2022 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

karkinos-oroskopos

2022 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Καρκίνος : Ένα πρωταρχικό θέμα φέτος θα είναι ο αγώνας που θα κάνετε για ν’ ακουστεί η δική σας φωνή, αντί να χαθείτε μέσα στο πλήθος.

Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις σας! Όμως ξεκινάτε το 2022 σε καλή φόρμα με μια φανταστική Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη στις 2 Ιανουαρίου.

Η αντίστοιχη Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 17 Ιανουαρίου είναι πολύ συναισθηματική και όταν ο Άρης μετακομίσει στην ερωτική σας ζώνη στις 24 Ιανουαρίου, μπορεί να πάρετε φωτιά… για όλους τους λάθος λόγους.

zodia-taro-45

Δεν βοηθά η ανάδρομη αλλαγή του Ερμή που γίνεται στην ερωτική σας ζώνη στα τέλη Ιανουαρίου, γιατί θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Μακριά από την ερωτική σας ζωή ωστόσο, το εμπνευσμένο εξάγωνο Δία/Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου συνδέει τη ζώνη μάθησης και τη ζώνη της κοινότητας στον γενέθλιο χάρτη σας και σας προτρέπει να σκεφτείτε ευκαιρίες κατάρτισης ή εκπαίδευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ευρύτερο καλό…. μακροπρόθεσμα .

Αυτό το μήνυμα υποστηρίζεται από μια Νέα Σελήνη στη ζώνη της καριέρας σας την 1η Απριλίου και τη βαθιά ουσιαστική σύνοδο Δία/Ποσειδώνα στη ζώνη μάθησης, στις 12 Απριλίου. Αποκτάτε αυτοπεποίθηση και παροτρύνεστε να δημιουργήσετε νέες έννοιες, μέσα από αυτά που μαθαίνετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

2022 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις .

Στις 30 Απριλίου, μια ισχυρή Ηλιακή Έκλειψη στη ζώνη της κοινότητας, κλείνει το πρώτο τρίμηνο και θέτει το ζήτημα της ατομικότητας έναντι του συνόλου, γι’ ακόμη μια φορά. Αυτή η περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας αντιπροσωπεύει επίσης τις φιλίες και την κοινωνική σας ζωή, επομένως μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με κάποιον φίλο. Σκεφτείτε προσεκτικά πόσο θα αφήσετε αυτό να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή.

Το τέλος της άνοιξης και οι αρχές καλοκαιριού…ξεχωρίζουν για τις φιλοδοξίες και την καριέρα σας. Ο Δίας αλλάζει ζώδιο στις 10 Μαΐου, εισχωρώντας στη ζώνη των φιλοδοξιών σας…..υποσχόμενος ότι όλα είναι πιθανά, σε μια έξαρση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Ο Άρης υπογραμμίζει αυτή την ενέργεια με μια αλλαγή ζωδίου στις 24 Μαΐου, με αποτέλεσμα να έχετε έναν μήνα για να προχωρήσετε στη δουλειά πριν από την πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 28 Ιουνίου.

zwdia-66

2022 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις .

Αναμένετε σημαντική πρόοδο από τότε μέχρι την Σούπερ Πανσέληνο στην ερωτική σας ζώνη στις 13 Ιουλίου. Ο Σεπτέμβριος επικεντρώνεται συχνά σε οικογενειακά ζητήματα και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, προσέξτε τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στην οικογενειακή σας ζώνη στις 9 Σεπτεμβρίου, γιατί ο τρόπος που επικοινωνείτε, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.

Η επαγγελματική σας πρόοδος είχε αντίκτυπο στην οικογενειακή σας ζωή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο επίσης, αλλά η Νέα Σελήνη σ’ αυτήν την περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας επαναφέρει την ισορροπία στις 25 Σεπτεμβρίου. Θα βρείτε τη φωνή σας κατά την Ηλιακή Έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, εστιάστε στο να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να επιβεβαιώσετε την ατομικότητά σας. Δεν χρειάζεται να χωρέσετε «στο κουτί» κανενός άλλου.

tarw-taro-xartomanteia

2022 Ζωδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις .

Προχωρώντας στην εορταστική περίοδο, η αγάπη αφθονεί καθώς η Αφροδίτη φωτίζει τη ζώνη της αγάπης και του έρωτα από τις 9 Δεκεμβρίου.

Ο Δίας δίνει μια περαιτέρω ώθηση στις επαγγελματικές σας προοπτικές στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ η Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη στις 23 Δεκεμβρίου, είναι ιδανική για χαρούμενες διακοπές. Ωστόσο, προσέξτε ιδιαίτερα την επικοινωνία στη σχέση σας στο τέλος της χρονιάς, επειδή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην ερωτική σας ζώνη στις 29 Δεκεμβρίου.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra