2022 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

zwdio-parthenos

2022 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Παρθένος : Υπάρχει πολλή προσωπική ανάπτυξη στο δρόμο σας το 2022 Παρθένε, καθώς καλείστε να αναζητήσετε καινούργιες γνώσεις ή να ξεπεράσετε την παλιά σας κοσμοθεωρία.

Υπάρχει επίσης εστίαση στη συναισθηματική σας αφθονία και στο πάθος.

Αν είστε ελεύθεροι, ο Ιανουάριος είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να βγείτε ραντεβού με ένα καινούργιο σύντροφο.

zodia-taro-45

Η θαυμάσια Νέα Σελήνη στη ζώνη των γνωριμιών σας στις 2 Ιανουαρίου είναι πολλά υποσχόμενη.. αν και μόλις ο Άρης αλλάξει ζώδιο στις 24 Ιανουαρίου, θα πρέπει να προσέχετε να μην είστε πολύ πιεστικοί! Σε μια υπάρχουσα σχέση, το εξάγωνο Δία/Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου είναι εμψυχωτικό και ουσιαστικό. Δείχνει πως ήρθε η ώρα να ωριμάσετε μαζί, μέσα από ταξίδια, νέες εμπειρίες και νέες ιδέες. Η Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη στις 2 Μαρτίου είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε.

Μέχρι να λάμψει η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18 Μαρτίου, θα έχετε ήδη δημιουργήσει αναμνήσεις. Η σπάνια και μαγική σύνοδος Δία/Ποσειδώνα συμβαίνει στην ερωτική σας ζώνη στις 12 Απριλίου, ενθαρρύνοντάς σας να εξερευνήσετε τους καρμικούς δεσμούς και τις έλξεις της ψυχής σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

2022 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις .

Λίγες μέρες αργότερα ωστόσο, η άφιξη του Άρη σ’ αυτήν την περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας, θα υπαινιχτεί διαφωνίες και καυγάδες. Στις 30 Απριλίου θα δείτε μια ισχυρή έκλειψη Ηλίου στη ζώνη της περιπέτειας και θα συνειδητοποιήσετε ξαφνικά, πως έχετε κολλήσει σε ένα τέλμα ή θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας έναντι κάποιων αντιδράσεων.

Με τον Δία να αλλάζει ζώδιο στις 10 Μαΐου, τα συναισθήματά σας θα ηρεμήσουν και θα ανοιχτείτε – αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για θεραπεία καθώς και για μεγαλύτερη οικειότητα με τον/την σύντροφό σας. Η Έκλειψη Σελήνης στις 16 Μαΐου σας προτρέπει να ξεπεράσετε αυτό που νομίζετε ότι γνωρίζετε. Κι αυτό επειδή μεγαλώνετε τόσο διανοητικά, όσο και πνευματικά. Μερικές από αυτές τις αλλαγές και τις προκλήσεις στην αστρολογία είναι τρομακτικές Παρθένε, οπότε ο Μάιος και ο Ιούνιος θα είναι μάλλον νευρικοί μήνες.

μελλοντολόγος

2022 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις .

Ωστόσο, μια Υπερπανσέληνος στη ζώνη του ρίσκου, σας πλημμυρίζει με γενναιότητα στις 13 Ιουλίου, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση τις επόμενες έξι εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της Παρθένου στις 27 Αυγούστου, όπου θα δείτε να αναδύεται ένας εντελώς καινούργιος εαυτός σας. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ένα σύνθετο Τ-τετράγωνο αμφισβητεί την ταυτότητά σας όσον αφορά το ποιοι είστε, με ποιον επιλέγετε να είστε και ποια καριέρα επιλέγετε να ακολουθήσετε.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας στα τέλη Σεπτεμβρίου, οπότε η μπερδεμένη σκέψη, μπερδεύει ακόμη περισσότερο αυτά τα θέματα. Μέχρι την επόμενη Έκλειψη Ηλίου στις 25 Οκτωβρίου, μπορεί κάλλιστα να έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες και τις πεποιθήσεις σας. Λίγες μέρες αργότερα, ο ανάδρομος Δίας μπαίνει ξανά στην ερωτική σας ζώνη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

2022 Ζωδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις .

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της καριέρας σας – πριν από την Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου και καλείστε να εστιάσετε αποκλειστικά στις αξίες, τις αρχές και την ξεπερασμένη κοσμοθεωρία σας.

Αυτό μπορεί να είναι άβολο, αλλά αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε την απαραίτητη εσωτερική δουλειά για να ανοιχτείτε περαιτέρω στην συναισθηματική σας αφθονία.

Μόλις ο Δίας γυρίσει σε ορθή πορεία στην ερωτική σας ζώνη στις 23 Νοεμβρίου, θα νιώσετε πιο ήρεμοι, καλύτερα υποστηριζόμενοι και πιο αγαπητοί.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA