2024 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

2024 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Καρκίνος Ωροσκόπιο Αγάπης & Σχέσεων .

Ο Πλούτωνας ξεκινά το 2024 στον τομέα των σχέσεών σας, Καρκίνοι, μένοντας μόνο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, αλλά επιστρέφει από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου πριν φύγει οριστικά.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα για πάνω από μια δεκαετία τώρα, επομένως είχατε αρκετή εμπειρία με αυτόν σε αυτό το σημείο.

zodia-taro-45

Ο Πλούτωνας πιθανότατα έχει αλλάξει εντελώς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας στις σχέσεις και το είδος των ανθρώπων που προσελκύετε. Οποιαδήποτε εναπομείναντα ζητήματα για επεξεργασία μπορούν να γίνουν το 2024 προτού ο Πλούτωνας προχωρήσει και χάσετε την ευκαιρία.

Ο  Άρης εισέρχεται στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας και της ορμής, έτσι μπορείτε να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί με τους άλλους και να θέλετε να φέρετε περισσότερους ανθρώπους στη ζωή σας, να συνάψετε νέες συνεργασίες και συμμαχίες και να συμβιβαστείτε. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στις σχέσεις σας και να θέλετε περισσότερο χρόνο με τους άλλους. Η νέα σελήνη της 11ης Ιανουαρίου εμφανίζεται και σε αυτόν τον τομέα και αυτό μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέα άτομα και να συνάψετε νέες σχέσεις που σας ενθουσιάζουν.

taro-provlepseis-01

Στη συνέχεια, ο Άρης μετακομίζει στον τομέα της οικειότητας σας από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 22 Μαρτίου και μπορείτε να εργαστείτε για να βελτιώσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς σας με τους άλλους και να ενισχύσετε την οικειότητα. Μπορείτε να ρίξετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και να κατανοήσετε καλύτερα τους άλλους. Η νέα σελήνη της 9ης Φεβρουαρίου σε αυτόν τον τομέα μπορεί να το ξεκινήσει και μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για να πλησιάσετε πιο κοντά και να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας προς το καλύτερο.

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας στις 23 Απριλίου και μπορείτε να πάρετε τον έρωτα ακόμα πιο σοβαρά. Να εργαστείτε για να έρθετε πιο κοντά με αυτούς με τους οποίους έχετε υγιή και σταθερή σχέση και να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς μαζί τους. Εάν δεν έχετε τέτοιου είδους σχέση με κάποιον, μπορείτε είτε να εργαστείτε για να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια, είτε να απομακρυνθείτε. Μπορεί να έχετε πολύ λίγη υπομονή για αγάπη που δεν είναι σταθερή, ασφαλής και δεν έχει πνευματικό δεσμό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

2024 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια για βελτίωση στις αρχές του έτους, αφού η Δήμητρα,  εισέρχεται στον τομέα των σχέσεων και της δέσμευσής σας στις 7 Φεβρουαρίου και οπισθοδρομεί  σε αυτόν τον τομέα 14 Μαΐου έως 25 Αυγούστου.

Αυτό το ανάδρομο διάστημα μπορεί να αναδείξει προβλήματα στις σχέσεις σας και μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε και να δώσετε υποστήριξη. Οι σχέσεις σας μπορεί να ξεφύγουν από το να μην παίρνουν την τροφή που χρειάζονται και μπορεί είτε να αισθάνεστε ότι υποχωρείτε πάρα πολύ είτε καθόλου. Η ισορροπία γίνεται σημαντική. Προσπαθήστε να κάνετε βελτιώσεις για να ενισχύσετε τις σχέσεις σας πριν ξεκινήσει η ανάδρομη Δήμητρα.  Η Δήμητρα παραμένει σε αυτόν τον τομέα μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε υπάρχουν μερικοί μήνες μετά για να διορθωθούν όλα και να μπουν σε καλό δρόμο.

zwdia shmera

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης Δήμητρας, θα υπάρξουν 3 πανσέληνοι που θα επηρεάσουν τις συνδέσεις σας, δύο στη σειρά στον τομέα των σχέσεών σας στις 21 Ιουνίου και στις 21 Ιουλίου και μία στον τομέα της οικειότητάς σας στις 19 Αυγούστου. Αυτό φέρνει περισσότερη προσοχή σε ζητήματα με άλλους και μπορείτε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο τις σχέσεις που είναι εκτός ισορροπίας, όπου παλεύετε για την εξουσία και τον έλεγχο ή όπου δίνετε πάρα πολλά. Εάν μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις, μπορείτε να ενισχύσετε τη σύνδεση, αλλά αν δεν μπορείτε, μπορεί να δείτε μια ή περισσότερες συνδέσεις να διαχωρίζονται στα μέσα του έτους.

Να προσθέσετε σε αυτό τον  Πλούτωνα που φεύγει από τον τομέα των σχέσεών σας και μετακομίζει στον τομέα της οικειότητας σας στις 20 Ιανουαρίου, μένοντας μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, πριν επιστρέψει στις 19 Νοεμβρίου. Ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να εισέλθει πλήρως σε αυτόν τον τομέα και είναι μια σοβαρή διαμονή. Αυτό μπορεί να φέρει σημαντικούς μετασχηματισμούς για τις οικείες σας σχέσεις, τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχετε με τους άλλους και την ικανότητά σας να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

κρυσταλλομαντεία

2024 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Αυτή η ενδιάμεση περίοδος μπορεί να αναδείξει ορισμένα από τα θέματα που θα πρέπει να εργαστείτε με τον Πλούτωνα τις επόμενες δύο δεκαετίες, αλλά θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσετε αμέσως. Εάν μπορείτε να το ξεπεράσετε νωρίς, ο υπόλοιπος χρόνος του Πλούτωνα σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι ευκολότερος να τον χειριστείτε. Πιθανότατα υπάρχει κάτι σε βάθος που πρέπει να αντιμετωπιστεί ή κάτι που απαιτεί μια τεράστια μεταμόρφωση.

Βγαίνοντας από την ενδιάμεση ενέργεια, μια νέα σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας την 1η Νοεμβρίου, και αυτό μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με την καρδιά σας και την καρδιά των άλλων. Μπορείτε να είστε πιο χαρούμενοι, πιο ελεύθεροι και πιο στοργικοί. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για ρομαντισμό, ραντεβού και οτιδήποτε τέτοιο.

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

δωρεάν-προβλέψεις

Στη συνέχεια, η Δήμητρα μετακινείται στον τομέα της οικειότητας σας από τις 7 Δεκεμβρίου έως το τέλος του έτους, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε και να θρέψετε τις στενές σας συνδέσεις και τους συναισθηματικούς δεσμούς σας. Μπορείτε να είστε πιο παθιασμένοι στις σχέσεις σας με τους άλλους και να αισθάνεστε πιο δυνατοί να κάνετε βελτιώσεις στις σχέσεις σας.

Η χρονιά κλείνει με νέα σελήνη στις 30 Δεκεμβρίου στον τομέα των σχέσεών σας και μπορείτε να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλύτερο έδαφος με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μπορείς να είσαι πιο γοητευτικός, ευχάριστος, πιο εύκολος στη συνεννόηση και να θέλεις περισσότερο χρόνο για να απολαύσεις την προσοχή σου ένας προς έναν.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-22

Καρκίνος 2024 Γενικά

Στις 5 Ιουλίου, μια νέα σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιό σας και τα νέα φεγγάρια στο ζώδιό σας είναι παραδοσιακά υπέροχες στιγμές για νέα ξεκινήματα, νέα εγχειρήματα και νέα ταξίδια. Αυτό που ξεκινάτε τώρα μπορεί να είναι το επίκεντρο για το επόμενο έτος της ζωής σας και μπορείτε να το προχωρήσετε με ενέργεια, ενθουσιασμό και ενθουσιασμό. Μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή και για αυτό και να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την πρωτοβουλία για αυτό που θέλετε. Όσοι γεννηθήκατε από τις 3 έως τις 8 Ιουλίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή τη νέα σελήνη.

Ο Άρης περιοδεύει το ζώδιό σας από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου και ο Άρης στο ζώδιό σας συνήθως φέρνει πολλή ενέργεια και ώθηση για νέα ξεκινήματα και νέα εγχειρήματα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μεταβείτε σε ένα νέο έργο ή ταξίδι που θα ξεκινήσετε για τα επόμενα 1-2 χρόνια της ζωής σας. Ωστόσο, ο Ερμής είναι ανάδρομος στη μέση αυτού του διαστήματος, επομένως είναι πιθανό να σκεφτείτε κάτι με το οποίο θέλετε μια δεύτερη ευκαιρία αντί για κάτι ολοκαίνουργιο. Εάν είναι κάτι ολοκαίνουργιο, ίσως χρειαστεί να το κάνετε με έναν ασυνήθιστο, αντισυμβατικό τρόπο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76