2023 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

2023 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις .

2023 Ζώδια Παρθένος  : Ως πρακτικό ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον Ερμή, είστε περήφανοι για τη λογική προοπτική σας για τη ζωή.

Καθώς τα πράγματα γίνονται πιο απρόβλεπτα στον κόσμο φέτος, μήπως θα πρέπει να προσαρμόσετε νέες τεχνικές για να αντιμετωπίσετε το χάος;

Αν κοιτάξουμε τον κυβερνήτη σας Ερμή καθώς περνάει τέσσερις αντί για τρεις ανάδρομες περιόδους φέτος, Παρθένε, η σύντομη απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι όχι.

zodia-taro-45

Επειδή όλοι οι ανάδρομοι κύκλοι συμβαίνουν όταν ο κυβερνήτης σας βρίσκεται σε  ζώδια της γης, θα εξακολουθείτε να έχετε μια ήρεμη συμπεριφορά καθώς αντιμετωπίζετε τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις.

Ο Δομημένος Κρόνος αισθάνεται επαναστατικός κατά την τοποθέτησή του στον Υδροχόο και στον οίκο της ρουτίνας σας καθώς αρχίζει η χρονιά, τονίζοντας την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και αναδεικνύοντας την ικανότητά σας να εργάζεστε σκληρά για να ολοκληρώσετε προσωπικές ή/και επαγγελματικές εργασίες. Η σκληρή δουλειά σας δεν εξαρτάται από την άμεση ικανοποίηση γιατί είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις καθυστερημένες ανταμοιβές. Το να λάβετε αυτή την αίσθηση ολοκλήρωσης και υπερηφάνειας για τη δουλειά σας είναι αρκετό για εσάς τώρα.

taro-provlepseis-01

2023 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις .

Όπως κάθε χρόνο, θα γιορτάζετε τα γενέθλιά σας κάποια στιγμή από τα τέλη Αυγούστου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν θα πρέπει να εκτιμηθεί περισσότερο η αναλυτική και οργανωμένη φύση σας. Εάν σχεδιάζετε ένα πάρτι για τον εαυτό σας, θα είναι σημαντικό να χειρίζεστε κάθε τελευταία λεπτομέρεια με ακρίβεια!

Και καθώς τελειώνουν οι καλοκαιρινοί μήνες, θα είστε περισσότερο από έτοιμοι να αρχίσετε να σκέφτεστε το φθινόπωρο και να επαναφέρετε τα πράγματα στην «κανονικότητα». Ο καθαρισμός, η οργάνωση και η απαλλαγή από περιττά πράγματα (με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, φυσικά) θα είναι τώρα ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζευγαριών

Η αγάπη συχνά σημαίνει να είσαι χρήσιμος και συνεπής για σένα, Παρθένε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις κάποιες απίστευτα παθιασμένες συναντήσεις το 2023!

Η ρομαντική Αφροδίτη συναναστρέφεται με το ζώδιο της φωτιάς τον Κριό και φωτίζει τη σεξουαλική σας ζώνη στα τέλη Φεβρουαρίου, πυροδοτώντας αρκετά απολαυστικά ερωτικά πυροτεχνήματα.

Αυτό είναι ένα είδος έντονης ενέργειας και όχι για τους αδύναμους. Τα πάντα σχετικά με αυτή τη διέλευση είναι έντονα, οπότε περιμένετε και ετοιμαστείτε για τη βόλτα της ζωής σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Η αγαπημένη Αφροδίτη πηγαίνει ανάδρομη ενώ βρίσκεστε στο ζώδιό σας από τα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσετε βασικά όλα όσα έχουν συμβεί στην ερωτική σας ζωή μέχρι αυτό το σημείο. Η διαίσθησή σας είναι σε εγρήγορση και μπορεί να σας καθοδηγήσει σε αυτά τα δύσκολα ζητήματα της καρδιάς, γι’ αυτό μην αγνοείτε τα προφανή (ή λεπτά) μηνύματα από το υποσυνείδητό σας.

Εάν έχετε μυστικά, προετοιμαστείτε για να αποκαλυφθούν. Και αν ο σύντροφός σας έχει μυστικά, θα αποκαλυφθούν. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε γρήγορα σε άσχημα νέα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να το επεξεργαστεί πριν πάρετε οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Η Αφροδίτη που εστιάζεται στο χρήμα περνάει χρόνο στον ισορροπημένο, γοητευτικό Ζυγό το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, έτσι θα μπορείτε να μιλάτε με διακριτικότητα για ζητήματα χρημάτων τώρα. Μπορεί να είστε πολύ ωμοί κατά καιρούς (ειδικά με την κριτική σας), οπότε αυτή θα είναι η  στιγμή για διαπραγματεύσεις.

Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στον προϋπολογισμό του ζευγαριού σας ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά, μιλήστε τώρα. Μόλις συνδυάσετε τη γοητεία σας με την προσοχή σας στη λεπτομέρεια , ο σύντροφός σας θα δυσκολευτεί πολύ να πει όχι.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο για ελεύθερους

Υπάρχουν πάντα πράγματα που θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν την προσοχή από το να εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή, αλλά αν το θέσετε ως προτεραιότητα φέτος, η αγάπη θα ευδοκιμήσει.

Τείνεις να είσαι συγκρατημένος και ελεγχόμενος όσον αφορά την αγάπη, Παρθένε, αλλά ο νέος κύκλος του φεγγαριού στον επαναστατικό, μη παραδοσιακό Υδροχόο και το σπίτι της ρουτίνας σου στα τέλη Ιανουαρίου σε βοηθάει να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα. Αυτό το γαμήλιο ξεφάντωμα είναι μια συναρπαστική στιγμή για να πειραματιστείτε, να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές σε αυτή τη ρουτίνα των ραντεβού σας .

Ωστόσο, η ρομαντική Αφροδίτη συνδέεται με τον φλογερό, συναρπαστικό Λέοντα στις αρχές Ιουνίου, οπότε θα είστε έτοιμοι να αυξήσετε τη ζέστη στην ερωτική σας ζωή σε επικά επίπεδα αυτό το καλοκαίρι.

δωρεάν-προβλέψεις

Με την παθιασμένη Αφροδίτη να διασχίζει τον ψυχικό σας δωδέκατο οίκο τώρα, είστε εξαιρετικά συντονισμένοι με έναν πιθανό σύντροφο και ενστικτωδώς ξέρετε τι θέλουν (συμπεριλαμβανομένων των κρυφών επιθυμιών του). Αυτή η έντονη, πνευματική σύνδεση και η συναισθηματική και σωματική χημεία μπορεί να σας οδηγήσει σε εξαιρετικά νέα ύψη.

Ο τελευταίος ανάδρομος κύκλος του Ερμή του έτους στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου μπορεί να είναι δύσκολος και επειδή ο Ερμής συνεργάζεται με τον σταθερό Αιγόκερω και το σπίτι του ελεύθερου χρόνου και της ψυχαγωγίας σας, δυσκολεύεστε με την ισορροπία εργασίας/παιχνιδιού. Έχετε πραγματικά την οικονομική δυνατότητα να απορρίψετε τη δουλειά (ειδικά κατά τη διάρκεια της κρίσης στο τέλος του έτους) για να βγείτε ραντεβού ή να περάσετε χρόνο με κάποιον που προσπαθείτε να γνωρίσετε καλύτερα; Υπάρχει χρόνος για διασκέδαση και χρόνος για δουλειά, και το να μην γνωρίζετε τη διαφορά τώρα μπορεί πραγματικά να σας κοστίσει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45