23/07 Αλλαγή ζωδίου και ένα νέος Έρωτας γεννιέται

23/07 Αλλαγή ζωδίου και ένα νέος Έρωτας γεννιέται

Η τύχη του Έρωτα για όλα τα ζώδια:

Κριός: Είσαστε γεννημένοι για τον έρωτα. Όλο το υπόλοιπο του Καλοκαιριού μπορείτε να βρείτε την ‘γοργόνα’ ή τον ‘καρχαρία’ που σας ταιριάζει!
Ευνοημένοι για Έρωτα : 05/04 και του τρίτου δεκαημέρου

Ταύρος: Η στερεότυπη και κάθετη συμπεριφορά σας, τελικά κάποιον ομοϊδεάτη θα γοητεύσει, και από τον ερχόμενο μήνα, θα γίνετε επιτέλους ζευγάρι.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 25/04 και 12/05

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν θέλετε τίποτα και κανέναν. Μόνο να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να παρουσιάζετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Βρείτε και κάποιον να σας βάλει αντηλιακό.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 01/06 και του δευτέρου δεκαημέρου

Καρκίνος: Αν καταφέρετε και διώξετε από το μυαλό σας έναν πρώην σύντροφο, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και σίγουρα θα αυξήσετε τις πιθανότητες για κάτι νέο.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 01/07 και οι γεννημένοι με Ερμή ανάδρομο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Δεν θα ειπωθούν πολλά για εσάς. Όλοι σας παρατηρούν. Απλά διαλέγετε και παίρνετε. Μόνο προσέχετε αυτήν την φορά να επιλέξετε τον σωστό.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 30/07 και 04/08

Παρθένος: Τα πάθη και οι αχαλίνωτες ερωτικές καταστάσεις δεν είναι για εσάς. Ωστόσο, θα βρεθεί από τον ερχόμενο μήνα άτομο που θα συμμερίζεται τις επιθυμίες σας.
Ευνοημένοι για Έρωτα : Του πρώτου δεκαημέρου και 20/09

Ζυγοί: Ανοίξτε τα πανιά σας και ταξιδέψτε. Ο Κυβερνήτης σας θα σας φανερώσει προσεχώς νέο έρωτα, που θα ‘κουρσέψει’ την καρδιά σας.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 07/10 και 14/10

Σκορπιός: Τα ζητήματα που ακουμπούν το παρελθόν, έχουν λήξει πια μέσα σας. Από τον ερχόμενο μήνα κάτι νέο θα σας ταρακουνήσει τα συναισθηματικά σας δρώμενα.
Ευνοημένοι για Έρωτα : Του δευτέρου δεκαημέρου

Τοξότης: Δεν υπάρχει κάτι που σας ταιριάζει ιδανικά. Αν κάνετε λίγο υπομονή από τον Αύγουστο, νέες καταστάσεις θα σας γοητεύσουν σε μεγάλο βαθμό.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 28/11 και 05/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Το ερωτήματα σας δεν θα λυθούν με το κοιτάτε. Κάντε κάτι παραπάνω για να δελεάσετε το άτομο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας.
Ευνοημένοι για Έρωτα : Του Νοεμβρίου

Υδροχόος: Είστε οι καλύτεροι. Πολλοί οι ερωτικοί πειρασμοί που σας κυκλώνουν και σας κλείνουν το μάτι. Με την ησυχία σας, επιλέξτε κάτι ταιριαστό.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 28/01 και του τρίτου δεκαημέρου

Ιχθείς: Είστε αναμφίβολα ερωτικοί και δελεάζετε τους πάντες. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό. Οι καλοθελητές θα προσέλθουν συντόμως.
Ευνοημένοι για Έρωτα : 25/02 και 06/03

tarw-wroskopio-4