2024 Ζώδια Παρθένος – Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

2024 Ζώδια Παρθένος – Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Παρθένος : Έρωτας & Σχέσεις  .

Τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Κρόνος βρίσκονται στον τομέα των σχέσεων και της δέσμευσής σας όλο το χρόνο.

Ο Ποσειδώνας είναι σε αυτόν τον τομέα εδώ και αρκετό καιρό, φέρνοντας πνευματικές συνδέσεις και καρμικούς δεσμούς.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος σε αυτόν τον τομέα θέλει να γειώσει τις σχέσεις σας και μερικοί άνθρωποι φεύγουν ενώ εσείς πλησιάζετε άλλους. Μπορείτε να αξιολογήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε σε μια σχέση και με την δέσμευση, και τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε.

Ο Άρης βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα από τις 22 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, διεγείροντας την επιθυμία να αφοσιωθείτε σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν και έχετε μια σταθερή σχέση. Μπορεί επίσης να έρθουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας και να νιώθετε πιο ανοιχτοί στους άλλους. Μπορείτε να είστε πιο ενεργητικοί με έναν σύντροφο, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει με τη νέα σελήνη σε αυτόν τον τομέα στις 10 Μαρτίου, φέρνοντας νέες σχέσεις, συνεργασίες και δεσμεύσεις.

zwdia-66

2024 Ζώδια Παρθένος – Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα στις 17 Σεπτεμβρίου και μπορεί να είστε πολύ σοβαροί με τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας. Μπορείτε να εστιάσετε σε ζητήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους και να εργαστείτε για τρόπους βελτίωσης των προβλημάτων. Μπορεί να νιώσετε πιο κοντά με αυτούς που έχετε μια υγιή, σταθερή σχέση και να απομακρυνθείτε από αυτούς που δεν έχετε. Μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια σχέση ή συνεργασία ή να επιβεβαιώσετε πόσο αφοσιωμένοι είστε.

Ο Πλούτωνας ξεκινά το 2024 στον τομέα της αγάπης σας μέχρι τις 20 Ιανουαρίου και επιστρέφει από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου πριν φύγει επίσημα. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον τομέα της αγάπης σας για πάνω από μια δεκαετία, επομένως είστε πιο σοβαροί και έντονοι ερωτευμένοι για λίγο και πάρτε το πολύ πιο σοβαρά. Το τι είναι και τι σημαίνει η αγάπη για εσάς πιθανότατα έχει υποστεί μια μεταμόρφωση και θα πρέπει να αισθάνεστε πιο ευθυγραμμισμένοι με αυτό .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Το 2024 είναι πιθανότατα η τελευταία χρονιά για αυτή τη σημαντική αλλαγή, καθώς ο Πλούτωνας προχωρά, και θα έχετε ένα κύμα νωρίς με τον Άρη στον τομέα της αγάπης σας από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου και μια νέα σελήνη στον τομέα της αγάπης σας στις 11 Ιανουαρίου. Αυτό μπορεί να ανοίξει την καρδιά σας, να φέρει νέα αγάπη στη ζωή σας και μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι για την αγάπη. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για ρομαντισμό, είτε μόνος είτε δεσμευμένος.

Η Δήμητρα, ένας νάνος πλανήτης που κυβερνά τροφή και υποστήριξη, φέρνει μια τελευταία ταραχή με τα μαθήματα της αγάπης καθώς εισέρχεται στον τομέα του έρωτά σας στις 7 Φεβρουαρίου και γυρίζει ανάδρομη σε αυτόν τον τομέα από τις 14 Μαΐου έως τις 25 Αυγούστου. Μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα σχετικά με την υποστήριξη από αγαπημένα σας πρόσωπα, την ικανότητά σας να υποστηρίζετε αυτούς που αγαπάτε, το πόσο καλά τρέφετε και τρέφετε την αγάπη στη ζωή σας και πόσα δίνετε και παίρνετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

2024 Ζώδια Παρθένος – Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Αυτό ενισχύεται στη μέση αυτής της περιόδου καθώς δύο πανσέληνοι στη σειρά, η 21η Ιουνίου και η 21η Ιουλίου, συμβαίνουν στον τομέα της αγάπης σας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Δήμητρας και οι αγώνες και τα ζητήματα μπορεί να γίνουν αρκετά εμφανή. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε τα ερωτικά ζητήματα και αγαπημένες πληγές και να έχετε υγιή, υποστηρικτική αγάπη στη ζωή σας.

Η Δήμητρα παραμένει στον τομέα της αγάπης σας μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε έχετε λίγο χρόνο μετά την ανάδρομη πορεία της για να εξομαλύνετε τα πράγματα και η χρονιά τελειώνει με μια νέα σελήνη στον τομέα της αγάπης σας στις 30 Δεκεμβρίου, δίνοντας ευεργετική ενέργεια για αγάπη και μια ελπιδοφόρα προοπτική για ένα νέο έτος.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από την 1η έως τις 25 Απριλίου και αυτό συμβαίνει στον τομέα της οικειότητάς σας

Επομένως αυτό μπορεί να φέρει ορισμένα ζητήματα προτού χτυπήσει η ανάδρομη Δήμητρα επηρεάζοντας τους συναισθηματικούς δεσμούς σας με τους άλλους. Τα ζητήματα οικειότητας και οι παλιές πληγές μπορούν να σας παρεμποδίσουν και είναι σημαντικό να τα αντιμετωπίσετε.

Μια ηλιακή έκλειψη συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα στις 8 Απριλίου κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, οπότε υπάρχει μια ευκαιρία για αυτό και μπορείτε να ενισχύσετε τους δεσμούς που έχετε. Μια πανσέληνος εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα στις 17 Οκτωβρίου και μπορεί να απελευθερώσετε πλήρως τις συναισθηματικές αποσκευές σας και να αφήσετε παλιά ζητήματα οικειότητας.

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

taro-zodia-098

Γενικό Ωροσκόπιο Παρθένου 2024

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 5 έως τις 14 Αυγούστου και αυτό είναι διπλό για εσάς, αφού ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας. Αισθάνεστε μακριά με τον τρόπο που νιώθετε συνήθως όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά τώρα το αισθάνεστε σε μεγαλύτερο βαθμό με τον ανάδρομο στο ζώδιό σας. Πολλά μικρά πράγματα μπορούν να εμφανιστούν και μπορεί να είστε ανυπόμονοι, ανήσυχοι και αγχωμένοι.

Προσπαθήστε να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας, μην απαιτείτε την τελειότητα από τον εαυτό σας και σχεδιάστε πριν χτυπήσει η ανάδρομη πορεία  να αντιμετωπίσετε μικρά πράγματα, ώστε να μην ανησυχείτε για αυτά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου. Αυτό μπορεί να είναι υπέροχο για δεύτερες ευκαιρίες, οπότε επικεντρωθείτε σε αυτό. Όσοι γεννηθήκατε από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από την έναρξη αυτής της ανάδρομης πορείας.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-yy

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιό σας στις 24 Φεβρουαρίου και αυτή είναι συνήθως μια περίοδος αυξημένων συναισθημάτων και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα όσων έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μπορείτε να είστε ευαίσθητοι και πιο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή την πανσέληνο.

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιό σας στις 2 Σεπτεμβρίου και αυτή είναι συνήθως μια εξαιρετική στιγμή για ενέργεια, ενθουσιασμό και ευκαιρίες. Μπορεί να υπάρξουν νέες ευκαιρίες που σας ενθουσιάζουν και μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία με αυτό που θέλετε και μπορείτε να κάνετε πράγματα να συμβούν. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή τη νέα σελήνη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76