28/06 Πανσέληνος στον Αιγόκερω

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Αυτή η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σας ωθήσει να διανύσετε τη μέρα με διάθεση δούναι και λαβείν.

Αντισταθείτε σε κάθε παρόρμηση να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο ή να κερδίζετε μόνο εσείς!

Αυτές οι σταθεροποιητικές ακτίνες θα εστιάσουν την προσοχή σας στην καριέρα και τους δρόμους που ανοίγονται διάπλατα μπροστά σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας, η ρομαντική διάθεση θα επανέλθει πριν την είσοδο του σαββατοκύριακου!

zodia-zvdia-22

Η Πανσέληνος θα ενισχύσει τη βελτίωση των σχέσεων με προϊσταμένους και συνεργάτες, κάτι που θα αποδειχθεί εξαιρετικά υποβοηθητικό για την πορεία όλων. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, αν θίξετε τώρα το θέμα μιας αύξησης ή προαγωγής!

Παράλληλα, η ατμόσφαιρα θα σας κεντρίσει να αναλογιστείτε τα επιτεύγματά σας με προοπτική να προωθήσετε περισσότερο την εξέλιξή σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ότι πρέπει να αναβαθμίσετε το γνωστικό σας πεδίο.

zwdia - love

Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Μην διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές έμπειρων ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας. Οι πρακτικές τους για να ανελιχθούν στην καριέρα τους, θα αποτελέσουν έμπνευση για τις δικές σας επόμενες κινήσεις.

Η ενέργεια της ημέρας: Κάποιοι θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε πλέον ευτυχισμένοι μέσα στον γάμο σας. Η επιλογή σας είναι να αποχωρήσετε από αυτόν ή να αναζητήσετε με το ταίρι σας τους τρόπους που θα τον ενδυναμώσουν για να περάσετε αυτή τη δοκιμασία του χρόνου.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66