21/03 Νέος ζωδιακός κύκλος. Τι αλλάζει στις σχέσεις.

ζωδια-zodia

Κοινοποίηση:

21/03 Νέος ζωδιακός κύκλος. Τι αλλάζει στις σχέσεις.

Το ζώδιο του Κριού είναι παρόν και φέρνει την πύρινη ενέργεια του, μέσα σε όλους τους ερωτικούς συσχετισμούς, παλιούς και καινούργιους. Μια εποχή που θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και θα δώσει τις καλές αφορμές, για αλλαγές και βελτιώσεις.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Οι Ταύροι και οι Καρκίνοι, είναι και αυτοί, που έχουν επί το πλείστον ταλαιπωρηθεί στα ερωτικά τους. Πριν φύγει ο Μάρτιος, κάποιες παλιές αμαρτίες θα εμφανιστούν και θα ζητήσουν επανασύνδεση. Ακόμη και μετά από έτη απουσίας. Οι δεσμοί που έχουν αποδείξει την αλήθεια και την αξία τους, θα αποφασίσουν άμεσα για δεσμεύσεις.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 15 / 05 και 10 / 07

zodia-zvdia-22

Οι Κριοί και οι Λέοντες, είναι στο μάτι του κυκλώνα εδώ και καιρό, κάτι όμως που έχει και τα θετικά του. Οι δεσμοί και τα συναισθήματα, θα φωτιστούν και κοντά σας θα μείνουν μόνο αυτοί που σας αξίζουν και σας ταιριάζουν. Οι μόνοι, θα έχουν από τις αρχές του Απριλίου την ευκαιρία, να έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05 / 04 και 12 / 08

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι αμετανόητοι εργένηδες Δίδυμοι και οι δεινόσαυροι του ζωδιακού οι Αιγόκεροι, είστε και οι τυχεροί που θα φέρετε τις καταστάσεις και πάλι προς την κατεύθυνση που θέλετε. Οι χωρισμένοι, θα επανενωθούν τις μέρες γύρω στην νέα σελήνη, και αυτοί που ζουν έναν καινούργιο έρωτα, ίσως και τελικά να έχουν εντοπίσει την μεγάλη τους αγάπη.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 06 / 06 και 28 / 12

Οι Υδροχόοι και οι γείτονες… τα Ψαράκια, είναι ακόμη στο “κουπί”! Πολλά αυτά που έχουν περάσει από την καμπούρα τους. Αυτό είναι και κάτι που λήγει τις επόμενες ημέρες, μέσα από γενναία ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν, από την μεριά του συντρόφου σας, και που θα σας βρουν απόλυτα σύμφωνους. Τύχη και στους μοναχικούς μέσα από νέες κοινωνικές παρέες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05 / 02 και 18 / 03

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ζυγοί και Τοξότες, έχουν πολλές ευκαιρίες για να μιλήσουν πιο ανοιχτά. Είτε αυτό λέγεται συνεργασίες, είτε προβληματικές σχέσεις. Όλα τα αστρολογικά σας υποστηρίζουν για μεγάλες και πρακτικές αλλαγές, και τον Απρίλιο. Θα δεχτείτε και εσείς αρκετές προτάσεις, για επανεκκίνηση ή καινούργιο έρωτα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29 / 09 και 26 /11

Τα αμίλητα και ακίνητα Παρθενάκια και οι Σκορπιοί, στο άλλο άκρο, θα μπορέσουν να ευθυγραμμίσουν σχέσεις και οικονομικά. Ταξίδια και αναψυχή για τους εργένηδες, που θα ανταμώσουν τον νέο τους έρωτα, αλλά και προτάσεις για τους δεσμευμένους, από τον άνθρωπο τους, που θα τους εκπλήξει.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 26 / 08 και 25 / 10

zwdia