2021 Ιανουάριος Υδροχόος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζωδια-αστρολογια-2

2021 Ιανουάριος Υδροχόος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

2021 Ιανουάριος Υδροχόος Ένας συνδυασμός των γρήγορων ρυθμών του Ερμή με το προοδευτικό σας ζώδιο, αρχίζει στις 8 Ιανουαρίου.

Και είναι αρκετός για να δώσει στην ερωτική σας ζωή μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση!

Τώρα θα βρίσκετε νέες ιδέες και έννοιες, που δεν αγγίζουν καν τα πατροπαράδοτα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είστε ρομαντικοί οραματιστές, πρόθυμοι να σκεφτείτε κάθε είδους σχέση εκεί έξω. Ο επαναστάτης Ουρανός που σας κυβερνά, γυρίζει σε ορθή πορεία στον σταθερό Ταύρο στις 14 Ιανουαρίου… Δεν θα είναι και τόσο καταστροφικό γεγονός, όσο αν ο Ουρανός ταξίδευε σε διαφορετικό ζώδιο. Ωστόσο, μπορεί να οδηγήσει σε άφθονη ρομαντική εξέγερση!

Όμως δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές τόσο γρήγορα όσο συνηθίζετε. Ο Ήλιος αφήνει τον σοβαρό Αιγόκερω – και περνά στο ζώδιό σας που αναζητά την ελευθερία, στις 19 Ιανουαρίου. Η μετάβαση θα ανοίξει μπροστά σας νέες δυνατότητες!

xartomanteia

Φροντίστε να απολαύσετε αυτή τη λιγότερο περιοριστική φάση. Και μόνο η αυξημένη επιφυλακτικότητα θα σας εμποδίσει να πλησιάσετε συναισθηματικά κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο τεχνολόγος Ερμής θα αποτελέσει τη μοναδική σας ένδειξη, όταν ανοίξει την πρώτη του για φέτος ανάδρομη πορεία στις 30 Ιανουαρίου!

Ας είστε προετοιμασμένοι για κάποιες απογοητεύσεις, όσο περισσότερο βασίζεστε στο τηλέφωνο ή άλλο μέσο τεχνολογίας… Τόσο οι επαφές με τον σύντροφό σας όσο και τους άλλους αγαπημένους, θα είναι πιο δύσκολες υπό αυτή την ενοχλητική συγκυρία!

zwdia-tarw-zodia-19

2021 Ιανουάριος Υδροχόος Προβλέψεις Ευεξίας

Αυτή θα είναι η χρονιά σας, Υδροχόοι! Έχετε τα πάντα, για να γίνει το 2021 η πιο υγιής και καλή χρονιά για εσάς. Ξεκινήστε να στήνετε ένα σταθερό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Θα σας βοηθήσει ο Άρης στον Ταύρο από τις 6 Ιανουαρίου. Κάντε το τόσο δημιουργικό όσο θέλετε, αρκεί να επιμείνετε σ’ αυτό!

Επιβεβαιώστε ότι αυτό το πρόγραμμα είναι εφικτό, όταν ο Ερμής μπει στις 8 του μήνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να έχετε κάποιες αποτυχίες, όταν σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου: Θα νιώσετε πιο κυκλοθυμικοί, ίσως και χωρίς διάθεση να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να ασκηθείτε. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας για να φτάσετε στη ρίζα του ζητήματος!

zodia-zvdia-75

Ευτυχώς, θα αρχίσετε να ανακάμπτετε όσο εστιάζετε στη συναισθηματική σας ευημερία, όταν ο Ουρανός την επόμενη μέρα γυρίσει σε ορθή πορεία. Μέχρι να μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σας στις 19 Ιανουαρίου, θα νιώθετε πιο ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια… Έτοιμοι να κυριαρχήσετε στον κόσμο!

Αν νιώθετε ακόμη αγχωμένοι και καταβεβλημένοι με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28 του μήνα, αναζητήστε πιο υγιείς τρόπους αντιμετώπισης. Ο Ιανουάριος τελειώνει με μια «δύστροπη» νότα, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 30. Γι’ αυτό φροντίστε να συνειδητοποιήσετε πόσα όσα έχετε πετύχει αυτό τον μήνα… Τα πάτε περίφημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988