2022 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις

antras-tayros

2022 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Ταύρος : Οι πρώτες εβδομάδες του 2022 είναι εσωστρεφείς, ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ερμή στη ζώνη της δημόσιας ζωής σας από τις 14 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ο Άρης μετατοπίζεται στη ζώνη της περιπέτειας στις 24 Ιανουαρίου και ενώνεται με τον προοδευτική κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στις 29, κάνοντάς σας κάπως ανήσυχους και πρόθυμους να αναζητήσετε νέες εμπειρίες.

Κάποιες απ’ αυτές θα γίνουν αισθητές στην καριέρα σας, ιδιαίτερα κατά τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου και με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου.

zodia-taro-45

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, αυτήν την περίοδο. Το εξάγωνο Δία/Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου σας προσφέρει μεγάλη διορατικότητα μέσω της ομαδικής εργασίας, της κοινότητάς σας ή των ανθρωπιστικών σας ενστίκτων. Υπάρχουν ευκαιρίες για δουλειά εδώ, αλλά και για προσωπική ανάπτυξη.

Σκεφτείτε να προχωρήσετε επαγγελματικά σε έναν αξιόλογο εργασιακό τομέα. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται, όταν ο Άρης και η Αφροδίτη μεταβαίνουν στη ζώνη της καριέρας σας στις 6 Μαρτίου και υπογραμμίζεται περαιτέρω, με τη σπάνια σύνοδο Δία/Ποσειδώνα που φωτίζει τη ζώνη της κοινότητάς σας στις 12 Απριλίου.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

2022 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις .

Το τέλος της άνοιξης και το καλοκαίρι επικεντρώνονται περισσότερο στην προσωπική σας ζωή, με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου, που φέρνει κάποιους τριγμούς. Ίσως είναι καιρός να κάνετε έναν απολογισμό στις σχέσεις σας και την οικογενειακή ζωή. Ο Δίας φτάνει στη ζώνη απορρήτου σας στις 10 Μαΐου, λίγο πριν την Σεληνιακή Έκλειψη στην ερωτική σας ζώνη στις 16, γι’ αυτό καλό θα ήταν να χαμηλώσετε τη θερμοκρασία και να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα ιδιωτικά και χωρίς δράματα.

Θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν η Αφροδίτη μετακομίσει στο ζώδιό σας στις 28 Μαΐου και η αυτοεκτίμησή σας θα ενισχυθεί περαιτέρω στις 5 Ιουλίου, όταν περάσει κι ο Άρης στο δικό σας ζώδιο. Αυτά είναι καλά διαστήματα για ν’ αντιμετωπίσετε τυχόν άγχη στην προσωπική σας ζωή, πριν δημιουργήσει πρόσθετη αναταραχή η δεύτερη σειρά Εκλείψεων, τους φθινοπωρινούς μήνες. Η Αφροδίτη μετακομίζει στην ερωτική σας ζώνη στις 23 Οκτωβρίου, κάτι που θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε κάποιες καταστάσεις σε μια συνεργασία – αλλά η Ηλιακή Έκλειψη στην ερωτική σας ζώνη λίγες μέρες αργότερα φαίνεται μάλλον μοιραία.

zwdia-66

2022 Ζωδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις .

Εδώ μπορεί να φταίει η σύγκρουση μεταξύ της προσωπικής σας ζωής και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Προσπαθήστε να επαναφέρετε τα πράγματα σε ισορροπία, πριν από την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου. Οι αρχές του χειμώνα είναι μια πιο ήσυχη και πιο ικανοποιητική περίοδος για εσάς φέτος, με ελάχιστα προβλήματα στην καθημερινότητά σας, πριν την εορταστική περίοδο.

Στις 20 Δεκεμβρίου, ο Δίας επιστρέφει στη ζώνη απορρήτου σας μετά την ανάδρομη πορεία του, αλλά αυτή τη φορά η έμφαση δίνεται στην πνευματική σας ανάπτυξη. Αγκαλιάστε το πραγματικό νόημα της εορταστικής περιόδου και αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε την πνευματική σας κατανόηση καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65