2021 Ιανουάριος Καρκίνος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

2021 Ιανουάριος Καρκίνος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Καρκίνος Ο πρακτικός Ήλιος θα είναι στον Αιγόκερω στην αρχή του μήνα.

Αυτός θα σας βοηθήσει να μείνετε προσγειωμένοι, μέσα στο ρομαντικό δράμα σας…

Όταν όλοι γύρω σας πανικοβάλλονται, είναι καλό να είστε το ήρεμο και λογικό άτομο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα θετικό τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9 Ιανουαρίου, δίνει στην ερωτική σας ζωή μια παθιασμένη ώθηση… Με τη μορφή της αυτοπεποίθησης και της ανανεωμένης επιθυμίας. Αν βλέπετε κάποιον, ανάβουν σπινθήρες στην κρεβατοκάμαρα με την πρώτη κίνηση. Αν είστε ελεύθεροι, φροντίστε να είστε άμεσοι… Το να μπαίνετε κατευθείαν στο θέμα, είναι πολύ σέξι!

Το νέο φεγγάρι έρχεται στις 13 του μήνα στον υπεύθυνο Αιγόκερω. Αυτό θα σας δώσει τον χρόνο και την ικανότητα να αρχίσετε να σκέφτεστε μπροστά. Τι θέλετε αναφορικά με το ερωτικό σας μέλλον; Τι προτίθεστε να κάνετε για να το αποκτήσετε; Η ώρα για τα νέα ξεκινήματα και τις πρώτες κινήσεις, είναι τώρα!

chartomantia-098

Εκτιμάτε την ανεξαρτησία σας στις 19 Ιανουαρίου, που ο Ήλιος μεταβαίνει από τον πιστό Αιγόκερο στον Υδροχόο που αγαπάει την ελευθερία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να είστε μόνοι όλη την ώρα. Το τέλειο σενάριο για εσάς τώρα, περιλαμβάνει το να είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε όταν το θέλετε… Αλλά και να έχετε κάποιον εκεί για εσάς, όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε, Καρκίνοι!

2021 Ιανουάριος Καρκίνος Προβλέψεις Ευεξίας

Νέα χρονιά, νέες ευκαιρίες για να πετύχετε όλους τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης! Ξεκινήστε από νωρίς, μιας και ο Άρης στον Ταύρο από τις 6 Ιανουαρίου θα σας δώσει αρκετή αντοχή. Ξεκινήστε με έναν από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και θα έχετε αρκετή αποφασιστικότητα για να τον πετύχετε!

zwdia-zvdia-alexΟ Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στις 8 του μήνα. Τώρα αρχίστε να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές στις συνήθειές σας. Ακόμα και κάτι απλό – όπως να θέσετε τις Δευτέρες ως χορτοφαγικές, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα μακροπρόθεσμα!

Με το νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, καταγράψτε τη λίστα όσων σας απασχολούν στην καθημερινότητα: Εξάσκηση, διατροφή, συναισθηματική υγεία. Όσο συνειδητοποιείτε τι πηγαίνει καλά, θα παραμείνετε σε καλό δρόμο!

Θα χρειαστείτε αυτή τη λίστα, όταν ο Ήλιος μπει στον Υδροχόο στις 19 του μήνα και «εξαντλήσει» την ενέργειά σας. Δικαιούστε να πάρετε έναν υπνάκο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας!
Από την άλλη πλευρά, εντοπίστε τι δεν σας ταιριάζει με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου. Όταν καταλάβετε τι δεν λειτουργεί, θα βρείτε και λύσεις που θα σας επαναφέρουν στη σωστή πορεία. Ακόμα κι αν ο ανάδρομος Ερμής από τις 30 του μήνα, προσπαθήσει να σας σαμποτάρει… Πάρτε βαθιές ανάσες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65