2022 Ζώδια Λέων Ετήσιες Προβλέψεις

zwdio-lewn-ermis

2022 Ζώδια Λέων Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Λέων : Το 2022 μπορεί να φέρει προκλήσεις καθώς αγωνίζεστε να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με την οικογενειακή σας ζωή, αλλά ξεκινάτε τη χρονιά με εξαιρετικό στυλ!

Με μια υπέροχη Νέα Σελήνη στη ζώνη της ευεξίας σας στις 2 Ιανουαρίου – ιδανική για πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις!

Η πρώιμη ανησυχία στη σχέση σας μπορεί να ξεκινήσει γύρω στις 14 Ιανουαρίου με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή.

zodia-taro-45

Η Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη την 1η Φεβρουαρίου είναι μάλλον θετική, αλλά η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 16 Φεβρουαρίου, δηλώνει θυελλώδη συναισθήματα. Μπορεί να έχετε κάνει λάθος εκτιμήσεις στις συμφωνίες με το ταίρι σας, σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σας. Την επόμενη μέρα, το εξάγωνο Δία/Ουρανού δηλώνει μια σπάνια επίδειξη ευκαιριών – αυτή η όψη επηρεάζει τις ζώνες του πάθους και της καριέρας στο γενέθλιο χάρτη σας.

Επομένως αυτή είναι μια καλή στιγμή, για να κερδίσετε την καρδιά και το μυαλό του εραστή ή της ερωμένης σας, σχετικά με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Στις 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται και οι δύο στην ερωτική σας ζώνη, αυξάνοντας το πάθος αλλά και το άγχος ταυτόχρονα. Στις 12 Απριλίου, μια σπάνια και μαγική σύνοδος Δία/Ποσειδώνα εμφανίζεται στη συναισθηματική σας ζώνη. Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αναζητήσετε θεραπεία, συμφιλίωση, αμοιβαία κατανόηση και συγχώρεση… ενόψει της Ηλιακής Έκλειψης στις 30 Απριλίου, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοκ και αναταραχές στην καριέρα σας.

chartomantia-098

2022 Ζώδια Λέων Ετήσιες Προβλέψεις .

Ο Δίας αλλάζει ζώδιο στις 10 Μαΐου, εισχωρώντας στη ζώνη των ταξιδιών και της περιπέτειας, υποσχόμενος πολλή χαρά αν μπορέσετε να εγκαταλείψετε τη σταθερή σας φύση και γίνετε πιο αυθόρμητοι με τον/την σύντροφό σας φέτος. Ωστόσο, οι επιπτώσεις γύρω από την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής συνεχίζονται, με την Έκλειψη Σελήνης στην οικογενειακή ζώνη σας στις 16 Μαΐου.

Επομένως ίσως χρειαστεί να εστιάσετε στη διατήρηση της ειρήνης. Όταν ο Άρης μεταβεί στη ζώνη της καριέρας σας στις 5 Ιουλίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Επικεντρωθείτε στο να είστε όσο καλύτερα μπορείτε τον Ιούλιο, πριν από την πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη του Λέοντα στις 28 Ιουλίου. Παρά τα καλά νέα στο μέτωπο της καριέρας, η ανησυχία συνεχίζεται ακόμα στο σπίτι.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

2022 Ζώδια Λέων Ετήσιες Προβλέψεις .

Η 11η Αυγούστου μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα, με μια συναισθηματική Πανσέληνο στην ερωτική σας ζώνη… την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη μεταβαίνει στον Λέοντα. Το μήνυμα εδώ είναι να ενεργούμε με ειλικρίνεια και αγάπη από καρδιάς, ακόμα και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι.

Εστιάστε στην άφιξη του Άρη στην κοινωνική σας ζώνη στις 20 Αυγούστου για λίγη διασκέδαση – κάτω από αυτή την πολύ κοινωνική επιρροή, μπορείτε να απολαύσετε πάρτι, ημερήσιες εκδρομές και άλλες δραστηριότητες.

Στις 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη φέρνει ηρεμία και αρμονία στην οικογενειακή σας ζώνη.

zodia-zvdia-oroskopio-11

2022 Ζωδια Λέων Ετήσιες Προβλέψεις .

Όμως δύο μέρες αργότερα, η Ηλιακή Έκλειψη σ’ αυτή την περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας μπορεί να ταράξει τη σταθερότητά σας. Η Έκλειψη Σελήνης στη ζώνη της καριέρας σας στις 8 Νοεμβρίου οδηγεί σε δύσκολες επιλογές, όπως και σε μια πολύ τεταμένη αντίθεση την επόμενη μέρα.

Συγκρατείστε τα νεύρα σας και συνεχίστε να παίρνετε αποφάσεις έχοντας κατά νου το υψηλότερο καλό. Αυτή η πολύ δύσκολη αστρολογική περίοδος όντως τελειώνει, ιδιαίτερα στις 23 Νοεμβρίου, όταν μια Νέα Σελήνη στη ζώνη της χαράς και της διασκέδασης, κάνει όλα αυτά, να αξίζουν τον κόπο… μακροπρόθεσμα

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία