23/11 Τοξότης. Ο κακός Λύκος & η Κοκκινοσκουφίτσα

sagittarius-passion

23/11 Τοξότης. Ο κακός Λύκος & η Κοκκινοσκουφίτσα

Προσεχώς, λήγει η δύσκολη εποχή του μυστικιστή και πολεμοχαρή Σκορπιού, που δημιούργησε καταστάσεις απρόσμενες, αποκάλυψε κρυφά μυστικά και έφερε όλες τις σχέσεις ( ερωτικές – οικογενειακές – φιλικές ), στο απόλυτο όριο τους.

Σειρά του Ήλιου να περάσει στον ισορροπιστή Τοξότη, όπου και θα θεραπεύσει τις πληγές που άνοιξαν.

 

Νέο ζώδιο και οι προσεχείς εξελίξεις:

zodia-taro-45

Τοξότης: Είσαστε έτοιμοι για όλα και όλους. Αυτή η περίοδος που θα διαρκέσει 4 εβδομάδες, θα σας αποδώσει χρήμα, ισορροπία και ερωτικές επιτυχίες. Χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν την ευκαιρία πριν λήξει ο Νοέμβριος, να έρθουν πιο κοντά σε επικοινωνιακό επίπεδο, και να δώσουν ευκαιρίες για επανασύνδεση. Εύνοια και σε όσους είναι μόνοι τους, που θα βρεθούν σε στενό κλοιό από νέο εραστή. Χρήμα και επιτυχίες στον εργασιακό τομέα.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Η τάση σας είναι να μείνετε λίγο απόμακροι από τις αντιξοότητες που προέκυψαν μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα που έχετε και την εύνοια αρκετών πλανητικών όψεων, θα μπορέσετε να βγάλετε και εσείς τα ασφαλή σας συμπεράσματα. Από τις 29/11 και μετά θα δείτε ότι ερωτικές υποθέσεις που είχαν μείνει στάσιμες, να σας πλησιάζουν με θετικό σκοπό. Στα οικονομικά θα εντοπίσετε περισσότερες ευκαιρίες να σας ανοίγονται.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια του Αέρα

Υδροχόος: Αν τελικά μέρα με την ημέρα ανακαλύπτετε ότι δεν είστε συμβατοί με τον ερωτικό σας ήμισυ, τότε δεν έχετε πραγματικά κανέναν λόγο, να ταλαιπωρείστε και να ταλαιπωρείτε. Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα σας δώσει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που θα σας κάνει να ανοίξετε τα φτερά σας, σε νέους ανθρώπους. Οι σχέσεις που άντεξαν στην εποχή του Σκορπιού, τους κλυδωνισμούς, θα συνεχίσουν ακόμη πιο αγαπημένα.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Η εικόνα σας είναι διαφοροποιημένη από την πραγματικότητα. Δεν θέλετε να δείξετε ότι η ψυχολογία σας, είναι κάπως πεσμένη από όλα αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην αισθηματική σας ζωή. Τώρα που ο Ήλιος αποχωρεί από τον συγγενικό Σκορπιό, εσείς θα δείτε τα πάντα με μια πιο καθαρή ματιά. Οι εργένηδες, θα θελήσουν να βρουν επιτέλους κάτι κοντά στις δικές τους προδιαγραφές.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια της Γης

Κριός: Και εσείς στο κλαμπ των τυχερών της εποχής. Με την κίνηση του Ήλιου στον πύρινο Τοξότη, οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν, όλες. Οι σχέσεις που ακόμη διατηρείτε με το παρελθόν, θα πάρουν την τελική τους ευθεία. Συναντήσεις και ορθές επικοινωνίες, θα σας φέρουν κοντά σε ευτυχείς καταλήξεις. Τύχη στα αισθηματικά θα έχουν και οι μόνοι που ζητούν μια καινούργια συντροφιά.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ταύρος: Μην δίνετε παραπάνω λαβές για σχόλια, σε παλιότερους συντρόφους. Μπορεί να υπάρχει ακόμη ένταση και αυτό να δημιουργεί άσχημες καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, μέσα στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου θα αρχίσει να σας ανοίγει πόρτες που θα οδηγήσουν σε νέους ανθρώπους, που μπορούν να σας φτιάξουν το κέφι. Ευχάριστες αλλαγές και σε υποθέσεις επαγγελματικές και νομικές.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: Η σχέση που διατηρείται δεν σας εκφράζει πια. Με τον Ερμή απέναντι σας με τον Κρόνο να πιέζει, τα λόγια σας θα γίνουν κοφτερά. Προσοχή στις επικοινωνιακές υπερβολές, ειδικά σε αυτούς που είναι κοντά σας. Ωστόσο, αυτή η εποχή θα σας κάνει και πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο, όπου και οι ελεύθεροι θα βρουν το ιδανικό τους ταίρι. Ευκαιρίες για ταξίδια και νέες συνεργασίες.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια του Νερού

Καρκίνος: Μην συνεχίζετε να σηκώνετε την φωνή στον άνθρωπο σας. Ο πύρινος Τοξότης, σας πάει κόντρα, και πιθανόν να φτάσετε στα όρια της σχέσης. Όσοι κάνουν την προσπάθειες τους, για να επανενωθούν με το παρελθόν, ίσως και πια να εντοπίσουν χαρακτηριστικά στον πρώην σύντροφο τους, που θα πρέπει να σκεφτούν και δεύτερη φορά. Πολλά πλησιάσματα και για τους ελεύθερους, από τον εργασιακό τους χώρο.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια της Φωτιάς

Λέων: Μην δεχτείτε κάτι λιγότερο, από αυτά που απαιτεί μια σοβαρή και υγιής σχέση. Το ζώδιο του Τοξότη σας δίνει μια μεγάλη ώθηση, έτσι ώστε να λύσετε όλες τις εκκρεμείς συναισθηματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, άμεσα και προς το δικό σας όφελος. Πιο συγκεκριμένα, από τις 25/11 και όλο το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα δείτε μια γενικότερη καλυτέρευση σε όλους τους τομείς, και σίγουρα και στα επαγγελματικά.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια της Γης

Παρθένος: Ο κυβερνήτης σας, γίνεται πανίσχυρος μέσα στον μήνα του Τοξότη. Εσείς το μόνο που θα εισπράξετε εύκολα και γρήγορα, είναι χρήμα και πολλή αληθινή αγάπη. Στο επίκεντρο των εξελίξεων, είναι αυτοί που βιώνουν νέο έρωτα που θα τον δουν μέσα σε αυτόν το τρέχον έτος να ανθίσει και να τους οδηγεί σε σοβαρές δεσμεύσεις. Σε όλο αυτό χρήμα. Ταξίδια και εξελίξεις στα οικονομικά, θα δώσουν μια πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα στις γιορτές.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια της Φωτιάς

Ζυγός: Μπορείτε να πείτε ότι περνάτε μια σημαντική μεταβατική φάση, που όλα θα γίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Από τις πρώτες ημέρες του καινούργιου ζωδίου, θα σας έρθουν ευχάριστες ειδήσεις από έναν παλιό σας έρωτα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε περίεργα. Πρόταση για επανασύνδεση θα λάβουν οι περισσότεροι, που πιθανόν και να αποδεχτούν. Νέες γνωριμίες για τους υπολοίπους, που ψάχνουν τον έτερον τους ήμισυ.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια του Νερού

Σκορπιός: Μπορείτε να πάρετε επιτέλους μια βαθιά ανάσα. Τα αστρολογικά ζητούμενα, φεύγουν πια από πάνω σας και σας κάνουν να δείτε με μεγαλύτερη άνεση, όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Ζευγάρια που δεν μπορούν άλλο την απόσταση, θα βρουν τους τρόπους για να είναι πια μαζί και καλά. Χωρισμένοι – τσακωμένοι σύζυγοι, θα απομακρύνουν τις τρίτες πηγές που τους ενοχλούν, και θα συνεχίσουν μαζί και καλύτερα από ότι πρώτα.
Ερωτική συμβατότητα με: ζώδια της Γης