2021 Ιανουάριος Λέων Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

zwdio-lewn-ermis

2021 Ιανουάριος Λέων Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Λέων Είστε έτοιμοι να δείξετε έμπρακτα κι όχι μόνο στα λόγια, όσα υποστηρίζετε!

Αξιοποιήστε την παθιασμένη Αφροδίτη, που θα κινείται στον εξίσου πύρινο Τοξότη αυτό τον μήνα.

Αγαπάτε δυνατά και με ενθουσιασμό – και δεν διστάζετε να το πείτε σε όλους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυθόρμητες περιπέτειες σας περιμένουν, καθώς αφήνετε κάθε αναστολή και αγκαλιάζετε μερικές από τις πιο «επικίνδυνες ερωτικές δυνατότητες». Η δύναμη του Άρη μετατοπίζεται στις 6 Ιανουαρίου, που φεύγει από τον φλογερό Κριό που κυβερνά και περνά στον Γήινο Ταύρο!

Αυτή η ήρεμη, ήπια και πιο υπομονετική στάση, μπορεί να φαίνεται βαρετή σε μερικούς από εσάς… Αλλά για άλλους θα είναι σημάδι ότι θα αποκτήσετε ένα εξαιρετικό ταίρι, με διάρκεια!

tarw-wroskopio-4

Αναμένεται μια σύνοδος στις 14 Ιανουαρίου, ανάμεσα στον κυβερνήτη σας τον Ήλιο και τον ενδοσκοπικό Πλούτωνα στον σταθερό Αιγόκερω. Αυτή σας βοηθά να δείξετε σε ένα τυχερό άτομο, πόσο αφοσιωμένοι του είστε… Ακόμα κι αν δεν είστε τεχνικά μαζί, είστε έτοιμοι να αφήσετε τα πάντα αν πρόκειται να έχετε μια ευκαιρία μαζί του. Και τα δεσμευμένα λιοντάρια, θα έχετε πλέον τη δυναμική να επηρεάσετε το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της σχέσης σας. Μην τη χάσετε!

Ο Ήλιος περνά στον ειδήμονα της τεχνολογίας Υδροχόο, στις 19 Ιανουαρίου. Τώρα θα έχετε να καλύψετε μια σειρά από δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα κι αν δεν κάνετε κάποια ερωτική σύνδεση, εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τη δικτύωση κοινωνικά και επαγγελματικά!

zwdia-tarw-zodia-19

2021 Ιανουάριος Λέων Προβλέψεις Ευεξίας

Το 2020 τελείωσε, Λέοντες… Γιορτάστε! Είστε έτοιμοι να μπείτε στο 2021, για να πετύχετε όσους στόχους της φυσικής σας κατάστασης δεν μπορούσατε να αγγίξετε πέρυσι. Αλλά δεν πρόκειται να είναι τόσο απλό, με τον Άρη στον Ταύρο από τις 6 Ιανουαρίου να δημιουργεί «πεδία μάχης» για τη γυμναστική σας!

Εσείς δεν πρέπει να απογοητευτείτε στιγμή: Εστιάστε σε ασκήσεις που ενισχύουν την ευεξία σας. Εξάλλου, η γνώση είναι δύναμη. Και θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη γνώση, καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 8 του μήνα!

Ο συνδυασμός μυαλού και δημιουργικότητας, θα οδηγήσει στο στήσιμο ενός νέου προγράμματος εξάσκησης που θα είναι ιδανικό για εσάς. Στις 13 Ιανουαρίου δοκιμάστε το, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Θα σας παράσχει τη φιλοδοξία και τους πόρους που χρειάζεστε για να πετύχετε!

zodia-zvdia-75

Συνεχίστε να γυμνάζεστε, ακόμα και όταν ο Ουρανός επιστρέψει σε ορθή πορεία την επόμενη μέρα και ίσως προσπαθήσει να σας επιβραδύνει… Σε κάθε περίπτωση, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο στις 19 Ιανουαρίου!

Η καλύτερη μέρα για να ασκηθείτε, είναι στις 28 του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Τέλος, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 30 θα ανακόψει την ταχύτητά σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και αναλύστε την κατάσταση για να βρείτε λύσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw