2021 Ιανουάριος Σκορπιός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

2021 Ιανουάριος Σκορπιός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Σκορπιός Ο έρωτας γίνεται αργός και εξαιρετικά πολυτελής, νωρίς στην είσοδο του μήνα…

Ο παθιασμένος Άρης φεύγει από τον γρήγορο Κριό και μπαίνει στον αργοκίνητο Ταύρο, στις 6 Ιανουαρίου.

Απολαύστε ώρες παιχνιδιού με το ταίρι σας, ζείτε την όμορφη πλευρά της ζωής!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν ακόμη αναζητάτε τον «ένα και μοναδικό», αξιοποιήστε τα χρήματά σας: Προσλάβετε έναν επαγγελματία σε θέματα ραντεβού ή αναβαθμίστε την εφαρμογή γνωριμιών σας στο διαδίκτυο. Μια σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 14 Ιανουαρίου, δημιουργεί ένα ισχυρό περιβάλλον… Για να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε, αν κάνετε την απαραίτητη δουλειά. Ο έρωτας δεν συμβαίνει τυχαία, Σκορπιοί. Όταν συνδυάσετε τη φυσική σας αποφασιστικότητα με την ισχυρή ενέργεια αυτής της όψης, μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικά πράγματα!

Μια Πανσέληνος στον παιχνιδιάρη Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου, τονώνει τη διάθεσή σας και νιώθετε σαν ερωτευμένοι έφηβοι. Μια σύντομη σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα την ίδια μέρα, θα σας κάνει πολύ πιο στοργικούς από το συνηθισμένο!
Αν δείξετε στο ταίρι σας λίγη παραπάνω στοργή κι αγάπη, θα του φτιάξετε τη μέρα. Και αν είστε ελεύθεροι, αφήστε τους πιθανούς ενδιαφερόμενους να δουν την πιο τρυφερή πλευρά σας!

chartomantia-098

2021 Ιανουάριος Σκορπιός Προβλέψεις Ευεξίας

Φτιάξτε το πρόγραμμα της γυμναστικής σας φέτος, Σκορπιοί! Μην ανησυχείτε για τα βήματα ή τις θερμίδες, γιατί έτσι θα μπείτε σε έναν δρόμο αρνητισμού. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε τον Άρη που μπαίνει στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου: Με τη βοήθειά του, θα εστιάσετε σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλά. Αν ο χορός σας κάνει να νιώθετε υπέροχα, ασχοληθείτε με το χορό!

Φτιάξτε μια λίστα με όσα ενισχύουν το πνεύμα σας, όταν ο Ερμής μπει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 8 του μήνα. Και αν το πρωί νιώθετε πιο ζωηροί, διατηρήστε αυτή τη ζωντάνια!

zwdia-66

Σοβαρευτείτε με την προπόνησή σας, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου. Είναι σημαντικό να ασχολείστε με ό,τι σας ευχαριστεί, όπως είναι εξίσου σημαντικό να είστε συνεπείς. Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που να σας ταιριάζει! Η καλύτερη ημέρα για άσκηση είναι στις 14 του μήνα, που ο Ουρανός γυρίσει σε ορθή πορεία. Θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε τη συναισθηματική και σωματική σας ένταση!

Και καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 19, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ωστόσο, μην πιεστείτε για τίποτα. Κατά την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου, χαλαρώστε με ένα ζεστό αφρόλουτρο ή διαλογισμό και χαλαρωτική μουσική. Θα χρειαστείτε αυτή την ανανέωση στις 30 του μήνα, που ο Ερμής ανοίγει τον πρώτο ανάδρομο κύκλο του για φέτος. Να είστε ευέλικτοι!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65