2024 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-ydroxoos

2024 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

2024 Ζώδια Υδροχόος Ωροσκόπιο Αγάπης & Σχέσεων .

Ο Δίας μετακομίζει στον τομέα της αγάπης σας στις 25 Μαΐου για το υπόλοιπο του 2024, Υδροχόοι, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε στην αγάπη.

Μπορεί να θέλετε περισσότερο χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε, περισσότερο ρομαντισμό και ραντεβού και μπορεί να είστε πιο γοητευτικός και φιλόξενος, κάτι που σας φέρνει περισσότερη προσοχή.

zodia-taro-45

Εάν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να προσελκύσετε πολλά νέα ερωτικά ενδιαφέροντα και μπορεί να απολαύσετε τον χρόνο μαζί τους. Αν είστε σε σχέση, μπορείτε να απολαύσετε το να αναζωπυρώνετε τις σπίθες και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για ρομαντισμό με τον σύντροφό σας.

Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της αγάπης σας από τις 20 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και αυτό φέρνει ενέργεια και ώθηση για αγάπη και ρομαντισμό. Πηγαίνετε σε ραντεβού, κάντε μια ρομαντική απόδραση και συντονιστείτε με την καρδιά σας. Μια νέα σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας στις 6 Ιουνίου, και αυτό μπορεί να παρουσιάσει ευκαιρίες για έρωτα και ρομαντισμό και μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία να έχετε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

2024 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της αγάπης σας στις 15 Δεκεμβρίου και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε με τους οποίους έχετε καλή σχέση και να νιώσετε τους πνευματικούς δεσμούς να βαθαίνουν. Εάν δεν έχετε καλή σχέση, μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να απομακρυνθείτε ή να δείτε θέματα να χειροτερεύουν τόσο που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας στις 25 Ιανουαρίου και μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί στη δέσμευση και τις επενδύσεις στις σχέσεις σας. Μπορείτε να αφοσιωθείτε περισσότερο σε αυτούς με τους οποίους έχετε υγιή σχέση και μπορεί να θέλετε να κάνετε αλλαγές ή να απομακρυνθείτε από αυτούς που δεν έχετε.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας από τις 14 έως τις 28 Αυγούστου και τυχόν υπάρχοντα θέματα σχέσης ή δέσμευσης μπορεί να γίνουν πιο εμφανή ή να επιδεινωθούν. Οι άλλοι μπορεί να σας νευριάσουν σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να νιώθετε ότι έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις.

zwdia-tarw-1Το να έχετε κάποια όρια είναι σημαντικό, ώστε να μην σας εκμεταλευτούν. Μια νέα σελήνη εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα στις 4 Αυγούστου, επομένως μπορεί να πάτε σε αυτόν τον ανάδρομο θέλοντας να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν ή να δεσμευτείτε ξανά σε κάποιον ή κάτι.

Ο Άρης εισέρχεται στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας στις 3 Νοεμβρίου για το υπόλοιπο του έτους και γυρίζει ανάδρομος στις 6 Δεκεμβρίου για να τελειώσει το έτος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση και απογοήτευση με άλλους που δεν έχετε αντιμετωπίσει και μπορεί να δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε άλλους ανθρώπους.

Μπορείτε να είστε ανυπόμονοι με τους άλλους ή να αντιμετωπίζετε άλλους που είναι ανυπόμονοι μαζί σας. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε και δουλέψτε για παλιά θέματα σχέσεων .

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

taro-zodia-098

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις.

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της οικειότητάς σας στις 24 Φεβρουαρίου και μπορείτε να είστε πολύ πιο παθιασμένοι και έντονοι στις σχέσεις σας. Μπορείτε να εργαστείτε για τη βελτίωση των συναισθηματικών και σωματικών δεσμών σας με τους άλλους αντιμετωπίζοντας προβλήματα που σας εμποδίζουν, αφαιρώντας τα μπλοκ και ελευθερώνοντας τις παλιές πληγές.

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον τομέα της οικειότητας σας από τις 5 έως τις 14 Αυγούστου και μπορεί να αισθανθείτε βαθιά προβλήματα και αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλες απογοητεύσεις και τσακωμούς με άλλους. Πιθανότατα χρειάζεστε μια υγιή διέξοδο για την επιπλέον παθιασμένη ενέργεια που έχετε, διαφορετικά θα νιώσετε να ανατινάζεστε. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με μια παλιά φλόγα και να επαναφέρετε το πάθος που λείπει. Η νέα σελήνη της 2ας Σεπτεμβρίου σε αυτόν τον τομέα σας βοηθά να βγείτε από τον ανάδρομο με καλύτερο έλεγχο της παθιασμένης πλευράς σας και να έχετε ισχυρούς συναισθηματικούς και σωματικούς δεσμούς.

μελλοντολόγος

Γενικό Ωροσκόπιο Υδροχόου 2024

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιό σας το 2024, Υδροχόοι, για να μείνει. Επιστρέφει από τις 20 Ιανουαρίου έως την 1η Σεπτεμβρίου και μετά επιστρέφει στις 19 Νοεμβρίου, όπου θα παραμείνει πλέον στο ζώδιό σας για σχεδόν 20 χρόνια. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε προσωπική δύναμη, να πάρετε τον έλεγχο, να ενισχύσετε τη θέλησή σας και μπορείτε να είστε πιο κυρίαρχοι και παθιασμένοι. Οι άλλοι μπορούν να σε πάρουν πιο σοβαρά.

Ξεκινήσατε να το βλέπετε αυτό το 2023 όταν ο Πλούτωνας άρχισε να εισέρχεται για πρώτη φορά στο ζώδιό σας, και αυτό ενισχύεται το 2024, είναι κάτι που μπορεί να είναι μαζί σας για πολλά χρόνια ακόμα. Κάτι που είχε κρυφτεί μπορεί να αποκαλυφθεί καθώς έρχεστε στο φως επίσης. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 25 Ιανουαρίου και νωρίτερα, μπορείτε να αισθανθείτε τον αντίκτυπο του Πλούτωνα πιο δυνατά το 2024.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-zwdia

Η χρονιά τελειώνει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας μαζί με τη Δήμητρα, η οποία εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 7 Δεκεμβρίου, έτσι μπορείτε να ολοκληρώσετε το 2024 δίνοντας στον εαυτό σας άνεση, υποστήριξη και τροφή. Μπορείτε να καλλιεργήσετε αυτό που σας αρέσει, να φέρετε περισσότερη αφθονία στη ζωή σας και να είστε πιο ευρηματικοί. Μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και η δύναμή σας μπορεί να είναι ισχυρή. Δεν θα αφήσεις τίποτα να σε πάρει από κάτω. Αυτό μπορεί επίσης να είναι καλό για θέματα χρημάτων και μπορείτε να αυξήσετε τον πλούτο σας.

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 22 Μαρτίου και αυτό σας δίνει ενέργεια και ώθηση για αυτό που θέλετε να επιδιώξετε για τον εαυτό σας. Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία, να ασχοληθείτε με νέες ευκαιρίες και να είστε ανοιχτοί στο να ακολουθήσετε έναν εντελώς νέο δρόμο. Ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή σας μπορεί να σας περιμένει και αυτό μπορεί να ξεκινήσει λίγο πριν ο Άρης εισέλθει στο ζώδιό σας με τη νέα σελήνη στις 9 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σας. Μπορείτε να έχετε πολλές ευκαιρίες, και πρέπει να είστε έτοιμοι να το κάνετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε από τις 7 έως τις 12 Φεβρουαρίου μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από τη νέα σελήνη .

Μια πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιό σας στις 19 Αυγούστου, και αυτό μπορεί να κάνει πιο σημαντικό να εστιάσετε στον εαυτό σας και να φροντίσετε τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Εάν δεν σας φροντίζουν, μπορεί να είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και απογοητευμένοι. Φροντίστε τον εαυτό σας και θα νιώσετε πιο ήρεμοι. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχετε κάνει και αυτό μπορεί να σας εμπνεύσει με τα επόμενα βήματά σας και τα σχέδιά σας.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 14 Φεβρουαρίου και αργότερα μπορεί να επηρεαστείτε περισσότερο από την πανσέληνο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76