2024 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

2024 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Σκορπιός  Ωροσκόπιο Αγάπης & Σχέσεων .

Ο Ουρανός παραμένει στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας όλο το 2024, Σκορπιοί, και βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα εδώ και αρκετό καιρό, φέρνοντας αλλαγές στις σχέσεις σας, στο τι θέλετε και τι χρειάζεστε, τι δίνετε και ποιους προσελκύετε.

Οι δεσμεύσεις μπορούν να αναληφθούν γρήγορα και απροσδόκητα, ή κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες ή με αντισυμβατικά άτομα.

zodia-taro-45

Όλα αυτά επεκτείνονται και με τον Δία σε αυτόν τον τομέα που θα ξεκινήσει το 2024 έως τις 25 Μαΐου και οι συνδέσεις που κάνετε τώρα μπορούν να σας ωφελήσουν με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με νέους ανθρώπους και να ανοιχτείτε σε νέες συνεργασίες και συμμαχίες. Αυτό μπορεί να είναι ισχυρό προς το τέλος αυτής της περιόδου με τη νέα σελήνη της 7ης Μαΐου σε αυτόν τον τομέα και μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αναλάβετε νέες δεσμεύσεις.

Ο Άρης βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα από τις 9 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, έτσι ακριβώς μετά την έξοδο του Δία, και ο Άρης συνεχίζει μνα σας δίνει ενέργεια για να ασχολείστε με άλλους και θέλει να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Μπορείτε να δεσμευτείτε, να συμβιβαστείτε και να μεσολαβήσετε. Μια πανσέληνος εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα στις 14 Νοεμβρίου και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με αυτούς με τους οποίους έχετε καλή σχέση και να εμβαθύνετε τις δεσμεύσεις που έχετε. Μπορεί να απομακρυνθείτε από αυτούς με τους οποίους δεν έχετε καλή σχέση ή που έχετε ξεπεράσει.

Ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος παραμένουν στον τομέα της αγάπης σας όλο το χρόνο και ο Ποσειδώνας είναι εδώ για λίγο, φέρνοντας πνευματικές συνδέσεις στην αγάπη και σας κάνει πιο κατανοητούς και συμπονετικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Κρόνος θέλει τώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με την αγάπη και μπορείτε να αντιμετωπίσετε ερωτικά ζητήματα, παλιές καταστάσεις αγάπης και παλαιότερα ερωτικά τραύματα. Αυτό μπορεί να προέρχεται από τα νεανικά σας χρόνια ή από προηγούμενες ζωές. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε λιγότερη αγάπη στη ζωή σας, αλλά μόλις το ξεπεράσετε, η αγάπη που έχετε μπορεί να είναι πιο δυνατή και πιο ικανοποιητική.

μελλοντολόγος

2024 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της αγάπης σας από τις 22 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, φέρνοντας ενέργεια και ορμή για έρωτα και ρομαντισμό. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική περίοδος για να συναντήσετε κάποιον ή να παίξετε , αν είστε ελεύθεροι. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να θέλετε να την κάνετε να νιώθει όπως όταν πρωτοβρεθήκατε. Η νέα σελήνη της 10ης Μαρτίου είναι στον τομέα της αγάπης σας και μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για αγάπη με τη νέα σελήνη που συνεχίζεται με τον Άρη.

Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στον τομέα της αγάπης σας στις 17 Σεπτεμβρίου και αυτό μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στα μαθήματα, τις καταστάσεις από το παρελθόν σχετικά με την αγάπη στη ζωή σας. Μπορείτε να μπείτε στα συναισθήματα όλων αυτών και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να οδηγηθείτε προς την καλύτερη δυνατή αγάπη.

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

δωρεάν-προβλέψεις

Ο Δίας βγαίνει από τον τομέα των σχέσεων και της δέσμευσής σας και εισέρχεται στον τομέα της οικειότητας σας στις 25 Μαΐου, και αυτό σας βοηθά να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχετε με τους άλλους και θα είστε πιο παθιασμένοι στις σχέσεις σας. Μπορείτε να ανοίξετε σωματική, συναισθηματική και πνευματική οικειότητα και μπορείτε να είστε πιο έντονοι στις σχέσεις σας, θέλοντας μόνο απόλυτη σοβαρότητα. Αυτό ξεκινά  με μια νέα σελήνη στον τομέα της οικειότητάς σας στις 6 Ιουνίου και μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τους δεσμούς και να δημιουργήσετε νέους.

300x300aΟ Άρης βρίσκεται στον τομέα της οικειότητάς σας από τις 20 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να ενεργοποιηθείτε από τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργείτε με τους άλλους. Πιθανότατα θέλετε να μοιραστείτε περισσότερα και να κατανοήσετε τους άλλους στον πυρήνα τους.

Μπορείτε επίσης να εστιάσετε σε αμοιβαία επωφελή εγχειρήματα, έτσι ώστε αυτό να σας ωφελήσει προσωπικά και επαγγελματικά. Το πάθος μπορεί να είναι πολύ υψηλό, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους.

Η πανσέληνος της 15ης Δεκεμβρίου είναι στον τομέα της οικειότητάς σας και μπορείτε να ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με τους δεσμούς σας με τους άλλους και να έχετε λίγη υπομονή για οτιδήποτε επιφανειακό. Θέλετε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας όσο περισσότερο μπορείτε και να αφήσετε έξω οτιδήποτε σας εμποδίζει να το κάνετε αυτό.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-wroskopio-4

Γενικό Ωροσκόπιο Σκορπιού 2024

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιό σας στις 23 Απριλίου και η πανσέληνος στο ζώδιό σας μπορεί να είναι στιγμές που βλέπετε τα αποτελέσματα αυτού που έχετε εργαστεί. Αυτό μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά και μπορείτε να εργαστείτε σε νέα σχέδια με αυτές τις νέες πληροφορίες.

Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες και να προσπαθήσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να τα φροντίσετε. Το να δείτε τι πρέπει να δουλέψετε για τον εαυτό σας μπορεί να είναι σημαντικό.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 24 έως τις 29 Οκτωβρίου μπορείτε να νιώσετε περισσότερο τον αντίκτυπο αυτής της πανσελήνου.

taro-6-9

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιό σας την 1η Νοεμβρίου και νέα φεγγάρια στο ζώδιό σας μπορεί να είναι στιγμές υψηλής ενέργειας και ενθουσιασμού και νέων ξεκινημάτων. Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία για αυτό που θέλετε, να επιδιώξετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που περιμένατε και να είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι για δράση. Αυτή είναι συνήθως μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι που είναι το επίκεντρό σας για το επόμενο έτος της ζωής σας.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου μπορείτε να νιώσετε περισσότερο τον αντίκτυπο αυτής της πανσελήνου.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

Θέλω επίσης να αναφέρω ότι ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, μετακομίζει σε νέο ζώδιο το 2024, πηγαίνοντας από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο. Αυτό ξεκίνησε το 2023, αλλά ο Πλούτωνας αποχωρεί επίσημα από τον Αιγόκερω στις 19 Νοεμβρίου 2024 για να μείνει στον Υδροχόο. Αυτό μετατοπίζει τη μεταμορφωτική ενέργεια για εσάς από το μυαλό και την έκφρασή σας (Αιγόκερως) στα συναισθήματά σας και στο σπίτι σας , αλλά μπορεί επίσης να νιώσετε μια αλλαγή γενικά στη ζωή σας, στην προσέγγισή σας και στην προοπτική σας, καθώς ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης σας και δεν αλλάζει συχνά ζώδια.

Είναι μια λεπτή μετατόπιση που μπορεί να μην φαίνεται πολύ προφανής αμέσως, αν και μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε από το τι επηρεάζει αυτό για εσάς. Δείξτε λίγη χάρη στον εαυτό σας καθώς προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα. Αν νιώθετε ότι τα πράγματα αλλάζουν με τρόπους που δεν μπορείτε να κατανοήσετε, ίσως αυτός είναι ο λόγος.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο-98