2021 Ιανουάριος Τοξότης Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

toksotis-synastria

2021 Ιανουάριος Τοξότης Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Τοξότης Προσπαθήστε να μαντέψετε, Τοξότες.

Η Αφροδίτη, η θεά όλων των ρομάντζων, είναι στο φλογερό και παθιασμένο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα…

Και η ερωτική σας ζωή είναι στο «κόκκινο»!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα απολαύσετε τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια που επιθυμείτε για όλη τη χρονιά. Ωστόσο, η Αφροδίτη μεταβαίνει στον σοβαρό Αιγόκερω στις 8 Ιανουαρίου. Και έτσι, κυνηγώντας τον ενθουσιασμό, δεν θα παραμελείτε τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις σας!

Η πιο φιλόδοξη πλευρά σας, έχει προθεσμίες και στόχους όσον αφορά την αγάπη. Γι’ αυτό μην αγνοήσετε αυτή την ευκαιρία για να προχωρήσετε στο ερωτικό παιχνίδι. Μέχρι αυτή την ώρα τον επόμενο μήνα, θα είστε σε ένα πολύ καλύτερο μέρος χάρη στην προσπάθεια που καταβάλατε τώρα!

xartomanteia

Υπάρχει μια σύνοδος, μεταξύ του ομιλητικού Ερμή στον εξωστρεφή Κριό και του δικού σας επεκτατικού ζωδίου στις 11 του μήνα. Αυτή σας ανοίγει πιθανότητες να μιλήσετε με καινούργιους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι, χρησιμοποιήστε τη νέα φωνή σας για να συζητήσετε καυτά θέματα!

Μετά από μερικές έντονες διαφωνίες, θα νιώσετε κι οι δύο πλευρές καλύτερα για το πού βρίσκεστε σε συγκεκριμένα ζητήματα. Στις 23 Ιανουαρίου, ένα τετράγωνο Άρη – Δία σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε με κάτι – πριν νιώσετε έτοιμοι για τα καλά. Ναι, είστε ανήσυχοι… Να κάνετε την ερώτηση; Να ξεπεράσετε το συναίσθημά σας; Να πείτε σε έναν πλατωνικό φίλο ότι έχετε αισθήματα γι’ αυτόν; Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή… Κάντε λίγη παραπάνω υπομονή, θα το καταλάβετε όταν είναι η κατάλληλη!

zwdia-tarw-zodia-19

2021 Ιανουάριος Τοξότης Προβλέψεις Ευεξίας

Ξεκινήστε τη χρονιά με ζωντάνια, Τοξότες! Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου, κάνοντάς σας αποφασισμένους να ασκηθείτε. Η άρση βαρών, το kickboxing ή το σκι, είναι εξαιρετικοί τρόποι για να κάνετε το αίμα μας να «βράσει». Υπάρχουν αρκετά μπόνους αν ασχολείστε με τη φύση!

Να είστε προσαρμοστικοί στις 8 του μήνα, που ο Ερμής θα μπει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αυτές οι πλανητικές μεταβάσεις θα προσπαθήσουν να σας ξεπεράσουν στο παιχνίδι σας… Κάντε γιόγκα για να παραμείνετε ισορροπημένοι!

Πειραματιστείτε με τη ρουτίνα σας, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου. Η υιοθέτηση μιας νέας υγιεινής διατροφής ή η δοκιμή μιας νέας άσκησης, θα ενισχύσουν την προσπάθειά σας. Καθώς ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία την επομένη, ίσως αποφασίσετε να προσθέσετε το νέο πείραμα στην καθημερινότητά σας!

taro-6-9
Αν ένας φίλος δυσκολεύεται στην εξάσκησή του, δώστε του ένα χέρι βοήθειας με την είσοδο του Ήλιου στον κοινωνικό Υδροχόο στις 19 του μήνα. Είναι όμορφο πράγμα να είστε ευγενικοί. Και το καλό κάρμα θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά, με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου. Προσέξτε στις 30, που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος… Μπορεί να επιβραδύνει την πρόοδό σας αν είστε αμελείς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia