2023 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

2023 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις .

2023 Ζώδια Καρκίνος : Είσαι μια πολύ βαθιά διαισθητική και ευαίσθητη ψυχή, Καρκίνε και επειδή ο κυβερνήτης σου είναι το συναισθηματικό φεγγάρι, η διάθεσή σου ανεβοκατεβαίνει όπως η παλίρροια.

Το 2023, η συνειδητή προσπάθεια να δώσετε προσοχή στον ρυθμό της σελήνης μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα .

Στα μέσα Απριλίου, μια νέα σελήνη και μια έκλειψη ηλίου στη ζώνη της καριέρας σας μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε και να πετύχετε ένα νέο έργο, εργασία ή συνέντευξη για μια νέα δουλειά .

zodia-taro-45

 

Στις αρχές Μαΐου, μια πανσέληνος και μια έκλειψη σελήνης στον οίκο της απόλαυσης μπορεί να σας στείλουν σε μια αναζήτηση για πράγματα που έχετε ανάγκη. Η δημιουργικότητα και το δράμα αφθονούν!

Στα μέσα Οκτωβρίου, μια νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου στον τομέα του σπιτιού σας μπορεί να σας κάνει να αναζητήσετε άνεση και ασφάλεια εκεί που ζείτε. Η εκ νέου διακόσμηση ή η απόκτηση μωρού ικανοποιεί την επιθυμία σας να βελτιώσετε τη ζωή στο σπίτι σας.

Στα τέλη Οκτωβρίου, η πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης συνδέονται με το μέλλον και τις κοινωνικές ρυθμίσεις, οπότε προσέξτε να μην κάνετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα μπορούσαν να εκληφθούν με λάθος τρόπο. Είναι τόσο εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις όταν δεν μιλάς από κοντά!

μελλοντολόγος

2023 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις .

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο έχετε τον εορτασμό των γενεθλίων σας να ανυπομονείτε κάποια στιγμή από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου, και το 2023 είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε τα ηνία και τον έλεγχο !

Αν θέλετε να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μερικούς στενούς φίλους ή μέλη της οικογένειας, κάντε το! Εάν προτιμάτε να έχετε μια εκρηκτική γιορτή και να προσκαλέσετε όλους όσους γνωρίζετε, ξεκινήστε να στέλνετε τις προσκλήσεις! Κάντε τη φετινή γιορτή ακριβώς όπως θέλετε. Το αξίζετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ωροσκόπιο Ζευγαριών

Συνήθως είστε μέσα με όλη σας την ψυχή σε ό,τι αφορά την αγάπη, Καρκίνοι, αλλά καθώς φέτος ξεκινά με τη θεά του έρωτα Αφροδίτη να απορροφά την αποστασιοποιημένη ατμόσφαιρα του ζωδίου του Υδροχόου, η ρομαντική σας χρονιά ξεκινά με ανώμαλο ρυθμό. Με την πανσέληνο να εμφανίζεται επίσης στο κυκλοθυμικό σας ζώδιο περίπου την ίδια στιγμή, υπάρχουν πολλές συναισθηματικές συγκρούσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε τώρα και τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να μπερδευτούν εντελώς.

Εάν προσπαθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μείνετε στη λογική. Το μυαλό βλέπει αυτό που δεν βλέπει η καρδιά.

Είστε ένας πολύ προσεκτικός εραστής και σύντροφος και επιθυμείτε σεβασμό και ισότητα σε αντάλλαγμα , κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον οίκο των συνεργασιών και της δέσμευσής σας στις αρχές Ιουλίου. Η επιθυμία σας να είστε δίκαιοι και η προθυμία σας για συμβιβασμούς αυξάνονται, αλλά η τάση σας για συνεξάρτηση αυξάνεται επίσης.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

2023 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπιο Ζευγαριών 

Η ισορροπία είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτού του φαινομένου επειδή επηρεάζει τις αποφάσεις σας για το μέλλον και τα συναισθήματά σας για το πώς σας αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας στο παρόν. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι απαραίτητος.

Η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο της διασκέδασης και της απόλαυσης στις αρχές Δεκεμβρίου, οπότε γιατί να μην βγείτε από το καβούκι σας, να ρίξετε τις αναστολές σας και να χαλαρώσετε για μια αλλαγή;! Και αν τολμήσετε να γίνετε ο σεξουαλικός υποκινητής, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πόσο μαγικό μπορεί να είναι να πάρετε τον έλεγχο. Τα παιχνίδια—σέξι ή όχι—είναι πραγματικά διασκεδαστικά τώρα. .Δεν έχετε καμία υποχρέωση να κάνετε οτιδήποτε περιμένει κανείς από εσάς τώρα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

2023 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις .

Ωροσκόπιο  για Ελεύθερους

Αν ψάχνετε για αγάπη φέτος, θα πρέπει να προσέξετε τη νέα σελήνη στα μέσα Φεβρουαρίου. Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να αναπτυχθείς πραγματικά και να επεκταθείς πέρα από αυτό που συνήθως βιώνεις, Καρκίνε, και μπορείς να βγεις από αυτό το φαινόμενο με κάποια σοβαρή αυτογνωσία, ένα νέο σύντροφο, ένα δαχτυλίδι δέσμευσης ή ίσως όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα! «Μεταμόρφωση» είναι η λέξη-κλειδί τώρα και το μέλλον φαίνεται εξαιρετικά λαμπρό όταν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στην αγάπη.

Ο πανίσχυρος, σεξουαλικός Άρης περνάει χρόνο στον οίκο του πλούτου σας στα τέλη Μαΐου, και δεν λέμε ότι είστε προικοθήρας, αλλά επίσης δεν χρειάζεστε και κάποιον χρεωκοπημένο δίπλα σας;  Είναι λάθος να κυνηγάς κάποιον μόνο και μόνο λόγω της οικονομικής του κατάστασής ; Σίγουρα δεν θα σας κρίνουμε. Και αν έχετε ανθρώπους στη ζωή σας που θα το κάνουν, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

zwdia shmera

Υπάρχει επίσης μια  πανσέληνος στη ζώνη περιπέτειάς σας στα τέλη Αυγούστου που σας βάζει στον δρόμο για μερικές εκπληκτικές νέες εμπειρίες μέσω ταξιδιού ή απλώς ανοίγοντας το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες.

Εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι, να είστε σε επιφυλακή για άλλους singles με τους οποίους συναναστρέφεστε. Το να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας σε άλλη χώρα ή ενώ βρίσκεστε σε ένα εντελώς παράξενο μέρος είναι πολύ πιθανό τώρα, οπότε μην ντρέπεστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση και να δείτε πού θα πάει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66