2021 Ιανουάριος Ιχθύες Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

2021 Ιανουάριος Ιχθύες Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Ιχθύες Ο Ήλιος στον λογικό Αιγόκερω στην αρχή του μήνα, δεν προσφέρει και την πιο ρομαντική ενέργεια… αλλά κάνει δουλειά!

Αν και είστε συχνά αναποφάσιστοι, αυτό το δίδυμο μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε μερικές δύσκολες επιλογές.

Μην κοιτάτε πίσω, ενώ ανεβαίνετε στην κορυφή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο ισχυρός Άρης συνεργάζεται με τον χαλαρό Ταύρο από τις 6 Ιανουαρίου. Θα επιβραδύνει τα πράγματα, κάνοντάς σας να αναρωτηθείτε πώς συνδέεται η ερωτική σας ζωή με τα οικονομικά. Αν εσείς και ο σύντροφός σας ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα, ήρθε η ώρα να θέσετε έναν προϋπολογισμό. Αν είστε ελεύθεροι και χρησιμοποιείτε χρήματα για να εντυπωσιάσετε τα ραντεβού σας, δοκιμάστε άλλη τακτική. Υπάρχει ένα νέο φεγγάρι στον Λέοντα στις 13 του μήνα, που βρίσκει την ερωτική σας ζωή μέσα στο δράμα… Κάτι που δεν απολαμβάνετε πάντα!

Έχετε ξοδέψει χρόνο με κάποιον, που διαφωνεί όλη την ώρα για να τραβήξει την προσοχή σας; Περιττό να πούμε πως δεν είναι το ιδανικό σας ταίριασμα. Ο Ερμής βρίσκεται στον απόμακρο Υδροχόο, όταν ξεκινάει την πρώτη ανάδρομη κίνησή του για φέτος στις 30 Ιανουαρίου. Ίσως να δημιουργήσει πολλά επικοινωνιακά προβλήματα!

zwdia-66
Αυτή η δύσκολη διέλευση, σας προκαλεί να διατηρήσετε ανοιχτό μυαλό όταν σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε. Αλλά τα πράγματα δεν θα λειτουργούν ομαλά, αν προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει, αν προσπαθήσετε να προσκολληθείτε σε ό,τι σας είναι οικείο και ευχάριστο!

2021 Ιανουάριος Ιχθύες Προβλέψεις Ευεξίας

Με την είσοδο στον πρώτο μήνα του 2021, είναι ώρα να ξεκινήσετε να κάνετε μερικές σημαντικές ερωτήσεις… Ειδικά όταν ο Άρης μπει στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου. Τι θέλετε απ’ αυτή τη χρονιά – και τι προτίθεστε να κάνετε για να το καταλάβετε;

zwdia Maketa BUDDHA-8065
Νιώθετε πως έχετε κολλήσει και δεν μπορείτε να βρείτε τι ακριβώς θέλετε; Στραφείτε στους φίλους σας για συμβουλές, όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο στις 8 του μήνα. Θα έχουν να σας δώσεις μερικές καινούργιες κατευθύνσεις!

Οργανωθείτε με το νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου: Κλείστε ιατρικά ραντεβού, ανανεώστε τις συνδρομές σας, ετοιμάστε τη λίστα για τα ψώνια. Αυτό θα σας κρατήσει σε καλό δρόμο!
Καθώς ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία την επόμενη μέρα, κάντε μια μικρή αλλαγή στη ρουτίνα σας: Ξεκινήστε να γράφετε σε ημερολόγιο ή να κάντε γιόγκα το πρωί. Αν κάτι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, συνεχίστε!

taro-6-9

Καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 19 Ιανουαρίου, επικεντρωθείτε σε θετικές αλλαγές για τη συναισθηματική σας ευεξία. Πώς μπορείτε να πετύχετε ισορροπίες και να βοηθήσετε την εσωτερική σας επούλωση;

Όταν αναδυθεί η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 28 του μήνα, προκαλέστε τον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Το να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, είναι υγιές… Αλλά μην τα βάλετε με τον εαυτό σας, αν γυρίσετε σε παλιές συνήθειες όταν Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 30 Ιανουαρίου. Όλοι κάνουν λάθη, ας είστε ευγενικοί με… εσάς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia