2021 Ιχθύες Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

nea-selini-ixtheis

2021 Ιχθύες Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 Ιχθύες Ερωτικό Ωροσκόπιο Είστε αδέσμευτοι; Όσοι Ιχθύες αναζητάτε στοργή και αγάπη, πρόκειται να περάσετε μια υπέροχη χρονιά!

Προβλέπεται ότι θα γνωρίσετε το άτομο με το οποίο θα περάσετε τη ζωή σας μαζί του!

Εμπιστευτείτε τη διαδικασία, ειδικά επειδή η χρονιά ξεκινά με πιο αργούς ρυθμούς.

zodia-taro-45

Οι εκλείψεις στα μέσα του 2021, θα σας παράσχουν έναν τόνο καθοδήγησης και προοπτικής. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου στον Τοξότη, αποτελεί ένα σημείο «δημόσιας» πρόσβασης στον χάρτη σας… Εξαιρετικά ευνοϊκό για το προσωπικό σας ωροσκόπιο!

Αυτή θα είναι σαν ένα είδος απελευθέρωσης ενέργειας, σαν ένα κοσμικό ξεκαθάρισμα σε πολλές πτυχές της ζωής σας. Θα σχετίζεται κυρίως με ερωτικές σχέσεις, από τις οποίες δεν έχετε κόψει οριστικά δεσμούς… Όπως ένα πρώην ταίρι που εξακολουθεί να σας τριγυρίζει.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Με τη δακτυλιοειδή έκλειψη στις 10 Ιουνίου στους Διδύμους, το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως: Είναι η ώρα να επιτρέψετε στους νέους έρωτες να μπουν στη ζωή σας. Σκεφτείτε τον Ιούνιο ως έναν μήνα αιχμής του πεπρωμένου σας: Εδώ η κίνηση προς τα εμπρός γίνεται πραγματικότητα, αν νιώθατε σαν ναυαγοί για πολύ καιρό!

Όσοι Ιχθύες βιώσατε μια δύσκολη απώλεια το 2020, χρειάζεστε λίγο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα γεγονότα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέσετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα. Το σύμπαν θα σας στείλει μια ανταμοιβή σε αντάλλαγμα, για την εξαιρετική φροντίδα που του δείχνετε!

zwdia-tarw-zodia-19

Σε σχέση

Όσοι Ιχθύες έχετε σχέση, ίσως χρειαστεί να στραφείτε ο ένας στον άλλο για συναισθηματική υποστήριξη κατά το 2021. Δεν είναι μια χρονιά που θα ευνοήσει όσους έχουν αδύναμη καρδιά… Αλλά ως φωτισμένα πλάσματα που είστε, βλέπετε πέρα ​​από τα πέπλα της σύγχυσης!

Σε μια ερωτική σχέση, θα νιώσετε εξαιρετικά ενωμένοι και συνδεδεμένοι. Αναζητήστε από τον σύντροφό σας καθοδήγηση όταν αισθάνεστε χαμένοι – και θα κάνει το ίδιο από την πλευρά του. Μπορεί αυτή τη χρονιά να πειραματιστείτε ή να κάνετε πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή!

Κάτι τέτοιο ευνοείται περισσότερο τον Μάιο, Ιούνιο και την περίοδο της Ηλιακής Έκλειψης τον Δεκέμβριο. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα συναντήσετε! Αυτός είναι ένας συνδυασμός φαντασίας, διασκέδασης και εξερεύνησης… που προσπαθεί να σπάσει τους περιορισμούς σας και να συγκλονίσει τον κόσμο σας ερωτικά!

taro-6-9

2021 Ιχθύες Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

Όσα ζευγάρια σκέφτονται να επεκτείνουν την οικογένειά τους, αυτή είναι η τέλεια χρονιά. Αρχίστε τις «προσπάθειες» να αποκτήσετε παιδί… Όπως και για την αγορά ενός σπιτιού: Ο Βόρειος δεσμός στους Διδύμους, επηρεάζει τον τέταρτο οίκο σας της οικογένειας!

Αυτό είναι εξαιρετικά θεμελιώδες για εσάς. Μπορεί να σας κάνει ακόμη και θεραπευτή σχέσεων, για τους φίλους και αγαπημένους σας που αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες. Να θυμάστε να διατηρείτε τα όριά σας, να μην υπερβάλλετε εαυτόν. Χρειάζεστε όλη την ενέργειά σας φέτος!
Είναι πολύ καλό να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα, όπως τα ερωτικά βραδινά ραντεβού και τις συναντήσεις με τον αγαπημένο σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia