23/03 Ανάδρομος Ερμής Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους!

εφιαλτες

Κοινοποίηση:

23/03 Ανάδρομος Ερμής. Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους!

Στις 23/03 ο πλανήτης των επικοινωνιών, θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά μέσα στον οίκο του Κριού και θα παραμείνει έτσι … μέχρι και τις 15/04.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Εσείς που θα υποδεχτείτε αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για επιστροφές συντρόφων, που αυτήν την φορά, οι προτάσεις τους θα σας αφήσουν άναυδους. Στα καλά είναι και ένα απρόσμενο χρηματικό ποσό.
Τυχερές ημέρες: 28 Μαρτίου και 05 Απριλίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Μην επιχειρήσετε με τον Ανάδρομο Ερμή, να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, στα οικονομικά και στα ερωτικά σας θέματα. Το λιγότερο… θα φανείτε ανακόλουθοι. Με τον άνθρωπο σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Τυχερές ημέρες: 30 Μαρτίου και 04 Απριλίου

Δίδυμοι: Εσείς έχετε τα πρωτεία σε επανενώσεις. Όλα αυτά που υπάρχουν σαν ερωτικές εκκρεμότητες μέσα στην καρδιά σας, θα έρθουν και θα σας αποδώσουν αυτά που ζητάτε. Εσείς θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις.
Τυχερές ημέρες: 24 Μαρτίου και 01 Απρίλιου

chartomantia-087

Καρκίνος: Το συναίσθημα σας κατακλύζει και αυτό κάνει τον άνθρωπο σας ακόμη πιο ευτυχή και ασφαλή κοντά. Μην εκπλαγείτε, αν σας έρθουν προτάσεις που θα μιλούν για συγκατοίκηση – γάμο. Όλα είναι πιθανά αυτά το διάστημα.
Τυχερές ημέρες: 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου

 

Λέων: Αφήστε το μυαλό σας πιο ελεύθερο και όχι εμμονικά κολλημένο σε μια παλιά σας υπόθεση, που ακόμη δεν έχει κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρει. Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα σας δώσει νέους έρωτες, που θα σας απογειώσουν.
Τυχερές ημέρες: 29 Μαρτίου και 11 Απριλίου

taro-zodia-76

Παρθένος: Η τύχη είναι με το μέρος σας. Το μενού περιλαμβάνει…. από χαμένα αντικείμενα που θα τα βρείτε τυχαία μπροστά σας, μέχρι και τις απρόσμενες επιστροφές παλιών ερωτικών συντρόφων, που θα ήθελαν να τους δώσετε ακόμη μια ευκαιρία.
Τυχερές ημέρες: 25 Μαρτίου και 02 Απριλίου

Ζυγός: Πολλά τα κέρδη για εσάς, από αυτό το αστρολογικό φαινόμενο. Τα ζευγάρια που έχουν πάρει πιο καθοριστικές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή, θα χρειαστεί να διορθώσουν λίγο ακόμη τα οικονομικά τους, και από το Καλοκαίρι, όλα θα δρομολογηθούν.
Τυχερές ημέρες: 31 Μαρτίου και 05 Απριλίου

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Σκορπιός: Μην αισθάνεστε τύψεις και ενοχές, για κάποιον που διώξατε από την αισθηματική σας ζωή. Του άξιζε. Πιθανόν και να βρείτε την παρουσία του, μέσα στις παρέες σας, για να σας ξανακερδίσει. Εσείς είστε αυτοί, που θα πάρετε και την τελική απόφαση.
Τυχερές ημέρες: 30 Μαρτίου και 06 Απριλίου

Τοξότης: Κάποιος που έχετε μεγάλο χρονικό διάστημα να δείτε, θα σας επισκεφτεί. Όχι δεν είναι η θεία σας από τον Καναδά, αλλά ένας πρώην που είχε σημαδέψει τότε την καρδιά σας. Οι μέρες θα δώσουν χρήμα επίσης, αλλά και δρομολόγια για άλλα μέρη.
Τυχερές ημέρες: 27 Μαρτίου και 12 Απριλίου

Αιγόκερως: Μην κάνετε ή πείτε κάτι καθοριστικό αυτές τις ημέρες, για την εργασία και τον δεσμό σας. Πιθανόν και να αντιμετωπίσετε παράλογες συμπεριφορές, από τους γύρω σας. Μην δώσετε πολλή σημασία, είναι περαστικό το φαινόμενο.
Τυχερές ημέρες: 29 Μαρτίου και 14 Απριλίου

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος: Ο σύντροφος σας, θα θελήσει να σας αποκαλύψει κάποια μυστικά του, που θα σας λύσουν τελικά πολλές από τις απορίες σας και ίσως και να σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς μαζί του πια. Οι μέρες μέχρι και το τέλος Μαρτίου, σας φανερώσουν καθυστερημένα λεφτά.
Τυχερές ημέρες: 24 Μαρτίου και 01 Απριλίου

Ιχθείς: Με τους φίλους σας, να θέλουν να σας κάνουν ένα προξενιό, το πιο πιθανόν κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες, εσείς από το πουθενά να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας. Επίσης, εργασιακές ειδήσεις – εξελίξεις, θα σας λύσουν τα χέρια.
Τυχερές ημέρες: 30 Μαρτίου και 04 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

 

taro-tarw