2024 Ζώδια Λέων Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

2024 Ζώδια Λέων Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Λέων Ωροσκόπιο Αγάπης & Σχέσεων .

Ο Άρης ξεκινά το 2024 στον τομέα της αγάπης σου, Λέοντα, αλλά μόνο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου.

Η Δήμητρα (ένας νάνος πλανήτης που κυβερνά τροφή και υποστήριξη) βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, με τον Ερμή να τελειώνει την αναδρομή του (φαίνεται να κινείται προς τα πίσω) την 1η Ιανουαρίου στον τομέα της αγάπης σας.

zodia-taro-45

Το 2024 ξεκινά με εστίαση στην αγάπη και μπορείτε να δώσετε περισσότερη προσοχή σε θέματα της καρδιάς και να προσπαθήσετε να κάνετε βελτιώσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε θέματα που πρέπει να δουλέψετε και η Δήμητρα σας βοηθά να καλλιεργήσετε και να υποστηρίξετε τις ερωτικές σας σχέσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Πλούτωνας μετακομίζει στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας από τις 20 Ιανουαρίου έως την 1η Σεπτεμβρίου και μπαίνει επίσημα στις 19 Νοεμβρίου για να μείνει για πολλά χρόνια. Ο Πλούτωνας άρχισε να κινείται σε αυτόν τον τομέα το 2023 και φέρνει μεταμορφωτική ενέργεια στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σας, στον τρόπο που τις προσεγγίζετε και τις διαχειρίζεστε, τους ανθρώπους που προσελκύετε και τι θέλετε και χρειάζεστε στις σχέσεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

2024 Ζώδια Λέων Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

​Αυτό μπορεί να αυξηθεί με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 22 Μαρτίου, και έχετε την ενέργεια και την ορμή για να κάνετε τις απαραίτητες μεταμορφώσεις. Μπορείτε να τους ξεκινήσετε τώρα και να πάρετε την πρωτοβουλία μαζί τους. Αυτή μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία, οπότε έχετε υπομονή μαζί της. Η νέα σελήνη της 9ης Φεβρουαρίου σε αυτόν τον τομέα μπορεί να το ξεκινήσει φέρνοντας ευκαιρίες για αλλαγές και νέους ανθρώπους ή συνεργασίες στη ζωή σας.

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στον τομέα της οικειότητάς σας όλο το χρόνο, και ο Ποσειδώνας είναι εδώ για λίγο, αλλά ο Κρόνος μπήκε το 2023. Ο Ποσειδώνας σε αυτόν τον τομέα κάνει μια πνευματική σύνδεση σημαντική για εσάς με αυτούς που είστε πιο κοντά, και ο Κρόνος τώρα σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας κάνει πιο προσγειωμένους και ρεαλιστές όταν αντιμετωπίζετε τους συναισθηματικούς δεσμούς σας με άλλους. Μπορείτε να εστιάσετε σε παλιά ζητήματα και τραύματα που σας έχουν εμποδίσει να σφυρηλατήσετε αυτούς τους δεσμούς με υγιείς τρόπους και να πάρετε μαθήματα για το παρελθόν που σας βοηθούν να δημιουργήσετε καλύτερους δεσμούς στο μέλλον.

tilefonikes-provlepsis

Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της οικειότητας σας από τις 22 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή σε οποιοδήποτε από τα θέματα που πρέπει να δουλέψετε. Μπορεί να σας ζητηθεί μια μεταμόρφωση και μπορείτε να την ελέγξετε από την αρχή. Μπορείτε να έχετε περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό για αυτό, και μπορείτε να προχωρήσετε σε αυτό με πιο ανοιχτό μυαλό. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει με τη νέα σελήνη της 10ης Μαρτίου σε αυτόν τον τομέα και ευκαιρίες μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας για μετασχηματισμό.

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας στις 23 Μαΐου και μπορείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με την αγάπη και να θέλετε να νιώσετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να λαχταράτε περισσότερη προσοχή και να θέλετε να εστιάσετε στην καρδιά σας. Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας στις 19 Αυγούστου και μπορείτε να εστιάσετε στην επίλυση θεμάτων σχέσεων, στην αφαίρεση των εμποδίων στη δέσμευσή σας και στο να επενδύσετε περισσότερο στις σχέσεις σας. Μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-zodia-astrologia-65

2024 Ζώδια Λέων Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στον τομέα της οικειότητάς σας στις 17 Σεπτεμβρίου και αυτό μπορεί να φέρει έντονη εστίαση σε αυτό που πρέπει να μεταμορφωθεί για να βελτιώσει τους δεσμούς που έχετε. Το να τους κάνετε δυνατούς και ασφαλείς μπορεί να είναι σημαντικό και μπορείτε να εργαστείτε σε παλιά ζητήματα. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάτι από το οποίο έχετε τρέξει για κάποιο χρονικό διάστημα, και αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά τελικά σας βοηθά να προχωρήσετε.

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον ερωτικό σας τομέα από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου και αυτό μπορεί να πάρει υπάρχοντα ζητήματα στις ερωτικές σας σχέσεις και να τα ρίξει στο προσκήνιο. Αυτό μπορεί να σας κάνει απογοητευμένους και ανυπόμονους με τους άλλους, αλλά πρέπει να δουλέψετε για οποιοδήποτε από τα προβλήματα και να βελτιωθείτε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζωπυρώσετε φλόγες σε μια υπάρχουσα σχέση ή να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη, ειδικά με τη νέα σελήνη στον τομέα της αγάπης σας την 1η Δεκεμβρίου, η οποία μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να το κάνετε, και η Δήμητρα μετακομίζει στον τομέα των σχέσεών σας τον Δεκέμβριο 7ον, βοηθώντας σας να καλλιεργήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να τους υποστηρίξετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

Γενικό Ωροσκόπιο

Ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας στις 3 Νοεμβρίου, ο Λέων, και ο Άρης στο ζώδιό σας είναι παραδοσιακά μια εποχή υψηλής ενέργειας και ενθουσιασμού για νέα ξεκινήματα και νέα εγχειρήματα. Είστε ενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες που έχετε και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες με αυτό που θέλετε.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το φαινόμενο από νωρίς γιατί ο Άρης θα κάνει ανάδρομη πορεία από τις 6 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σας και τελειώνει το έτος ανάδρομος στον Λέοντα. Αυτό μπορεί να ενισχύσει τις απογοητεύσεις και τις ενοχλήσεις σας και να εκνευριστείτε εύκολα και να είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε. Εάν υπάρχει κάτι που διώχνετε βαθιά μέσα σας, μπορεί να βγει βρυχηθμός και μπορεί να έχετε μικρά ατυχήματα και τραυματισμούς ως αποτέλεσμα.

zwdia-3-zodia

Προσπαθήστε να έχετε υγιείς διεξόδους για την  ενέργεια της απογοήτευσης έτοιμη πριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία, ώστε να είστε σε θέση να τη διαχειριστείτε και εργαστείτε σε κραυγαλέα ζητήματα πριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία . Προσπαθήστε να εστιάσετε την ενέργεια στις δεύτερες ευκαιρίες, καθώς οι ανάδρομοι στο ζώδιό σας είναι παραδοσιακά υπέροχοι γι’ αυτό. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο στην αρχή της ανάδρομης πορείας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι η μόνη ανάδρομη πορεία  στο ζώδιό σας, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Λέοντα 14 έως 28 Αυγούστου . Αυτό μπορεί να αναδείξει πολλές παρεξηγήσεις, έλλειψη εστίασης και μπορεί να αισθανθείτε ότι πολλά μικρά πράγματα συνεχίζουν να εμφανίζονται και απαιτούν την προσοχή σας. Μπορεί να είστε διασπασμένοι και αγχωμένοι. Προσπαθήστε να έχετε μερικές υγιείς στρατηγικές διαχείρισης του άγχους πριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία, ώστε να μπορείτε να το διαχειριστείτε καλά και να πάτε χαλαρά με τον εαυτό σας και τους άλλους. Όπως και με τον ανάδρομο Άρη, δοκιμάστε να εστιάσετε σε μια δεύτερη ευκαιρία.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

2024 Ζώδια Λέων Ετήσιες Προβλέψεις.

Το 2024 φέρνει πραγματικά μεγάλη ενέργεια δεύτερης ευκαιρίας για τους Λέοντες, οπότε σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για εσάς. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 11 έως τις 17 Αυγούστου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο στο τέλος του ανάδρομου Ερμή.

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου και οι πανσέληνοι στο ζώδιό σας είναι συνήθως περίοδοι όπου είστε πιο συναισθηματικοί, δίνετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας και μπορείτε να δείτε αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα μπορούν να ενημερώσουν τα επόμενα βήματά σας και η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να βοηθήσει με τα συναισθήματά σας. Μπορεί να θέλετε να λάβετε περισσότερη υποστήριξη και από άλλους. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή την πανσέληνο.

zodia-zvdia-yy

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου και τα νέα φεγγάρια στο ζώδιό σας είναι συνήθως περίοδοι όπου είστε ενθουσιώδεις και έτοιμοι για δράση. Οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν στο δρόμο σας, και μπορείτε να τις πάρετε και να τρέξετε μαζί τους. Παίρνετε την πρωτοβουλία για αυτό που θέλετε και μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να συμβούν.

Αυτή η νέα σελήνη έρχεται λίγες μέρες πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας, οπότε αυτή μπορεί να είναι περισσότερο επικεντρωμένη σε μια δεύτερη ευκαιρία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 2 έως τις 6 Αυγούστου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή τη νέα σελήνη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098