2024 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-aigokerws

2024 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Αιγόκερως Ωροσκόπιο Αγάπης & Σχέσεων .

Ο Ουρανός είναι στον τομέα της αγάπης σας όλο το χρόνο, Αιγόκεροι, είναι εδώ μερικά χρόνια, φέρνοντας αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις και σε αυτά που θέλετε και χρειάζεστε στην αγάπη.

Ο Δίας ξεκινά το 2024 επίσης σε αυτόν τον τομέα μέχρι τις 25 Μαΐου και μπορείτε να είστε ανοιχτοί στο να φέρετε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας, να επανασυνδεθείτε με την καρδιά σας και να είστε ρομαντικοί και στοργικοί.

zodia-taro-45

Εάν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να απολαύσετε την προσοχή από πολλούς πιθανούς μνηστήρες και να αναζητήσετε μία συναρπαστική αγάπη. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορείτε να την κάνετε πιο παιχνιδιάρικη. Αυτό είναι ισχυρό προς το τέλος αυτής της περιόδου με μια νέα σελήνη στον τομέα της ζωής σας στις 7 Μαΐου, και ευκαιρίες για αγάπη μπορούν να σας βρουν και θα είστε πρόθυμοι να πάρετε την πρωτοβουλία για την αγάπη.

Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της αγάπης σας από τις 9 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, οπότε μετά την έξοδο του Δία, φέρνει μία νέα ενέργεια και ορμή για την αγάπη. Μπορείτε να συνεχίσετε την αγάπη σας και να θέλετε να απολαύσετε τις σχέσεις σας και να αισθάνεστε πιο συντονισμένοι με την καρδιά σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

2024 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας στις 14 Νοεμβρίου και μπορείτε να πάρετε την αγάπη ακόμα πιο σοβαρά, να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που έχετε σταθερή σχέση και νιώθετε πνευματικά δεμένοι και να απομακρυνθείτε από αυτούς που δεν έχετε.

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας στις 5 Ιουλίου, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες δεσμεύσεις και να συνάψετε νέες συνεργασίες και συμμαχίες. Μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για να κάνετε κάτι με έναν σύντροφο και να είστε πιο υποστηρικτικοί με αυτούς στη ζωή σας. Ο Άρης βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου και μπορείτε να έχετε περισσότερη ενέργεια και ώθηση για τις σχέσεις σας και τη δέσμευσή σας. Μπορείτε να αναλάβετε πολλές νέες δεσμεύσεις και να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο με αυτούς με τους οποίους έχετε σταθερή σχέση.

tarw-taro-xartomanteia

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της οικειότητάς σας στις 25 Ιανουαρίου και μπορεί να θέλετε να εργαστείτε για να έχετε ισχυρούς συναισθηματικούς και σωματικούς δεσμούς. Μπορείτε να είστε πιο παθιασμένοι και να πάρετε τις σχέσεις σας πιο σοβαρά. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα από τις 14 έως τις 28 Αυγούστου και αυτό μπορεί να ενισχύσει υπάρχοντα προβλήματα με την οικειότητα ή παλιά μπλοκ. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να τα δουλέψετε, διαφορετικά μπορεί να είστε ιδιαίτερα οξύθυμοι και έτοιμοι  για καβγά.

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα στις 4 Αυγούστου πριν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τις φλόγες μιας υπάρχουσας σχέσης, να επανασυνδεθείτε με μια παλιά φλόγα ή να ενισχύσετε τους δεσμούς με άλλους.

taro-zodia-098

 Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της οικειότητας σας από τις 3 Νοεμβρίου και γυρίζει ανάδρομος από τις 6 Δεκεμβρίου έως το τέλος του έτους σε αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να είστε πιο παθιασμένοι και έντονοι στις σχέσεις σας και να θέλετε να αισθάνεστε  όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και ασφαλείς.

Οποιαδήποτε υποκείμενα ζητήματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και μπορείτε να εργαστείτε πάνω σε αυτά και να βελτιωθείτε, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε κάτι το οποίο αποφεύγετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν θέλετε, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε τώρα. Διαφορετικά, μπορεί να συνεχίσετε να τρέχετε και να έχετε προβλήματα.

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-0988

 

Γενικό Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2024

Έχετε σχεδόν τελειώσει με τον Πλούτωνα, Αιγόκερε! Το 2024 είναι η τελευταία χρονιά που ο Πλούτωνας περιοδεύει στο ζώδιό σας . Ξεκινά το 2024 στο ζώδιό σας μέχρι τις 20 Ιανουαρίου και επιστρέφει από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου πριν βγει επίσημα .

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σας πάνω από μια δεκαετία και ελπίζουμε ότι έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν τον χρόνο για να πάρετε τον έλεγχο, να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Σε οτιδήποτε απομένει να εστιάσετε, μπορείτε το 2024 πριν προχωρήσει ο Πλούτωνας. Να είστε άνετοι με τη δική σας δύναμη, να έχετε μεγάλο αυτοέλεγχο και να είστε δυνατοί και θεληματικοί. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 18 Ιανουαρίου και αργότερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από τον Πλούτωνα το 2024.

κρυσταλλομαντεία

Ο Άρης περιοδεύει το ζώδιό σας από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου, κάτι που παραδοσιακά σας φέρνει επιπλέον ενέργεια και ώθηση για νέα ξεκινήματα, νέα έργα και νέες ευκαιρίες. Μπορείτε να ενθουσιαστείτε με αυτό που ξεκινήσατε και η νέα σελήνη της 11ης Ιανουαρίου στο ζώδιό σας μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες να επιδιώξετε κάτι νέο. Εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτή την ευκαιρία προτού τα πράγματα γίνουν κάπως αδιάφορα στη μέση του έτους.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 9 έως τις 13 Ιανουαρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από τη νέα σελήνη και να αισθανθείτε ότι πιέζεστε περισσότερο για να ξεκινήσετε κάτι.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

astrologia-provlepseis-44

Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις.

Η αγανάκτηση έρχεται με τη Δήμητρα, η οποία εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 7 Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια αναδρομεί  στο ζώδιό σας από τις 14 Μαΐου έως τις 25 Αυγούστου.  Η Δήμητρα στο ζώδιό σας είναι συνήθως μια ωραία στιγμή όπου δίνετε στον εαυτό σας πολλή υποστήριξη και τροφή και βελτιώνετε την αφθονία και την αυτοπεποίθηση. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό νωρίς πριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία της και αυτό μπορεί να κάνει την ανάδρομη πορεία ευκολότερη .

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, μπορεί να αισθάνεστε ανασφαλείς, ότι δεν έχετε αρκετά και δεν έχετε υποστήριξη. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας λείπουν οι πόροι που χρειάζεστε και αυτό μπορεί να σας απογοητεύει. Οι βαθιές ανασφάλειες μπορεί να βρυχηθούν και να νιώθετε πραγματικά άβολα όλη την ώρα. Μπορεί να σας βρουν πολλά μικροπράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε επίσης απογοητευμένοι.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Όλα αυτά είναι πιο δυνατά με τις δύο πανσέληνους στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, στις 21 Ιουνίου και στις 21 Ιουλίου, και αυτό μπορεί να τονώσει εκείνες τις βαθιές ανασφάλειες και τα παλιά ζητήματα και τις συναισθηματικές αποσκευές που καταστρέφουν την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητές σας.  Εστιάστε σε αυτά που εκθέτουν αυτές οι πανσέληνοι και εργαστείτε για να τα βελτιώσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Η Δήμητρα παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε έχετε λίγο χρόνο μετά για να αποκαταστήσετε πλήρως την αυτοπεποίθησή σας και να επεκτείνετε την αφθονία. Όσοι γεννηθήκατε από τις 9 έως τις 14 Ιανουαρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από την έναρξη της ανάδρομης Δήμητρας. Όσοι γεννηθήκατε από τις 26 έως τις 31 Δεκεμβρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από το τέλος της ανάδρομης Δήμητρας. Όσοι γεννηθήκατε στις 25 Δεκεμβρίου και νωρίτερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από την πανσέληνο της 21ης Ιουνίου και όσοι γεννηθήκατε στις 17 Ιανουαρίου και αργότερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από την πανσέληνο της 21ης Ιουλίου.

taro-provlepseis-01

2024 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Η χρονιά κλείνει με νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 30 Δεκεμβρίου, οπότε τελειώνετε τη χρονιά με περισσότερη ενέργεια για τους στόχους σας και τα νέα ξεκινήματα, έτοιμοι να ξεκινήσετε το 2025 με ενθουσιασμό και ώθηση να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Μπορείτε να είστε πολύ πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, ειδικά τώρα που είστε ελεύθεροι από τον Πλούτωνα . Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 28 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή τη νέα σελήνη.

Απλά να σημειώσουμε ότι το ζώδιό σας επηρεάζεται περισσότερο από τα σεληνιακά γεγονότα του 2024 με δύο νέα φεγγάρια  και δύο πανσελήνους στα μέσα του έτους στο ζώδιό σας. Σε συνδυασμό με την έξοδο του Πλούτωνα από το ζώδιό σας και τη Δήμητρα ανάδρομη στο ζώδιό σας, αυτή είναι μια μεγάλη χρονιά για εσάς που μπορεί να έρθει με σημαντικά τελειώματα και πολλά υποσχόμενα νέα ξεκινήματα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76