σταθερό Αιγόκερω, στις 8 Ιανουαρίου. Έτσι προτεραιότητά σας θα γίνει η πίστη. Αν είστε σε σχέση, δείξτε στο ταίρι σας ότι έχετε μάτια μόνο γι’ αυτό. Αν βρίσκεστε σε φάση νέων γνωριμιών, οι περιστασιακές «βολές» δεν είναι για εσάς τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 13 του μήνα, φέρνει μια ελαφρώς πιο ανάστατη ατμόσφαιρα λόγω της απρόβλεπτης φύσης του. Ορισμένες πτυχές της ερωτικής σας ζωής αναδύονται τώρα, αφήνοντάς σας ένα συναίσθημα αβεβαιότητας. Δεν χρειάζεται να αντιστοιχίσετε τα πάντα με ακρίβεια… Αλλά θα θελήσετε τουλάχιστον να γνωρίζετε μερικές από τις λεπτομέρειες εκ των προτέρων!

tarw-zwdia

Η αξιοπιστία σας μπορεί να ελαττωθεί, όταν ο Ήλιος αφήσει τον σταθερό Αιγόκερω για τον αέρινο Υδροχόο στις 19 Ιανουαρίου. Αλλά θα αντικατασταθεί από ανοιχτό μυαλό και προθυμία για πειραματισμό. Μήπως εσείς και το ταίρι σας αναζητάτε κάτι καινούργιο; Δοκιμάστε το τώρα. Αν είστε ελεύθεροι, επαφές με άτομα που διαφέρουν από τον συνηθισμένο τύπο σας, θα σας προσφέρουν μια εντελώς μοναδική εμπειρία!

2021 Ιανουάριος Ζυγός Προβλέψεις Ευεξίας

Δοκιμάστε να προσθέσετε στη λίστα έναν ακόμη στόχο για τη φυσική σας κατάσταση, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου. Σε τελική ανάλυση, ποτέ δεν ήσασταν τόσο φιλόδοξοι. Μην ανησυχείτε για την προσπάθεια στην επίτευξη του στόχου, απλά διατηρήστε τον στη λίστα σας!

prodosiaΌταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 8 του μήνα, επιθεωρήστε την καθημερινή σας εξάσκηση. Πώς πάει; Αν η απάντηση είναι «όχι τέλεια», βρείτε τρόπους να την κάνετε καλύτερη!

Μέχρι τη στιγμή που το νέο φεγγάρι θα είναι στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, θα έχετε μια καλή ιδέα για το τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Καθώς ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία την επόμενη μέρα, εστιάστε στο πώς αισθάνεστε μ’ αυτές τις αλλαγές. Η πρωινή γιόγκα σας αναζωογονεί ή απλά σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι;

zodia-zvdia-75

Η καλύτερη μέρα για να ασκηθείτε, είναι στις 19 του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο. Θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να πετύχετε τον πρώτο σας στόχο! Ναι!

Γιορτάστε αυτό το θαυμάσιο συναίσθημα, στις 28 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος στο Λέοντα δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Διατηρήστε αυτή την αίσθηση, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 30. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες στη ζωή σας, χωρίς να θυσιάσετε την εξάσκησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA