21/12/2013: Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης

Κοινοποίηση:

Μία εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά από τις 21 Δεκεμβρίου, ίσως βιώσετε μία έντονη ενέργεια στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, της ομορφιάς, της αξίας και της αρμονίας. Όπως και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η ανάδρομη Αφροδίτη σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία ρίχνουμε μία ματιά στον δρόμο που έχουμε ακολουθήσει μέχρι τώρα, έτσι ώστε να καθορίσουμε, να διορθώσουμε και να προσαρμόσουμε τους συγκεκριμένους τομείς.

Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει πολλές φορές τα προβλήματα στις σχέσεις (όλων των ειδών, όχι μόνο τις ρομαντικές) να εξελίσσονται σε μεγάλους διαπληκτισμούς. Ή, κάποιες παρελθοντικές διαμάχες ίσως μείνουν πίσω και περάσουν κάτω από την επιφάνεια για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όσο οι άνθρωποι αναθεωρούν αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για αυτούς.  Αν για κάποιο λόγο κρατάτε πράγματα μέσα σας για να διατηρήσετε την ειρήνη στις σχέσεις,  τώρα ξεκινά μία περίοδο όπου η ειρήνη καταρρίπτεται και εσείς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παλιά και άλυτα προβλήματα.

Τα οικονομικά μπορεί επίσης να αλλάξουν κατεύθυνση. Το εισόδημα και οι πηγές μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, αναγκάζοντάς σας να τα αφήσετε πίσω ή να ξανασκεφτείτε τα υλικά αγαθά που χρειάζεστε. Ή, ίσως συνειδητοποιήσετε πως οτιδήποτε αγοράζετε δεν το χρειάζεστε πραγματικά. Θα υπάρξουν κάποια θέματα όσον αφορά την εμφάνιση, τη μόδα, την ομορφιά και τη γοητεία, και δείτε ολοφάνερα την έλλειψή τους ή την ξαφνική τους σημασία. Γενικά, είναι καιρός να εξετάσετε το σύστημα ιδεών σας και να αποφασίσετε αν οι άνθρωποι και τα πράγματα τα οποία κρατάτε κοντά σας έχουν την ίδια προτεραιότητα για εσάς, όπως επίσης το αν ζείτε την ζωή σας σύμφωνα με τις αξίες σας.

zodia-zvdia-22