2023 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-didymos-zwdia

2023 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις .

2023 Ζώδια Δίδυμοι : Το περίεργο μυαλό σας αποσπάται εύκολα, αλλά το να συντονιστείτε στις λεπτομέρειες θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιτυχία φέτος.

Ο πνευματώδης, εγκεφαλικός Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας , ο πλανήτης της επικοινωνίας, της κοινωνικοποίησης, της τεχνολογίας και των σύντομων ταξιδιών, επομένως οι ετήσιοι ανάδρομοι κύκλοι του μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για εσάς, Δίδυμε.

Yπάρχουν τέσσερις από αυτούς που πρέπει να αντιμετωπίσετε το 2023 (μέσα Ιανουαρίου, τέλη Απριλίου, τέλη Αυγούστου και μέσα Δεκεμβρίου).

zodia-taro-45

Τα καλά νέα είναι ότι όλα περνούν από λογικά, σταθερά ζώδια της γης, οπότε παραμένοντας ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες που μπορείτε να ελέγξετε , αντί σε αυτές που δεν μπορείτε , θα είστε ικανοί να ξεπεράσετε σε αυτές τις ανάδρομες παγίδες.

Ο σοβαρός Κρόνος θα ταξιδέψει με το συγγενικό ζώδιο του Υδροχόου από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Μαρτίου, κάτι που αναδεικνύει περαιτέρω τη φυσική σας περιέργεια και σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε ένα φιλοσοφικό τρόπο σκέψης.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Οι στόχοι σας βασίζονται στις αξίες και τα ήθη σας και δεν θέλετε να κάνετε κάτι ανήθικο, ακόμα κι αν σας βάζει μπροστά από τους ανταγωνιστές σας ή σας δίνει τη φήμη ή την επιτυχία και τη δύναμη που επιθυμείτε. Σε αυτή τη βαθιά στοχαστική στιγμή, μπορείτε να φτάσετε στην καρδιά αυτού που πραγματικά θέλετε στη ζωή και να διαμορφώσετε ένα σταθερό σχέδιο για να το πετύχετε.

Είστε πάντα στα καλύτερά σας κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σας και θα είστε έτοιμοι να γιορτάσετε με στυλ καθώς ο ήλιος διασχίζει το κοινωνικό σας ζώδιο από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου. Ό,τι κι αν περάσατε πέρυσι, θα είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή τώρα, οπότε χρόνια πολλά σε εσάς, περίεργοι, προσαρμοστικοί και εκφραστικοί Δίδυμοι!

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζευγαριών

Ο ενεργός, μερικές φορές διάσπαρτος, εγκέφαλός σας δεν είναι πάντα το πιο υποστηρικτικό εργαλείο για να είστε ή να παραμένετε ερωτευμένοι, επομένως η προσπάθεια να κάνετε τον σύντροφό σας υψηλότερη προτεραιότητα θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή των υποχρεώσεων σας το 2023.

Η υπέροχη Αφροδίτη ξεκινά τη χρονιά σε συνδυασμό με τον Υδροχόο και τον οίκο της καινοτομίας σας, οπότε τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι βαρετά. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί, Δίδυμε, αυτή η ενέργεια σας ενθαρρύνει να είστε πειραματιστές και δημιουργικοί. Αυτή η πλανητική συνεργασία υπογραμμίζει επίσης τη σημασία της επαναφοράς στα ισχυρά πλατωνικά θεμέλιά σας όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε, επειδή η λαγνεία έρχεται και φεύγει, αλλά η αγάπη που βασίζεται στη φιλία διαρκεί πολύ περισσότερο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ο ισχυρός Άρης αρχίζει να ταξιδεύει στη ζώνη επικοινωνίας σας στα τέλη Μαΐου και δεν θα κρατήσετε τίποτα κρυφό για τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η κοσμική έκρηξη ενέργειας αναδεικνύει τη δυναμική σας και σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τα θέλω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εάν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε από τη σχέση σας, αυτή θα είναι η στιγμή να εκφράσετε πώς νιώθετε και να αρχίσετε να εργάζεστε σε ένα σχέδιο για να το διορθώσετε.

Μια άλλη ευεργετική περίοδος για τη σχέση σας είναι όταν ο ήλιος περνάει μέσα από τον ισορροπημένο Ζυγό, από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Υπάρχει λιγότερη επιθετικότητα τώρα, γεγονός που καθιστά την ιδανική στιγμή για να εργαστείτε για την επίτευξη συμβιβασμού σχετικά με ένα σημαντικό θέμα για το οποίο έχετε διαφωνήσει. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε τώρα είναι ότι το να είσαι ερωτευμένος σημαίνει να είσαι μέλος μιας ομάδας, όχι δύο άτομα που ανταγωνίζονται το ένα το άλλο. Το να εργάζεστε μαζί για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και οι δύο είναι μια νίκη σε αυτήν την ειρηνική ηλιακή διέλευση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

2023 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις .

Ωροσκόπιο Δίδυμων για Ελεύθερους .

Τα Δίδυμα αγαπούν την ευελιξία, έτσι απολαμβάνετε να βρίσκεστε στη σκηνή των γνωριμιών και να φλερτάρετε με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Αλλά όταν ο αστεροειδής Ήρα με επίκεντρο τη δέσμευση κατευθύνεται στον οίκο του ρομαντισμού σας που βασίζεται στη φιλία στα μέσα Ιανουαρίου, ένας από τους πιθανούς εραστές με τους οποίους συνομιλείτε και γνωρίζεστε καλύτερα θα μπορούσε  να έχει μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Δεν υπάρχει βιασύνη, Δίδυμε, αλλά μην αποκλείεις  κάποιον που  βρισκόταν στη ζώνη των φίλων σας μέχρι τώρα.

Οι μήνες που οδεύουν προς το καλοκαίρι πραγματικά ζεσταίνονται και με τον παθιασμένο Άρη σε συνεργασία με το ζώδιο της φωτιάς τον Λέοντα από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουλίου, οι σπίθες είναι έτοιμες να κάψουν τους πάντες. Έχετε μια ατμόσφαιρα που αναζητά την προσοχή τώρα και θέλετε να σας περιποιούνται και να σας λατρεύουν. Δεν σκοπεύετε να δημιουργήσετε προβλήματα, αλλά ούτε σας πειράζει ένα μικρό δράμα στην ερωτική σας ζωή. Δεν φοβάστε να πείτε ακριβώς τι (και ποιον) θέλετε και να τους εξηγήσετε τι θέλετε να κάνουν, με μεγάλη λεπτομέρεια.

zodia-taro-45

Περισσότερη ισορροπημένη ενέργεια εισέρχεται στην ερωτική σας ζωή κατά τη νέα σελήνη στον Ζυγό που εστιάζεται στις σχέσεις ,  στα μέσα Οκτωβρίου, κάτι που σας κάνει να αισιοδοξείτε ότι τα καλά πράγματα έρχονται.

Αυτό το ελπιδοφόρο σεληνιακό φαινόμενο προσφέρει την χαλαρή, γοητευτική ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για να προσελκύσει άλλους ανθρώπους που αναζητούν την αγάπη αλλά δεν βρίσκονται σε πανικό για να τη βρουν. Αν συμβεί, θα είναι υπέροχο. Αλλά αν όχι τότε, προφανώς δεν ήταν γραφτό να γίνει. Και αυτό είναι απολύτως εντάξει , γιατί κάτι άλλο σας περιμένει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία