2021 Ιανουάριος Παρθένος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-parthenos

2021 Ιανουάριος Παρθένος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Παρθένος Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στις ερωτικές σας υποχρεώσεις!

Θα βοηθήσει σε αυτό ο Ήλιος, που ταξιδεύει στον πρακτικό και οργανωμένο Αιγόκερω στις αρχές αυτού του μήνα.

Ανεξάρτητα από τους στόχους σας, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να εργάζεστε γι’ αυτούς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον ξεκινά για εσάς, με θετική δράση: Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, αφήνει τον αυστηρό Αιγόκερω και περνά στον εκκεντρικό Υδροχόο στις 8 Ιανουαρίου. Έτσι, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είστε λιγάκι ανυπόμονοι… Φαίνεται ότι περιμένετε από κάποιο ταίρι – ή ενδιαφερόμενο – να δώσει απάντηση για κάτι που θέλετε να πειραματιστείτε. Αν δεν το ζητήσετε, δεν θα συμβεί ποτέ!

Έρχεται ένα νέο φεγγάρι στον επίμονο Αιγόκερω στις 13 του μήνα. Αυτό σας επιφυλάσσει όμορφα πράγματα, που θα γίνουν δικά σας αν δουλέψετε αρκετά! Μην αποσπάτε την προσοχή σας από το στόχο, ακόμα κι αν φαίνεται πως υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για εσάς. Ο πρώτος ανάδρομος κύκλος του Ερμή για το 2021, ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου μέσα στον εκκεντρικό Υδροχόο. Θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν διατηρήσετε ανοιχτό μυαλό… Ακόμα κι αν πρέπει να υπομείνετε κάποια ατυχήματα ή παρεξηγήσεις!

prodosia

2021 Ιανουάριος Παρθένος Προβλέψεις Ευεξίας

Με την είσοδο της νέας χρονιάς θα έχετε επιπλέον ώθηση από το σύμπαν, χάρη στην είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου. Θα σας προσφέρει τη διάθεση για κίνηση, αντοχή και αποφασιστικότητα. Αυτή θα φροντίσει να μετατρέψετε τα όνειρα για τη φυσική σας κατάσταση, σε πραγματικότητα!

Κοιτάξτε αναλυτικά το προπονητικό σας πρόγραμμα, με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 8 του μήνα. Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής!

zwdia-66

Όταν το νέο φεγγάρι σχηματιστεί στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, εστιάστε στο να κόψετε μια κακή συνήθεια. Οι νέες δονήσεις της Σελήνης θα βοηθήσουν να επιμείνετε! Αλλά αν χρειάζεστε κάποια διαβεβαίωση, αξιοποιήστε την επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία την επομένη. Ζητήστε βοήθεια από έναν επαγγελματία ή έναν καλό φίλο!

Κάντε ένα διάλειμμα, με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο στις 19 του μήνα. Μια αγχωτική εργάσιμη μέρα μπορεί να σας εξουθενώσει. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου, είναι τέλεια για να φροντίσετε τον εαυτό σας!
Και καθώς ο Ερμής μπαίνει στην πρώτη ανάδρομη πορεία της χρονιάς στις 30, κάντε ένα βήμα πίσω. Ρίξτε μια ματιά στη μέχρι τώρα προετοιμασία σας, ώστε να καταλήξετε στο πώς θα συνεχίσετε στο εξής!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9