2022 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

Pisces-88

2022 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Ιχθύες : Είστε έτοιμοι για μια χρονιά αφθονίας, Ιχθύες? Αυτή θα είναι μια χαρούμενη χρονιά, με πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και σοφία.

Αρχικά, η έμφαση δίνεται στη διασκέδαση και στην ανάπτυξη της κοινωνικής σας ζωής.

Η Πανσέληνος στις 17 Ιανουαρίου βρίσκεται στη ζώνη της διασκέδασης, ενώ ο Άρης μετατοπίζεται στον Αιγόκερω στις 24 Ιανουαρίου – γι’ αυτό εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στις φιλίες σας, καθώς οι αρχές του 2022 φαίνονται ζωηρές και ελκυστικές.

zodia-taro-45

Τον Μάρτιο θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας, ξεκινώντας με τη Νέα Σελήνη των Ιχθύων στις 2 Μαρτίου και την άφιξη του Άρη στον Υδροχόο – την πιο πνευματική και ιδιωτική ζώνη του γενέθλιου χάρτη σας. Αν και υπάρχει μια ρομαντική Πανσέληνος στην ερωτική σας ζώνη στις 18 Μαρτίου, θα εστιάσετε περισσότερο στην ανάπτυξη τόσο του εαυτού σας, όσο και της πνευματικότητάς σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η σπάνια και μαγική σύνοδος Δία/Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο στις 12 Απριλίου είναι μια ιδιαίτερα διορατική στιγμή. Από τις 14 Απριλίου θα αισθάνεστε ξανά πιο κοινωνικοί, κυρίως επειδή ο Άρης αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Ιχθύες. Η Έκλειψη Ηλίου στις 30 Απριλίου δίνει έμφαση στις επικοινωνιακές σας συνδέσεις και στην κοινωνική σας δικτύωση. Λίγες μέρες αργότερα, το εξάγωνο Δία/ Πλούτωνα είναι μια πολύ εποικοδομητική επιρροή που αναδεικνύει το κοινοτικό σας πνεύμα και τα ανθρωπιστικά σας ένστικτα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

2022 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

Ο γενναιόδωρος Δίας είναι σταθερά στο πλευρό σας φέτος και ακόμη περισσότερο όταν περάσει στον Κριό – τη ζώνη αφθονίας σας – στις 10 Μαΐου. Αυτό σας φέρνει σίγουρα οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και ό,τι άλλο θέλετε ή χρειάζεστε στη ζωή σας: από υγεία.. μέχρι φιλία και έρωτα. Όλα θα είναι εναρμονισμένα με τις πιο βαθιές αξίες σας.

Κατά την Έκλειψη Σελήνης στις 16 Μαΐου, που συμβαίνει στη ζώνη των ταξιδιών σας, δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν την αφθονία, με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Ιούλιος είναι ένας διασκεδαστικός μήνας για ραντεβού – αν είστε ελεύθεροι- καθώς η Αφροδίτη μεταβαίνει στη ζώνη γνωριμιών σας στις 17. Βέβαια μπορεί το ίδιο διάστημα τα οικογενειακά θέματα να ενταθούν, επειδή ο εριστικός Άρης θα αρχίσει να κυριαρχεί σ’ αυτήν την περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας στις 20 Αυγούστου.

zwdia-66

2022 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

Ευτυχώς, μια γλυκιά Νέα Σελήνη στο Ζυγό στην ερωτική σας ζώνη στις 27 Αυγούστου, εξομαλύνει τυχόν διαφωνίες! Και μέχρι να λάμψει η Πανσέληνος από τους Ιχθύες στις 10 Σεπτεμβρίου, η ευτυχία σας θα έχει αποκατασταθεί. Ωστόσο, όλα αλλάζουν στα τέλη Οκτωβρίου.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου επηρεάζει τη ζώνη των ταξιδιών σας, περιορίζοντας κατά κάποιο τρόπο την ελευθερία σας. Εν τω μεταξύ λίγες μέρες αργότερα, ο Δίας ανάδρομος πλέον, κινείται προς τα πίσω στους Ιχθύες και σας βρίσκει να αναρωτιέστε αν αξίζετε αυτή την καλή τύχη!

dream

2022 Ζωδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της σταθερότητας στις 30 Οκτωβρίου, υπονομεύοντάς σας ψυχολογικά και η Έκλειψη Σελήνης στη ζώνη της νοημοσύνης σας στις 8 Νοεμβρίου, ενισχύει τις αμφιβολίες και την αρνητική αυτοκριτική, σε επικά επίπεδα. Αυτή θα είναι μια αγχωτική και άβολη περίοδος, αλλά είναι ορατή η προοπτική για ένα τέλος.

Στις 23 Νοεμβρίου, ο Δίας στρέφεται σε ορθή πορεία στους Ιχθύες και σας ευλογεί με μια ανεβασμένη διάθεση και με μεγάλη πνευματική διορατικότητα. Θα αισθάνεστε ήρεμοι και γαλήνιοι για αρκετές εβδομάδες… ενόψει της επανεισόδου του Δία στη ζώνη αφθονίας σας, στις 20 Δεκεμβρίου.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA