2023 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

2023 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις .

2023 Ζώδια Σκορπιός : Η αυτοπεποίθηση και η μυστηριώδης γοητεία σου προσελκύουν τους ανθρώπους σε σένα φέτος, Σκορπιέ.

Ενώ θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις ότι θέλεις να είσαι κοινωνικός, θα περάσεις πολύ χρόνο μόνος σου και θα συλλογιστείς τις βαθιές κοιλάδες του μυαλού σου, όπου λίγοι άλλοι τολμούν να πάνε.

Επειδή ο πανίσχυρος Άρης, ο συγκυβερνήτης σας, ξεκινά τη χρονιά στον οίκο της αναγέννησης και μένει εκεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου, αυτή θα είναι μια από τις στιγμές βαθιάς σκέψης.

zodia-taro-45

Το εγώ σας σας οδηγεί τώρα να αντιμετωπίσετε αυτό που υπάρχει στο υποσυνείδητό σας και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε μια  αναγκαία προσωπική μεταμόρφωση.

Η άλλη σημαντική πλανητική σας επιρροή είναι ο Πλούτωνας, καθώς περνά τους πρώτους τρεις μήνες του έτους ταξιδεύοντας στον φιλόδοξο Αιγόκερω και στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, έχετε ένα οξυδερκές και ισχυρό μυαλό που είναι ικανό για πολλά αξιοσημείωτα πράγματα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

2023 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις .

Μπορείτε να θέσετε στόχους τώρα με μια πιο ελπιδοφόρα στάση και αφήνοντας στην άκρη την απαισιόδοξη στάση σας, μπορείτε να δείτε το μέλλον σας να λούζεται με έντονο φως αντί για το σκοτάδι που μερικές φορές μαστίζει τις σκέψεις σας.

Γιορτάζετε τα γενέθλιά σας  όταν ο ήλιος ταξιδεύει με το δυνατό, αποφασιστικό ζώδιό σας από τα τέλη Οκτωβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείξετε πραγματικά ποιοι είστε και τι μπορείτε να προσφέρετε ! Η σεζόν του Σκορπιού είναι μια συναρπαστική περίοδος για να κάνετε μια βαθιά βουτιά στην έρευνα του άγνωστου, να περάσετε  χρόνο μόνοι σας, να φορέσετε τις μαύρες μπότες ή το δερμάτινο μπουφάν σας ,ενώ συλλογίζεστε τα μεγάλα μυστήρια του Σύμπαντος.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζευγαριών

Ως δυνατός, ανεξάρτητος Σκορπιός, σίγουρα δεν «χρειάζεται» να είστε σε μια σχέση για να νιώσετε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι, αλλά όταν είστε , είστε ένας από τους πιο πιστούς και αφοσιωμένους συντρόφους. Το σέξι ζώδιό σας έχει το προσόν να είναι καταπληκτικό στο κρεβάτι, αλλά ο μακροχρόνιος σύντροφός σας ξέρει πόσο τρυφερός και περιποιητικός μπορείτε να είστε επίσης.

Αλλά πιθανότατα ξέρουν επίσης να προσέχουν, επειδή η φλογερή πλευρά σας συχνά μετριάζεται από το παγωμένο βλέμμα που τους κοιτάτε όταν είστε καχύποπτοι ή ζηλιάρηδες. Και όταν η Αφροδίτη συνεργαστεί με τον Ταύρο και τον οίκο των συνεργασιών σας στα μέσα Μαρτίου, αυτή η διπλή φύση σας θα είναι εξαιρετικά εμφανής. Ίσως θελήσετε να ζητήσετε μια συγγνώμη εκ των προτέρων εάν αισθανθείτε ότι η ψυχρότητά σας υπερβαίνει τα όρια.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Η πανσέληνος και η έκλειψη σελήνης βρίσκονται στον πρώτο σας οίκο στις αρχές Μαΐου και τα τελειώματα θα είναι αναπόφευκτο μέρος αυτής της σελήνης. Αυτά τα τελειώματα μπορεί να μην είναι μόνιμα, αλλά πιθανότατα έτσι θα νιώθετε εκείνη τη στιγμή. Δώστε στον εαυτό σας χώρο για να κάνετε ένα διάλειμμα ο ένας από τον άλλον προτού λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Έχετε εκπληκτικές αναγεννητικές ικανότητες, οπότε μπορεί να μην είναι ακόμα ώρα να παραδεχτείτε την ήττα.

Ευτυχώς, μια νέα σελήνη στον ισορροπημένο αέρα στο ζώδιο του Ζυγού και στην υποσυνείδητη ζώνη σας εμφανίζεται στα μέσα Οκτωβρίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βρείτε πραγματικά την ισορροπία σας ξανά ως ζευγάρι. Το να βλέπεις τα πράγματα με μια πολύ πιο ήρεμη ματιά – και επίσης από την οπτική γωνία του συντρόφου σου – θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις πρόσφατες απογοητεύσεις που σχετίζονται με την αγάπη, παραμένοντας αφοσιωμένοι στη μακροπρόθεσμη δέσμευση που κάνατε ο ένας στον άλλο. Τα όνειρα και τα ένστικτά σου είναι πολύ σημαντικά τώρα, Σκορπιέ, οπότε μην τα αγνοήσεις.

δωρεάν-προβλέψεις

Ωροσκόπιο για ελεύθερους

Είστε ένα από τα καλύτερα ζώδια στο να είστε ελεύθεροι, αλλά κατά τη διάρκεια του ζευγαριού Αφροδίτης-Ιχθύς στα τέλη Ιανουαρίου, θα είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Αυτή η ιδεαλιστική περίοδος σας κάνει να λαχταράτε την αληθινή αγάπη, αλλά επίσης μπερδεύετε εύκολα άλλα πράγματα (όπως λαγνεία, συνεξάρτηση, κ.λπ.) με αυτό το μαγικό συναίσθημα.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε εμμονή με κάποιον και να επιδοθείτε σε κάποια αρκετά περίεργη συμπεριφορά τώρα, Σκορπιέ, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησης σας για να αναστρέψετε τα πράγματα ή, ακόμα καλύτερα, να τα αποφύγετε εντελώς. Πολύ πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, όμως .

zodia provlepseis

Το πεπρωμένο παίζει ρόλο στην ερωτική σας ζωή φέτος, και καθώς κοιτάμε τον Δία, τον πλανήτη της μοίρας και της καλής τύχης, η ένωσή του με τον φλογερό, επιθετικό Κριό από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου υποδηλώνει ότι το να συνεχίσετε με τις τολμηρές παρορμήσεις σας θα αποδώσει καρπούς. Εάν έχετε κολλήσει σε μια αποτυχία τον τελευταίο καιρό, αυτή είναι ακριβώς η ενέργεια που χρειάζεστε για να βγείτε από αυτό. Κάντε κάτι απροσδόκητο. Το να παίζετε με ασφάλεια σας έχει φτάσει εδώ, οπότε αν είστε δυσαρεστημένοι, κάντε το αντίθετο. Ρίξτε τα ζάρια και δείτε πού σας οδηγούν!

Ο ήλιος εισέρχεται στο συναισθηματικό ζώδιο του νερού στον Καρκίνο και στο σπίτι του ανώτερου μυαλού σας στα τέλη Ιουνίου, βάζοντάς σας σε ένα υψηλότερο διαισθητικό επίπεδο όσον αφορά την αγάπη.

xartomanteia

Αναζητάτε μια βαθιά πνευματική ή εγκεφαλική σύνδεση με κάποιον που ξεπερνά τα συνηθισμένα. Υπάρχει επίσης μια αναμφισβήτητη  ενέργεια που θα σας οδηγήσει να αναζητήσετε κάποιον που μπορείτε να φροντίσετε ή να σας φροντίσει.

Το τέλειο καλοκαιρινό ερωτικό σας ταίρι είναι ένα άτομο που είναι ευαίσθητο και πρόθυμο να βαδίσει μαζί σας στα πιο έντονα μυστήρια και μυστικά της ζωής.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia