2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις

ζωδια-κριος-3-krios

2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Κριός : Είναι ένα ασυνήθιστα ήσυχο ξεκίνημα της χρονιάς για εσάς Κριέ, ειδικά με τον ανάδρομο Ερμή, αρχικά στη ζώνη της φιλίας και μετά στη ζώνη της καριέρας σας μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου.

Εστιάστε στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα κατά την Πανσέληνο στις 17 Ιανουαρίου.

Η ζωή επιταχύνεται ξανά, όταν ο Άρης μετακομίσει στην κοινωνική σας ζώνη στις 6 Μαρτίου και η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που κάνει αυτή την περίοδο φωτεινή, θετική και γεμάτη ενέργεια για εσάς.

zodia-taro-45

Ωστόσο θα βρεθείτε έξω απ’ τα νερά σας με την σύνοδο Δία/Ποσειδώνα στην πνευματική σας ζώνη στις 12 Απριλίου. Σας παροτρύνουν να σκεφτείτε πιο βαθιά τη ζωή, αλλά αυτό μπορεί να είναι μια άβολη διαδικασία. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 30 Απριλίου συμβαίνει στη ζώνη των χρημάτων σας και είναι μία από τη σειρά εκλείψεων φέτος που θα κλονίσουν την οικονομική σας σταθερότητα.

Μην πανικοβάλλεστε όμως, επειδή το εξάγωνο Δία/Πλούτωνα στις 3 Μαΐου δίνει υποσχέσεις για την καριέρα σας – ίσως όμως χρειαστεί να συνηθίσετε να είστε λιγότερο ασφαλείς από όσο θα θέλατε. Ο Δίας φτάνει στο ζώδιό σας στις 10 Μαΐου, φέρνοντάς σας μια τεράστια έκρηξη αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

taro-6-9

2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις .

Σ’ αυτό το σημείο, η ζωή μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό αυτή που φτιάχνετε, αν και η Έκλειψη Σελήνης στις 16 Μαΐου σας υπενθυμίζει δυναμικά ότι τα χρήματα θα εξακολουθούν να αποτελούν πρόβλημα. Κοιτάξτε τον ερχομό του κυβερνήτη σας Άρη στον Κριό στις 24 Μαΐου για μια νέα, ικανή προσέγγιση στη ζωή. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι θα είναι περιπετειώδες και εμπνευσμένο σε πολλά μέτωπα.

Η Υπερπανσέληνος στη ζώνη της περιπέτειας στις 14 Ιουνίου υπόσχεται άφθονη δράση και η Νέα Σελήνη στην οικογενειακή σας ζώνη στις 28 Ιουνίου είναι στοργική και γεμάτη χαρά. Αν είστε ελεύθεροι, κοιτάξτε την Αφροδίτη που αλλάζει ζώδιο στις 17 Ιουλίου – αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να γνωρίσετε κάποιον νέο ερωτικό σύντροφο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις .

Καθώς πλησιάζει η Ισημερία ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στην ερωτική σας ζώνη στις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική. Δεν είναι όλα όμως τα νέα άσχημα! Η Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη στις 25 Σεπτεμβρίου υπόσχεται μια νέα αρχή, με την υποστήριξη της Αφροδίτης που καταφτάνει στην ερωτική σας ζώνη λίγες μέρες αργότερα.

Αν συνεχίσετε να έχετε καλή επικοινωνία, σύντομα θα νιώσετε ξανά ερωτευμένοι, για άλλη μια φορά. Στις 9 Οκτωβρίου συμβαίνει μια συναισθηματική Πανσέληνος στον Κριό που μπορεί να προκαλέσει άγχος και αναποφασιστικότητα.

xartomanteia

2022 Ζωδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις .

Οι δύο τελευταίες εκλείψεις της χρονιάς – η Έκλειψη Ηλίου στις 25 Οκτωβρίου και η Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου – και οι δύο υποδεικνύουν και πάλι οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, θα τα καταφέρετε.

Ο Δίας πρόκειται να μπει ξανά στον Κριό στις 20 Δεκεμβρίου, βοηθώντας να επιλύσετε τυχόν εκκρεμότητες με σπουδαίο στυλ. Λίγες μέρες αργότερα, η Νέα Σελήνη στη ζώνη της καριέρας σας στις 23 Δεκεμβρίου υπόσχεται καλά πράγματα για το μέλλον… και σίγουρα χαλάρωση της οικονομικής πίεσης!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-098