2021 Υδροχόος Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

ζωδιο-υδροχοος-2

2021 Υδροχόος Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

2021 Υδροχόος Ερωτικό Ωροσκόπιο Είστε αδέσμευτοι; Αυτή θα είναι μια υπέροχη χρονιά για εσάς!

Το 2021 θα βοηθήσει να γνωρίσετε το άτομο που θα σας συγκλονίζει.

Είναι από τις χρονιές που θα είστε ανοιχτοί σε ό,τι εμφανίζεται στο δρόμο σας!

zodia-taro-45

Δεν μπορείτε να προβλέψετε με τίποτα το μονοπάτι που θα βαδίσετε φέτος… Και θα συνειδητοποιήσετε με πολλούς τρόπους, ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε. Πρέπει να παραδοθείτε, να αποδεχθείτε το γεγονός ότι πλέον δεν θα έχετε τον έλεγχο στη διαδρομή που πορεύεστε!

Από τις 30 Ιανουαρίου ως τις 20 Φεβρουαρίου θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην επικοινωνία σας, γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο για όσους έχουν σχέση από απόσταση ή όσους αναζητούν την αγάπη μέσω διαδικτυακών γνωριμιών.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Τα συναρπαστικά νέα, είναι ότι μπορεί να συναντήσετε κάποιον φυσικά και απροσδόκητα φέτος! Μπορεί πραγματικά να συμβεί ανά πάσα στιγμή και με οποιαδήποτε διέλευση, κυρίως λόγω του Κρόνου στο ζώδιό σας. Αυτός ο πλανήτης θέλει να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση!

Για όσους ψάχνονται ερωτικά εδώ και καιρό και είναι έτοιμοι να βρουν το ένα και μοναδικό ταίρι τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτοί οι κύκλοι εκλείψεων δεν «αστειεύονται» καθόλου… Που σημαίνει ότι κι εσείς δεν μπορείτε να παίξετε με κανέναν!

Όλα αφορούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε κάποιον. Θα ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, σχετικά με μια πιθανή συνεργασία. Στην πραγματικότητα, οι τελευταίοι μήνες του 2021 θα σας δείξουν πού πηγαίνει η ζωή σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι γνωρίζετε ένα τόσο ξεχωριστό άτομο… που πραγματικά νιώθετε πως βρήκατε την αδελφή ψυχή σας!

zwdia-9-zvdia-9

Σε σχέση

Οι ζευγαρωμένοι Υδροχόοι, θα πρέπει να αποφασίσουν φέτος αν το άτομο που βρίσκεται δίπλα τους είναι το ένα και μοναδικό. Ίσως είστε μαζί πολλά χρόνια – αλλά έχετε διασαφηνίσει μέσα σας τι είναι αυτό που διατηρεί τη σχέση; Οι διελεύσεις του Κρόνου και του Δία από το ζώδιό σας, μπορούν να φέρουν μια ουσιαστική δέσμευση και να οδηγήσουν έναν μακροχρόνιο δεσμό σε επισημοποίηση φέτος!

Σοβαρά θέματα θα προχωρήσουν ή θα τελειώσουν οριστικά, όπως ένας γάμος, μια διαθήκη ή ένα διαζύγιο. Η αλλαγή του προγράμματός σας, συνδέεται με την παρουσία του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους. Οι σταθερές σχέσεις μπορεί να επισημοποιηθούν!

Ακόμα και όταν ο Κρόνος με τον Ουρανό επηρεάσουν το ζώδιό σας με ένα ανταγωνιστικό τετράγωνο, εσείς θα εστιάσετε σ’ αυτό που κάνει τη ζωή σας στο σπίτι πιο ευχάριστη. Αν αυτό αφορά κάποιο άτομο, τότε θα είσαστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα!

zodia-zvdia-75

2021 Υδροχόος Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

Να ξέρετε ότι το 2021 αντικατοπτρίζει την ανάγκη σας να ξανασκεφτείτε τι είναι σωστό για εσάς ως ζευγάρι. Γι’ αυτό πολλές όμορφες ευθυγραμμίσεις θα γιορτάσουν τον έρωτά σας: Ιδιαίτερα η γενναιόδωρη Σεληνιακή Έκλειψη τον Μάιο, η θεραπευτική δακτυλιοειδή Ηλιακή Έκλειψη στους Δίδυμους τον Ιούνιο και η επόμενη Ηλιακή στον Τοξότη στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτά τα πλανητικά γεγονότα, προορίζονται να σας καθοδηγήσουν σε ένα μονοπάτι ευτυχίας και αληθινής αγάπης με τον σύντροφό σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw