2023 Ζώδια Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

2023 Ζώδια Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις .

2023 Ζώδια Ζυγός : Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν περιτριγυρίζεστε από ομορφιά και γαλήνη, οπότε το 2023 θα σας φέρει την αρμονική ενέργεια που επιθυμείτε; Φαίνεται πιθανό.

Στις αρχές του νέου έτους, ο πλανήτης σας η Αφροδίτη, κυρίαρχος της αγάπης και του χρήματος, αρχίζει να περνά χρόνο με τον μοναδικό Υδροχόο.

Τον οίκο της δημιουργικότητας και του αυθορμητισμού σας, στέλνοντάς σας σε μια αναζήτηση για να μάθετε τι σας κάνει πραγματικά ξεχωριστό.

zodia-taro-45

Τι σε ενθουσιάζει και σε κάνει να νιώθεις περισσότερο καλά με τον εαυτό σου , Ζυγέ; Το να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου συμβάλλει στην προσωπική σου ισορροπία.

Ο σοβαρός, εργατικός Κρόνος βρίσκεται επίσης στον Υδροχόο και στη ζώνη της δημιουργικότητάς σας στην αρχή της χρονιάς, κάτι που σας βοηθά να βρείτε νέες και ευφάνταστες ιδέες για να προωθήσετε τόσο την καριέρα όσο και την προσωπική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να φέρετε κάτι νέο στο τραπέζι και να δείτε πώς τα ατομικά σας ταλέντα μπορούν να συμβάλουν όχι μόνο στη δική σας επιτυχία αλλά και στο μεγαλύτερο καλό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

2023 Ζώδια Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις .

Καθώς σκέφτεστε τόσο για τη δική σας προσωπική ευτυχία όσο και για να κάνετε τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος για να ζήσετε, είναι καιρός να προχωρήσετε στο μέλλον, αφήνοντας πίσω παλιά, ξεπερασμένα ήθη, έθιμα, ρουτίνες και διαδικασίες.

Ξεκινώντας από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο ήλιος διασχίζει το χαριτωμένο, γοητευτικό ζώδιό σας για ένα μήνα, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την γιορτή των γενεθλίων σας! Οι περισσότεροι Ζυγοί έχουν μια διαχρονική σωματική ομορφιά που ζηλεύουν οι άλλοι, και η δίκαιη, αμερόληπτη και χαρισματική προσωπικότητά σας ελκύει τους ανθρώπους , οπότε δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για παρέα τη μεγάλη μέρα σας, αν αυτό επιθυμείτε. Τα ιδανικά γενέθλιά σας (είτε μόνοι είτε με φίλους και οικογένεια) περνούν σε ένα ήσυχο, όμορφο περιβάλλον με θέα που κόβει την ανάσα, ίσως κάπου ψηλά στα βουνά!

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ζευγαριών

Μπορείς να δεις πράγματα από όλες τις πλευρές, Ζυγέ, αυτό σε κάνει εξαιρετικό σύντροφο και εραστή. Η κοινή λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η ικανότητά σας να βρείτε μια λύση που λειτουργεί και για τους δύο σας είναι ένα πολύτιμο ταλέντο σε μια σχέση.

Η Σελήνη είναι ο συναισθηματικός μας οδηγός και κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στο ισορροπημένο ζώδιό σας στις αρχές Απριλίου, η ικανότητά σας να είστε δίκαιοι είναι στο αποκορύφωμά της. Ο εντοπισμός εκείνων των τομέων της σχέσης σας που μοιάζουν εκτός ισορροπίας είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση και τη διόρθωσή τους.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Κατά τη διάρκεια αυτού του φαινομένου στον πρώτο οίκο σας , η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι να αφήσετε τον εγωισμό σας για να καταλήξετε σε μια απόφαση που λειτουργεί και για τους δυο σας. Η ικανότητα συμβιβασμού είναι το κλειδί για την έξοδο από αυτή τη φάση της πανσελήνου ως ένα υγιές, ερωτευμένο ζευγάρι.

Ωστόσο, όταν η όμορφη Αφροδίτη συνδέεται με το γοητευτικό ζώδιό σας στις αρχές Νοεμβρίου, δεν έχετε πολύ πρόβλημα να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε! Δεν πρόκειται να πούμε ότι είστε χειριστικοί, αλλά θα πούμε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να κάνετε τον σύντροφό σας να πει ναι! Ξέρετε τι βάζετε στη σχέση και ενώ πιθανότατα δεν θα το πείτε δυνατά, ξέρετε ότι ο σύντροφός σας είναι τυχερός που σας έχει. Όσο περισσότερο το δουλεύεις, αυτή η πολύ δυνατή αστρολογική διέλευση σίγουρα λειτουργεί προς όφελός σου!

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο για ελεύθερους .

Ο ήλιος θα περάσει μέσα από τον φιλικό, κοινωνικό Υδροχόο και το σπίτι των ερωτικών σας υποθέσεων στα τέλη Ιανουαρίου, και με τη νέα σελήνη του Υδροχόου να εμφανίζεται την ίδια στιγμή, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να φέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες νέες συνδέσεις στη ζωή σας. Η σκηνή γνωριμιών θα μπορούσε να γίνει αρκετά περίεργη (με την καλή έννοια), οπότε γιατί να μην εξερευνήσετε μερικές εναλλακτικές εφαρμογές γνωριμιών και μέρη για να συναντήσετε άτομα; Το να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας μπορεί να οδηγήσει σε μερικές πραγματικά διασκεδαστικές, συναρπαστικές, παθιασμένες στιγμές.

Όταν ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη κινείται ανάδρομος στα μέσα Ιουλίου, ενώ συνοδεύεται από τον δραματικό Λέοντα και τον ενδέκατο οίκο των κοινωνικών σας συνδέσεων, κάποιος από το παρελθόν σας θα μπορούσε να σας αναζητήσει και να κάνει μια τολμηρή (και σίγουρα απροσδόκητη) επανεμφάνιση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Το να δείτε ένα σχόλιο ή ένα μήνυμα από αυτόν να εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να τον συναντήσετε προσωπικά θα μπορούσε να είναι ένα σοκ, αλλά αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο. Εάν σκέφτεστε να τους δώσετε άλλη μια ευκαιρία, τότε πρέπει να το κάνετε ολόψυχα. Αυτή τη φορά μπορεί να είναι διαφορετική, Ζυγέ. Πόσο καταπληκτικό θα ήταν αυτό;!

Αλλά αν είστε  έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, ολοκαίνουργιοι έρωτες  μπορούν να προκύψουν καθώς ο ήλιος διασχίζει το γοητευτικό σας ζώδιο από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Οκτωβρίου.

zwdia shmera

Ωροσκόπιο για ελεύθερους .

Ωστόσο, τώρα νιώθετε πραγματικά καλά με τον εαυτό σας, οπότε θα χρειαστεί ένα δυνατό, έξυπνο, εμφανίσιμο άτομο για να του ρίξετε μια δεύτερη ματιά.

Αναζητάτε έναν αληθινά ισότιμο σύντροφο τώρα, και τίποτα λιγότερο από αυτό δεν θα πετύχει.

Επειδή είστε δίκαιοι, θα δώσετε σχεδόν σε οποιονδήποτε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, αλλά αν δεν ανταποκριθεί, έχει τελειώσει. Αυτό αναζητάς τώρα και δεν έχεις χρόνο για χάσιμο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66