2021 Ιανουάριος Ταύρος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

2021 Ιανουάριος Ταύρος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Ταύρος Αποκτάτε μια ιδιαίτερα ρεαλιστική και απέραντα γήινη προσέγγιση στον έρωτα!

Φροντίζει γι’ αυτό ο Ήλιος, που βρίσκεται στον σταθερό Αιγόκερω στο ξεκίνημα του μήνα.

Πολλές από τις ρομαντικές σας κινήσεις είναι σχεδιασμένες και τέλεια υπολογισμένες… Αλλά μήπως αυτό τις καθιστά λιγότερο αποτελεσματικές;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όχι, Ταύροι, Δεν θα μειωθεί η αποτελεσματικότητά σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει πώς να διαχειριστείτε την ερωτική σας ζωή. Ο ισχυρός Άρης θα είναι ελαφρώς συγκρατημένος, καθώς αφήνει τον φλογερό Κριό και μπαίνει στο συνετό σας ζώδιο στις 6 Ιανουαρίου!

Εξακολουθείτε να αποζητάτε συναρπαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή με όποιον θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αλλάξετε γνώμη από τα λεγόμενά του. Η ερωτική Αφροδίτη που σας κυβερνά, σχηματίζει τρίγωνο με τον πολεμιστή Άρη στις 9 του μήνα… Και η όψη προκαλεί πάθη και δράματα!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η παθητική επιθετικότητα είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε τώρα, καθώς και τα δύο μέρη θα αγωνίζεστε για τον έλεγχο. Πόσο σημαντικό είναι να είστε οι υπεύθυνοι για τα πάντα; Ο καινοτόμος Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στις 14 Ιανουαρίου στο συντηρητικό σας ζώδιο… Θα ανοίξει το μυαλό σας σε κάποιες ιδέες – και θα το κλείσει για κάποιες άλλες!

Είστε περίεργοι, θέλετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να κάνετε κάποιες παραλλαγές για να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Η εύρεση μιας παλιάς ή νέας ισορροπίας, θα εμπλουτίσει περισσότερο την ερωτική σας ζωή!

zwdia-zvdia-alex

2021 Ιανουάριος Ταύρος Προβλέψεις Ευεξίας

Αυτή τη νέα χρονιά είστε αποφασισμένοι να δώσετε σημασία στην ευεξία! Πολλά θα συμβούν, καθώς ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 6 Ιανουαρίου. Θα σας δώσει επιπλέον ώθηση και την ανάλογη ορμή για να κάνετε σκληρή προπόνηση!

Ξεκινήστε τις αλλαγές στις συνήθειες για τη φυσική σας κατάσταση, με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 8 του μήνα. Τι μπορεί να κάνει την εξάσκησή σας ακόμα καλύτερη; Τι μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο υγιείς; Σκεφτείτε με ανοιχτό μυαλό!

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, συνεχίστε να εργάζεστε για τους στόχους σας ακόμα κι αν δεν έχετε γρήγορα αποτελέσματα. Η επιμονή σας θα αποδώσει αν συνεχίσετε. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτής της Σελήνης για να επιβεβαιώσετε την αφοσίωσή σας στους στόχους σας!

taro-6-9
Ο Ουρανός θα σας δείξει το σωστό δρόμο, καθώς επιστρέφει σε ορθή πορεία την επόμενη μέρα. Και μέχρι να μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα, θα νιώθετε καλά και θα φαίνεστε υπέροχοι!

Κρατήστε αυτή την ορμή και στη διάρκεια της Πανσελήνου στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου. Ποια άλλα προβλήματα προπόνησης πρέπει να λύσετε; Υπάρχει καταιγισμός ιδεών! Δυστυχώς, η αντοχή σας θα έχει μια πτώση όταν ο Ερμής στραφεί ανάδρομος στις 30. Επιμείνετε όμως… και θα είστε καλά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA