2023 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-ixtheis

2023 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

2023 Ζώδια Ιχθύες : Ως ο απόλυτος αισιόδοξος του ζωδιακού κύκλου, λαμβάνετε άδεια από το Σύμπαν να μείνετε στον δικό σας μικρό ονειρεμένο κόσμο, επειδή ο πλανήτης σας Ποσειδώνας συνεχίζει να επηρεάζεται από το ιδεαλιστικό σας ζώδιο όλο το χρόνο.

Ως συνήθως, Ιχθύς, μπορείτε να συνεχίσετε να βασίζεστε στις έντονες ψυχικές και διαισθητικές σας ικανότητες για να παρατηρείτε και να στοχάζεστε τον κόσμο γύρω σας.

Η ερμηνεία μηνυμάτων από το υποσυνείδητό σας μέσω ονειροπολήσεων και οραμάτων σας δίνει εκπληκτικά ακριβείς πληροφορίες για την πορεία της ζωής σας το 2023.

zodia-taro-45

 

Ο ήλιος περνά μέσα από το δημιουργικό, συμπονετικό ζώδιό σας από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου, γι’ αυτό διασκεδάστε γιορτάζοντας τον μήνα των γενεθλίων σας! Ως εσωστρεφής, ευδοκιμείτε στη γαλήνη και τη μοναξιά, οπότε η ιδανική γιορτή γενεθλίων σας μπορεί να είναι να κάνετε καγιάκ σόλο γύρω από μια ήρεμη λίμνη ή να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο δίπλα στην πισίνα, ακολουθούμενο από ένα νόστιμο δείπνο με τον καλύτερό σας φίλο ή τα στενά μέλη της οικογένειάς σας.

Μεγαλύτερες δόσεις πραγματικότητας θα αρχίσουν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του Ποσειδώνα από το τέλος Ιουνίου έως το τέλος του έτους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολύ περισσότερη απαισιοδοξία και επακόλουθη απογοήτευση. Το να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είσαι πολύ πιο ικανός από ό,τι φαίνεται να αντιμετωπίσεις τις δυσάρεστες καταστάσεις !

taro-provlepseis-01

Ωροσκόπιο Ζευγαριών

Η καλή επικοινωνία είναι ζωτικό μέρος κάθε σχέσης και καθώς ο Ερμής κυβερνά αυτόν τον τομέα της ζωής, οι επίφοβοι ανάδρομοι κύκλοι του τρέχοντος έτους (αρχές Ιανουαρίου, τέλη Απριλίου, Αυγούστου, μέσα Δεκεμβρίου) θα επηρεάσουν την ικανότητά σας να επικοινωνείτε αποτελεσματικά μεταξύ σας. Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να αποφύγετε προβλήματα επικοινωνίας,  η κακή επικοινωνία και η παρεξήγηση είναι αναπόφευκτα μέρη των περισσότερων ανάδρομων περιόδων του Ερμή.

Αν νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά ο σύντροφός σας λέει ότι δεν είναι τίποτα, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Αν και οι φετινές ανάδρομες περίοδοι περνούν όλες από λογικά γήινα ζώδια, είναι σημαντικό να παρακολουθήσετε αυτά τα μικρά λεπτά συναισθήματα .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον χαρισματικό, παιχνιδιάρικο Λέοντα από τα τέλη Ιουλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καρμική αναζωπύρωση ενός πρώην συντρόφου ή εραστή που θα επιστρέψει στη ζωή σας. Ακόμα κι αν οι προθέσεις τους είναι αθώες, είναι σημαντικό να πείτε στον τρέχοντα σύντροφό σας για οποιαδήποτε επικοινωνία ή συνάντηση έχετε με κάποιον με τον οποίο είχατε ρομαντική σχέση στο παρελθόν. Μπορεί να ερμηνεύουν οτιδήποτε άλλο ως μια μορφή εξαπάτησης.

Υπάρχει μια περιποιητική, συμπονετική πανσέληνος στον πανίσχυρο πρώτο σου οίκο που θα περιμένεις με ανυπομονησία στα τέλη Αυγούστου και θα σε βρει με περισσότερη την κατανόηση. Αυτή τη στιγμή, είστε δεκτικοί σε συγγνώμη και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε και να αφήσετε πράγματα πίσω σας. Αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να καλωσορίσετε μια από τις πιο θεραπευτικές περιόδους του χρόνου για τη σχέση σας.

taro-6-9

2023 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

Ωροσκόπιο για ελεύθερους

Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά σας για να τη βρείτε. Ο ιδεαλιστής κυβερνήτης σας Ποσειδώνας βρίσκεται στο ονειρικό σας ζώδιο όλο το χρόνο, επομένως έχετε πολλές πιθανότητες να επινοήσετε λεπτομερή οράματα της πραγματικής αδελφής ψυχής σας. Ναι, υπερέχετε στο να δημιουργείτε περίτεχνες ρομαντικές φαντασιώσεις που τείνουν να υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας, αλλά αν προσέχετε πολύ τις εικόνες και τα σύμβολα που αποκαλύπτουν τα όνειρά σας, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες ενδείξεις για την αληθινή σύντροφο της ψυχή σας.

Ο αναγεννητικός Πλούτωνας βρίσκεται στη ζώνη των μελλοντικών ελπίδων και επιθυμιών σας στις αρχές του έτους, δίνοντάς σας ακόμη περισσότερη δύναμη να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αυτή η πολύ έντονη και ισχυρή διέλευση σας βοηθά να εστιάσετε στις ρομαντικές σας επιθυμίες και φιλοδοξίες και να βάλετε τα κομμάτια σε κίνηση για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα βαθύ ξεκαθάρισμα για το τι σας εμποδίζει να βρείτε το είδος της αγάπης που θέλετε στη ζωή σας, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Αλλά οι μεταμορφωτικές δυνάμεις αυτού του κοσμικού συνδυασμού σας υπενθυμίζουν να μην τα παρατάτε. Αυτό που (ποιους) θέλεις είναι εκεί έξω να σε περιμένει να το βρεις (τους)!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία γνωριμιών σας κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης στους γνώστες της τεχνολογίας Διδύμους στα μέσα Ιουνίου. Η χρήση της δύναμης των εφαρμογών γνωριμιών ή των δημοφιλών κοινωνικών πλατφορμών είναι εξαιρετικά επωφελής κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού. Απαντήστε σε όλα τα DM σας, πείτε ναι σε ραντεβού στα τυφλά, ακούστε συμβουλές από φίλους και συγγενείς που θα σας προετοιμάσουν και φλερτάρετε, φλερτάρετε, φλερτάρετε!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera