2023 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις

zwdio-toksotis-afroditi

2023 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις .

2023 Ζώδια Τοξότης : Βλέπεις τη ζωή σαν μια μεγάλη περιπέτεια, Τοξότη, και η επιτυχία σου το 2023 περιορίζεται μόνο από τον δικό σου δισταγμό.

Το να διευρύνεις το μυαλό σου είναι προτεραιότητα φέτος, ακολουθούμενη από τα ταξίδια σου στον κόσμο.

Όταν έχετε κάποιο χρόνο σας αρέσει να φιλοσοφείτε για τη ζωή σας και πώς να τη βελτιώσετε.

zodia-taro-45

 

Έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε ακριβώς αυτό όταν ο καταπληκτικός κυβερνήτης σας Δίας περνά το δεύτερο μέρος του έτους στον υπομονετικό, γήινο ζώδιο Ταύρο. Βιάζεστε λιγότερο και είστε πιο πρόθυμοι να μάθετε ποια είναι τα δυνατά σας σημεία .

Η κύρια πρόκληση σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι να αποκλείσετε τους περισπασμούς ώστε να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή. Ο ανάδρομος κύκλος του Δία ξεκινά στις αρχές Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, ζητώντας σας να επαναξιολογήσετε τι χρειάζεται για να σας κρατήσει ικανοποιημένους. Είναι η ευτυχία απλώς μια αφηρημένη έννοια που σας αρέσει να πιστεύετε ή κάτι που μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε φέτος; Μείνετε συντονισμένοι στο Σύμπαν για απαντήσεις.

taro-provlepseis-01

2023 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις .

Από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου ο ήλιος θα λάμπει στο επεκτατικό ζώδιό σας, ενθαρρύνοντάς σας να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε.  Η εποχή του Τοξότη είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι γενεθλίων σε ένα μέρος που πάντα θέλατε να πάτε—και να προσκαλέσετε όσο περισσότερα άτομα μπορείτε !

Εάν δεν μπορείτε να πάτε σε εξωτικά μέρη, δεν πειράζει. Κάντε το τέλος της χρονιάς ξεχωριστό γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς  με μια τεράστια έκρηξη αισθήσεων.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζευγαριών

Πρέπει να παραδεχτείς ότι όταν σε πιάνει η δίνη της ζωής , τείνεις να αφήνεις τη σχέση σου πιο χαμηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου, αλλά όταν η ρομαντική Αφροδίτη περνάει μέσα από τα βαθιά συναισθηματικά νερά των Ιχθύων από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου, αυτό αλλάζει. Αυτή η ένωση ,Αφροδίτης Ιχθύων ,σας μετατρέπει σε έναν πολύ πιο θερμό και συμπονετικό σύντροφο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λαχταράτε να γίνετε μέρος σε κάτι μεγαλύτερο. Και αν είστε αρκετά τυχεροί να είστε σε μια σχέση αγάπης, είστε έτοιμοι να την κρατήσετε πιο σφιχτά από ό,τι συνήθως.

Η θεά του έρωτα Αφροδίτη μπαίνει στον γοητευτικό και παιχνιδιάρικο Λέοντα στις αρχές Ιουνίου, κάτι που μπορεί πραγματικά να ζεστάνει τους καλοκαιρινούς μήνες! Η σεξουαλική σας ζωή είναι διασκεδαστική, αυθόρμητη , ακόμη και λίγο τρελούτσικη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε νέα συναισθηματικά και σωματικά ύψη.

taro-6-9

Σε μια διάσταση από τον τυπικό εαυτό σας ,ωστόσο με αυτοπεποίθηση, θα αναζητάτε περισσότερη επιβεβαίωση από τον σύντροφό σας από ό,τι έχει συνηθίσει από εσάς, αλλά το γεγονός ότι είστε έτοιμοι να δώσετε ανταλλάγματα το κάνει λιγότερο περίεργο . Εάν δεν ήσουν ο πιο αξιόπιστος σύντροφος, το αναπληρώνεις τώρα.

Ο παθιασμένος Άρης μπαίνει στο περιπετειώδες ζώδιό σας στα τέλη Νοεμβρίου, οπότε και θα αρχίσετε να βλέπετε τη σχέση σας με εντελώς νέο πρίσμα. Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να επιτύχετε ως ζευγάρι για τις επόμενες εβδομάδες, και μόλις προχωρήσετε προς την κατεύθυνση των ρομαντικών σας στόχων, τίποτα δεν θα σας σταματήσει. Η νούμερο ένα αποστολή σας τώρα θα είναι να μάθετε νέα πράγματα και να διευρύνετε το μυαλό σας με τον σύντροφό σας. Πάρτε ένα μάθημα, κάντε ένα ταξίδι ή δημιουργήστε μια λίστα με βιβλία που θέλετε να διαβάσετε μαζί. Μόλις ο εγκέφαλός σας δεσμευτεί, ακολουθούν και τα  σώματά σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο για ελεύθερους .

Το φεγγάρι καθοδηγεί τα συναισθήματά σας, Τοξότη, και όταν ξεκινά μια νέα φάση που συνδέεται με τον φιλικό Υδροχόο και τη ζώνη του φλερτ σας στα τέλη Ιανουαρίου, μπορείτε εύκολα να το επικοινωνήσετε σε οποιονδήποτε . Και ενώ θα αναζητάτε μοναδικές συνδέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις  για τη ζωή από εσάς, θα αναζητάτε επίσης μια ρομαντική σπίθα. Το να κάνετε νέους φίλους είναι ωραίο, αλλά επειδή πιθανότατα έχετε ήδη έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, θα ήταν πιο συναρπαστικό εάν οι προσπάθειες δικτύωσης σας οδηγούσαν στην αγάπη.

Καθώς η πανσέληνος και η έκλειψη σελήνης στον μυστηριώδη Σκορπιό φτάνουν στον οίκο της διαίσθησης και των ψυχικών ικανοτήτων σας στις αρχές Μαΐου, είστε πολύ οξυδερκείς όταν πρόκειται για άλλους, αλλά πολύ μυστικοπαθής όταν πρόκειται να αποκαλύψετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία για τον εαυτό σας.

taro-zodia-76

2023 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις .

Ωροσκόπιο για ελεύθερους .

Αυτό το φαινόμενο σας δίνει το πάνω χέρι, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα εμπόδιο στη δημιουργία νέων συνδέσεων. Είστε ένα δύσκολο ραντεβού όταν το μόνο που κάνετε είναι να κάνετε ερωτήσεις και  αρνείστε να απαντήσετε σε καμία. Είστε πολύ δημιουργικά ρομαντικοί τώρα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε αρκετά για να αφήσετε τις αναστολές σας.

300x300aΥπάρχει πολλή θετικά γοητευτική, χαριτωμένη ενέργεια που σας περιβάλλει καθώς ο ήλιος συνεργάζεται με τον ισορροπημένο Ζυγό από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Οκτωβρίου, φωτίζοντας την κοινωνική σας ζώνη και σας ενθαρρύνοντας να βρείτε άτομα με τα οποία μπορείτε να περάσετε χρόνο με παρόμοια ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις με εσάς.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με την έννοια του «τα αντίθετα έλκονται», αλλά δεν λειτουργεί για την ερωτική σας ζωή μακροπρόθεσμα. Για να φτάσετε στην αρμονική ευδαιμονία, πρέπει να βρείτε κάποιον με τον οποίο είστε στο ίδιο μήκος κύματος . Ένας αέρινος Δίδυμος ή ο περιπετειώδης Λέων θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό ταίρι τώρα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22