2024 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

2024 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Ιχθύες Ωροσκόπιο Ιχθύων 2024 Αγάπης & Σχέσεων .

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας στις 24 Φεβρουαρίου, Ιχθύες, και αυτό μπορεί να σας κάνει πιο σοβαρούς όσον αφορά τη δέσμευση.

Μπορεί να θέλετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο σε μια από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και μπορείτε να αφοσιωθείτε περισσότερο συναισθηματικά.

zodia-taro-45

Εάν δεν νιώθετε ότι έχετε καλή σχέση με κάποιον, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε λίγο χώρο ή να απομακρυνθείτε εντελώς από αυτόν, αν είναι δυνατόν.

Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στον τομέα της οικειότητάς σας στις 25 Μαρτίου και αυτό μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο σοβαρούς σχετικά με τις σχέσεις σας καθώς επιθυμείτε βαθύτερους συναισθηματικούς, σωματικούς και πνευματικούς δεσμούς με τους άλλους. Μπορείτε να σκάψετε βαθύτερα στους ανθρώπους της ζωής σας και στις σχέσεις σας και μπορείτε να είστε πιο παθιασμένοι και έντονοι. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παλιά ζητήματα που εμποδίζουν τις υγιείς στενές σχέσεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

2024 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις.

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας στις 5 Ιουλίου, και αυτό μπορεί να ανοίξει την καρδιά σας για να καλωσορίσετε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε και να μοιραστείτε την αγάπη που νιώθετε. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορείτε να επαναφέρετε περισσότερο ρομαντισμό και να αναζωπυρώσετε σπίθες. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να τραβήξετε πολλή προσοχή και να απολαύσετε τη διασκέδαση.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος  στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας από τις 5 έως τις 14 Αυγούστου και τυχόν υπάρχοντα προβλήματα στις σχέσεις μπορεί να επιδεινωθούν. Μπορείς να βρεις τους ανθρώπους να σου κάνουν τα νεύρα ”κρόσια” και να σου λείπει η υπομονή που χρειάζεσαι ή να αφήνεις τους άλλους να σε χειραγωγούν . Προσπαθήστε να έχετε υγιή όρια και φτάστε στην πηγή τυχόν απογοητεύσεων που έχετε.

tarw-wroskopio-4

Βγαίνετε από αυτήν την ανάδρομη ενέργεια με χρήσιμη ενέργεια, καθώς υπάρχει μια νέα σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας στις 2 Σεπτεμβρίου και ο Άρης βρίσκεται στον δημιουργικό σας τομέα από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Μπορείτε να συνάψετε νέες δεσμεύσεις και συνεργασίες με τη νέα σελήνη και να έχετε ευκαιρίες να συνεργαστείτε καλά με άλλους. Μπορείτε να είστε καλύτερα ισορροπημένοι και να κάνετε συμβιβασμούς. Ο Άρης σας βοηθά να είστε πιο συναισθηματικοί και μπορείτε να έχετε άφθονη ενέργεια για αγάπη, ρομαντισμό, ραντεβού και στοργή.

Μια ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στον τομέα της οικειότητας σας στις 2 Οκτωβρίου και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους, να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς και σωματικούς σας δεσμούς και αυτό σας βοηθά να αισθανθείτε πιο θετικοί. Μπορείτε να νιώσετε ότι οι δεσμοί που έχετε είναι τόσο στέρεοι και ασφαλές, και μπορείτε να μοιραστείτε περισσότερα με τους άλλους.

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-0988

2024 Ζώδια Ιχθύες Γενικό Ωροσκόπιο Ιχθύων 2024 .

Ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, παραμένει στο ζώδιό σας όλο το 2024, όπου είναι εδώ και αρκετό καιρό, ενισχύοντας τη φυσική σας ενέργεια , κάνοντάς σας πιο διαισθητικούς, πνευματικούς, ευφάνταστους, συμπονετικούς, συμπονετικούς και δημιουργικούς. Θέλετε να ρέετε και μπορείτε να είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί, και θέλετε να βοηθήσετε και μπορείτε να είστε εξαιρετικά χαρισματικοί.

Ωστόσο ο Κρόνος που βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας όλο το 2024, περιορίζει μέρος αυτής της ενέργειας, θέλοντας να είστε πιο προσγειωμένοι και να έχετε τον έλεγχο. Το να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ αυτών των ενεργειών είναι σημαντικό και πιθανότατα ένα μεγάλο μάθημα για εσάς το 2024, αν δεν είναι κάτι που έχετε ήδη μάθει.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Γειώστε τη φαντασία σας, να έχετε υγιή όρια όταν ασκείτε ενσυναίσθηση και συμπόνια, να είστε παραγωγικοί με τη δημιουργικότητά σας και να κατανοείτε καλύτερα τα διαισθητικά σας χαρίσματα. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ευθύνες για εσάς το 2024 χάρη στον Κρόνο, και αυτό μπορεί να φαίνεται περιοριστικό και αποπνικτικό μερικές φορές, αλλά μπορεί να έχετε μερικά μαθήματα να μάθετε από αυτό που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε με νέους τρόπους.

Όσοι γεννηθήκατε στις 13 Μαρτίου και αργότερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από τον Ποσειδώνα το 2024, ενώ όσοι γεννηθήκατε στις 6 Μαρτίου και νωρίτερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από τον Κρόνο το 2024.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-tarw-1

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 22 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, δίνοντάς σας ενέργεια και ώθηση. Μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να ξεκινήσετε, σε οποιαδήποτε νέα έργα ή σχέδια, και αυτό μπορεί να είναι μεγάλο πράγμα, στο οποίο εστιάζετε για τουλάχιστον μερικά χρόνια. Η νέα σελήνη στις 10 Μαρτίου στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει ευκαιρίες για αυτό και μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία να προχωρήσετε σε αυτό που θέλετε.

Φροντίστε να κάνετε τα μαθήματά σας, να είστε πειθαρχημένοι και να μην βιάζεστε με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ενώ παράλληλα ακούτε τη διαίσθησή σας με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 8 έως τις 12 Μαρτίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από τη νέα σελήνη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

2024 Ζώδια Ιχθύες Γενικό Ωροσκόπιο Ιχθύων 2024 .

Μια σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σας στις 17 Σεπτεμβρίου, η πρώτη μετά από λίγο, και αυτό μπορεί να είναι μεγάλη ενέργεια για κορύφωση, αποτελέσματα και τελειώματα. Μπορεί να υπάρξει κάποιο μεγάλο τέλος, κάτι για το οποίο εργάζεστε για αρκετό καιρό και είστε έτοιμοι να το κάνετε, ή μπορεί να απαλλαγείτε ή να αφήσετε κάτι σημαντικό που σας κρατούσε πίσω ή σας βαρύνει .

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έχετε καταβάλει εδώ και αρκετό καιρό και μπορείτε να δείτε πού σας αφήνει τώρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανταμείβεστε, εάν έχετε κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους, ή μπορεί να έχετε κάποιες αποτυχίες αν χρειαστεί να αλλάξετε την προσέγγισή σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι δυνατά και βαθιά και πιθανότατα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 10 Μαρτίου και αργότερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή την έκλειψη Σελήνης.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia