2022 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

didymoi-synastria

2022 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Δίδυμοι : Το να βρείτε νόημα στη ζωή σας και ιδιαίτερα στην καριέρα σας, θα είναι το βασικό σας μέλημα για φέτος.

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο, στη ζώνη της εκπαίδευσης στις 14 Ιανουαρίου, θα αναγνωρίσετε από νωρίς ότι έχετε πολλά να κερδίσετε απ’ τις καινούργιες γνώσεις…. ιδιαίτερα όταν ο Άρης μεταβεί στη ζώνη της προσωπικής σας βελτίωσης, στις 24 Ιανουαρίου.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στην ζώνη της εκπαίδευσης την 1η Φεβρουαρίου είναι μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για μελέτη ή απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

zodia-taro-45

Θα εμπνευστείτε από το εξάγωνο Δία/Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου, που σας δείχνει μια διαφορετική και ασυνήθιστη επαγγελματική πορεία. Στις αρχές Μαρτίου, η προσπάθεια για την προσωπική σας βελτίωση συνεχίζεται, με τη βοήθεια της Αφροδίτης, του Άρη και του Πλούτωνα, που όλοι κατοικοεδρεύουν σ’ αυτήν την περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας.

Η Νέα Σελήνη των Ιχθύων στη ζώνη της καριέρας σας στις 2 Μαρτίου είναι η καλύτερη στιγμή… για μια νέα αρχή. Το ίδιο και η όμορφη και άκρως πνευματική σύνοδος Δία/Ποσειδώνα, που συμβαίνει επίσης στη ζώνη της καριέρας σας, στις 12 Απριλίου. Λίγες μέρες αργότερα στις 14, μετακομίζει και ο Άρης στη ζώνη της καριέρας σας, αυξάνοντας σημαντικά τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητά σας. Το φετινό σετ Εκλείψεων ωστόσο, προειδοποιεί για το άγχος και τις συνέπειες από την εξάντληση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

2022 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις .

Μια Ηλιακή Έκλειψη στις 30 Απριλίου μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι. Αν δεν ληφθεί υπόψη αυτή η προειδοποίηση, να περιμένετε προβλήματα ευεξίας κατά την Σεληνιακή Έκλειψη στη ζώνη της υγείας σας στις 16 Μαΐου. Αφιερώστε χρόνο για χαλάρωση, ειδικά όταν ο Δίας μεταβεί στην κοινωνική σας ζώνη στις 10 Μαΐου. Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους, αλλά μια ενεργή κοινωνική ζωή, θα σας κρατήσει χαρούμενους.

Η εστίαση στρέφεται στον έρωτα κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης των Διδύμων στις 30 Μαΐου και της επόμενης Υπερπανσελήνου στις 14 Ιουνίου, που εμφανίζεται στην ερωτική σας ζώνη. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή για να αφοσιωθείτε πιο βαθιά στην ήδη υπάρχουσα. Η άφιξη της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23 Ιουνίου, είναι μια ακόμα καλή στιγμή που πρέπει να λατρέψετε. Αφιερώστε άφθονο χρόνο σε οικογενειακά θέματα τον Αύγουστο.

zodia-astra-tarot

2022 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις .

Θα έχετε άφθονη ενέργεια, χάρη στον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 20 Αυγούστου. Η Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου είναι στην οικογενειακή σας ζώνη όπου καταφτάνει και η Αφροδίτη στις 5 Σεπτεμβρίου… οπότε σίγουρα θα είναι μια ευτυχισμένη περίοδος! Τον Σεπτέμβριο ωστόσο, μια Πανσέληνος στους Ιχθύες στη ζώνη της καριέρας σας στις 10 του μήνα, κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στη ζώνη της δημιουργικότητάς σας! Οπότε μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε αδιέξοδο στη δουλειά.

Η 5η Οκτωβρίου βλέπει ένα τεταμένο Τ- τετράγωνο να επηρεάζει την ισορροπία της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, κάτι που θα σας προκαλέσει άγχος. Και πάλι, λάβετε το σαν προειδοποίηση, ενόψει της Ηλιακής Έκλειψης στη ζώνη της υγείας σας στις 25 Οκτωβρίου.

dream

2022 Ζωδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις .

Ο Άρης θα στραφεί ανάδρομος στους Διδύμους στις 30 Οκτωβρίου και για το υπόλοιπο της χρονιάς, επομένως τα επίπεδα ενέργειας θα πέσουν.

Μειώστε τις δραστηριότητές σας. Παρόλο που θα είστε κουρασμένοι, οι αρχές του χειμώνα είναι ιδανική περίοδος για ρομαντισμό. Η Αφροδίτη μπαίνει στην ερωτική σας ζώνη στις 16 Νοεμβρίου και η Νέα Σελήνη στις 23 Νοεμβρίου… είναι μια απόλαυση! Μια Πανσέληνος στους Διδύμους στις 7 Δεκεμβρίου ολοκληρώνει τη χρονιά… με εορταστικό στυλ!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA