2022 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

2022 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ζώδια Υδροχόος : Το 2022 ξεκινά ήσυχα Υδροχόε, με μια Σούπερ Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στη ζώνη του απορρήτου σας στις 2 Ιανουαρίου και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας στις 14 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως θα απομονωθείτε για μερικές εβδομάδες – ειδικά γύρω στις 24 Ιανουαρίου – όταν μια αλλαγή ζωδίου για τον Άρη, δίνει έμφαση στην απομόνωση.

Η Νέα Σελήνη του Υδροχόου την 1η Φεβρουαρίου σας βρίσκει έτοιμους να ασχοληθείτε ξανά με τη ζωή σας και ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για οικιακά και οικογενειακά θέματα.

zodia-taro-45

Το εξάγωνο Δία/Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου είναι καινοτόμο και αναζωογονητικό, φέρνοντας νέες ιδέες και καθημερινή ρουτίνα. Στις 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης φτάνουν μαζί στον Υδροχόο, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας και δίνοντάς σας ενέργεια για την κατάκτηση των στόχων σας. Να περιμένετε οικονομική καλοτυχία χάρη στον γενναιόδωρο Δία – αν και η μαγική, μυστικιστική σύνοδος Δία/Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12 Απριλίου μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις και σύγχυση για τα χρήματα.

Η έκλειψη Ηλίου στην οικογενειακή σας ζώνη στις 30 Απριλίου δηλώνει προβλήματα ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, αλλά μια αλλαγή ζωδίου στις 10 Μαΐου μπορεί να δώσει λύσεις. Ο Δίας θα αρχίσει να περάσει στον Κριό… τη ζώνη της νοημοσύνης και της μάθησης στο γενέθλιο χάρτη σας, ανοίγοντας νέες εκπαιδευτικές ευκαιρίες που μπορεί να σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

2022 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις .

Η Έκλειψη Σελήνης στη ζώνη της καριέρας σας στις 16 Μαΐου θα σας δείξει το δρόμο μπροστά. Στις 4 Ιουνίου, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο. Από τότε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα περισσότερα από τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στη ζωή θα είναι εκούσια ή φανταστικά. Επομένως είναι σημαντικό να καταλάβετε πότε μπορείτε να προβάλετε δικαιολογίες.

Η Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη στις 28 Ιουλίου δείχνει ένα νέο ξεκίνημα στο σπίτι και ο Αύγουστος φαίνεται επίσης γλυκά ρομαντικός με την Πανσέληνο του Υδροχόου στις 11 Αυγούστου, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο για να επικεντρωθεί στον έρωτα. Ο Οκτώβριος όμως είναι πιο δύσκολη εποχή, Υδροχόε. Η Ηλιακή Έκλειψη στη ζώνη της καριέρας σας στις 25 Οκτωβρίου, σας κάνει να αναρωτιέστε, αν βρίσκεστε ή όχι στο σωστό δρόμο.

μελλοντολόγος

2022 Ζωδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις .

Λίγες μέρες αργότερα, ο ανάδρομος Δίας επιστρέφει στον Κριό, στη ζώνη των χρημάτων σας και η οικονομική σας ευμάρεια, θα αντιμετωπίσει κάποιους περιορισμούς. Η Έκλειψη Σελήνης στη ζώνη της σταθερότητας στις 8 Νοεμβρίου θα είναι σημείο αιχμής για εσάς. Πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς στη ζωή. Την επόμενη μέρα, ένας τεταμένος Ήλιος εναντιώνεται στον Ουρανό – τον σύγχρονο κυβερνήτη σας – και ταράζεται ακόμη περισσότερο από τον Κρόνο, τον ιστορικό κυβερνήτη σας.

Η προσωπικότητά σας και το κατά πόσο συνδέεται αυτή με τη δουλειά σας θα είναι ένα βασικό ζήτημα. Αφιερώστε χρόνο για να το λύσετε με το πάσο σας χωρίς βιασύνες. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία για άλλη μια φορά στα τέλη Νοεμβρίου και στις 20 Δεκεμβρίου θα μεταφερθεί ξανά στη ζώνη της μάθησής σας. Η κατεύθυνσή σας είναι ένα έργο σε εξέλιξη… γι’ αυτό κάντε υπομονή καθώς τελειώνει η χρονιά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream