2024 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

zwdio-toksotis-afroditi

2024 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Τοξότης Ωροσκόπιο Αγάπης & Σχέσεων 2024

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα της αγάπης σας από 1 έως 25 Απριλίου, Τοξότες, αυτό μπορεί να φέρει περισσότερη προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις και τυχόν υπάρχοντα θέματα μπορεί να επιδεινωθούν.

Αυτό έχει σκοπό να τραβήξει την προσοχή σας και να εργαστεί για τη βελτίωση των συνδέσεών σας.

zodia-taro-45

Μπορείτε να εργαστείτε για να εξαλείψετε παλιές πληγές από την αγάπη και να καταλάβετε επίσης τι σας μπλοκαρει στην αγάπη.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή περίοδος για να επανασυνδεθείτε με παλιές φλόγες και με την καρδιά σας ή για να αναλάβετε παλιά δημιουργικά έργα, ειδικά με την έκλειψη Ηλίου στον τομέα της αγάπης σας στις 8 Απριλίου.

Αυτή η έκλειψη μπορεί να σας υπενθυμίσει να είστε χαρούμενοι, να διασκεδάζετε και να βάλετε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

2024 Ζώδια Τοξότης

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας στις 17 Οκτωβρίου και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με αυτούς με τους οποίους έχετε σταθερούς δεσμούς και να αισθάνεστε πνευματική σύνδεση, ενώ απομακρύνεστε από αυτούς που δεν έχετε. Μπορείτε να πάρετε την αγάπη πιο σοβαρά και μπορεί να είστε ιδιαίτερα στοργικοί.

Ο Δίας μετακινείται στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας στις 25 Μαΐου για το υπόλοιπο του 2024 και αυτό φέρνει μεγάλη ενέργεια στις σχέσεις και τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Μπορείτε να είστε ανοιχτοί για να συναντήσετε πολλά νέα άτομα και να θέλετε να συνάψετε νέες συνεργασίες, συμμαχίες και να κάνετε περισσότερους συμβιβασμούς. Μπορείς να είσαι πιο γοητευτικός και μπορείς να συνδεθείς με πιο φιλόμουσους ανθρώπους που σε τονώνουν διανοητικά.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αυτή η ενέργεια θα είναι ισχυρή καθώς εμφανίζεται μια νέα σελήνη σε αυτόν τον τομέα στις 6 Ιουνίου και αυτό μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέα άτομα, να αναλάβετε νέες δεσμεύσεις και να είστε περισσότερο δεκτικοί στις σχέσεις. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο ή να δεσμευτείτε. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί στο να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Ο Άρης είναι σε αυτόν τον τομέα από τις 20 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, δίνοντας ενέργεια και ώθηση για εστίαση στις σχέσεις σας και στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Μπορείτε να νιώσετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια με έναν σύντροφο και είστε ικανοί να κάνετε περισσότερα με κάποια υποστήριξη. Μια πανσέληνος εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα στις 15 Δεκεμβρίου και μπορείτε να ολοκληρώσετε τα σχέδια για μια συμφωνία ή δέσμευση, να έρθετε πιο κοντά με όσους έχετε υγιή σχέση και να απομακρυνθείτε από αυτούς που δεν έχετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-098

2024 Ζώδια Τοξότης

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της οικειότητάς σας στις 5 Ιουλίου, βοηθώντας σας όχι μόνο να είστε ανοιχτοί στη δέσμευση αλλά και σε ισχυρότερους συναισθηματικούς και σωματικούς δεσμούς με τους άλλους. Θέλετε να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε και μπορείτε να εμβαθύνετε στους ανθρώπους, θέλοντας να φτάσετε στον πυρήνα τους και να τους κατανοήσετε καλύτερα. Θα είστε παθιασμένοι και σοβαροί με τις σχέσεις σας.

Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της οικειότητάς σας από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου και αυτό ενισχύει την ενέργεια του πάθους ακόμη περισσότερο. Μπορείτε να ενεργοποιηθείτε και να ωθηθείτε να ενισχύσετε τους υπάρχοντες δεσμούς σας με τους άλλους και μπορεί να έχετε λίγη υπομονή για τυχόν επιφανειακές συνδέσεις. Θέλετε βάθος και ένταση στις σχέσεις σας.

μελλοντολόγος

Γενικό Ωροσκόπιο Τοξότη 2024

Ο Άρης είναι στο ζώδιό όταν ξεκινήσει το 2024, Τοξότες, αλλά μόνο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, και η Δήμητρα είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, ενώ ο Ερμής τελειώνει μια ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας την 1η Ιανουαρίου. Υπάρχει μεγάλη εστίαση  στο ζώδιό σας μόλις ξεκινήσει το 2024 και πιθανότατα θέλετε να εργαστείτε για νέα ξεκινήματα για τη νέα χρονιά. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να επικεντρωθεί σε δεύτερες ευκαιρίες, επομένως μερικά από τα νέα ξεκινήματα μπορεί να είναι ολοκαίνουργια, αλλά πιθανότατα να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο μετά το τέλος του ανάδρομου, ενώ μια δεύτερη ευκαιρία μπορεί να τραβήξει περισσότερη προσοχή από την αρχή του έτους.

Ο Ερμής γυρίζει ξανά ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου, οπότε θα έχετε άλλη μια ευκαιρία στην ενέργεια της δεύτερης ευκαιρίας αργότερα μέσα στο έτος. Αυτή μπορεί να είναι μια δεύτερη ευκαιρία με οτιδήποτε είστε πραγματικά παθιασμένοι και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια. Διαφορετικά, μπορεί να αισθάνεστε  ανισόρροποι, ανασφαλείς και καταβεβλημένοι.

zodia-0988

Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιό σας την 1η Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, επομένως αυτό φέρνει χρήσιμη ενέργεια για τη δεύτερη ευκαιρία και μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για αυτήν με τη νέα σελήνη. Να είστε έξυπνοι με τις επιλογές σας και να έχετε λίγη πίστη στον εαυτό σας.

Όσοι γεννηθήκατε από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από τη νέα σελήνη, ενώ όσοι γεννηθήκατε από τις 11 έως τις 16 Δεκεμβρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο στην αρχή του ανάδρομου Ερμή και όσοι γεννηθήκατε από τις 25 έως τις 30 Νοεμβρίου μπορεί να επηρεαστούν οι περισσότεροι στο τέλος του ανάδρομου Ερμή .

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-astra-tarot

2024 Ζώδια Τοξότης

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιό σας στις 23 Μαΐου, και αυτή είναι συνήθως μια περίοδος όπου τα συναισθήματά σας εκτινάσσονται στα ύψη, δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχετε ήδη κάνει. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα επόμενα βήματά σας και μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 26 Νοεμβρίου και νωρίτερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή την πανσέληνο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw