28/03 Ν. Σελήνη. Προσπάθεια για αισθηματική επαφή

erwtas-vres-agapi-zwdia

28/03 Ν. Σελήνη. Προσπάθεια για αισθηματική επαφή

Στις 28/03 συντελείται το αστρολογικό φαινόμενο, της πρώτης νέας Σελήνης του καινούργιου ζωδιακού έτους στον άξονα του Κριού. Αυτό θα δώσει τις ευκαιρίες και την ψυχολογική τόνωση στις πλειοψηφία των ζωδίων, για να κάνουν, σε κάθε τομέα της ζωής τους, φρέσκα ξεκινήματα.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Είσαστε εσείς αυτοί που θα εισπράξετε τα καλύτερα αυτού του αστρολογικού φαινομένου. Αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξουν μπροστά σας, πολλές εργασιακές ευκαιρίες που θα σας φέρουν και πάλι στην οικονομική σταθερότητα που επιθυμείτε. Σε δεύτερο επίπεδο, θα έχετε και μια άφιξη από το παρελθόν σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 10 και 19 Απριλίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Κάποιες εικόνες και μνήμες από το παρελθόν σας, θα πρέπει να σβηστούν επιτέλους. Δεν είναι δυνατόν ένα τόσο δυνατό και ξεχωριστό ζώδιο, να κουβαλάει ακόμη όλο αυτό το φορτίο πάνω του. Από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, νέος κόσμος θα έρθει στην καθημερινότητα σας και θα σας αλλάξει την διάθεση.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 04 και 11 Μαΐου

Δίδυμοι: Εσείς που είστε και τόσο έξυπνοι, θα βρείτε τους τρόπους εκείνους που θα σας φέρουν και πάλι σε συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, και σίγουρα μακριά από κάθε τι άλλο που σας προβλημάτισε. Από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, θα υπάρξουν και πολλές επανασυνδέσεις.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 10 και 17 Ιουνίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Το αστρολογικό φαινόμενο της Νέας Σελήνης, σας επηρεάζει ευθέως και προς όλες τις κατευθύνσεις. Αισθηματικές υποθέσεις που έχουν φρενάρει τα συναισθήματα, τώρα θα ενάρξουν και πάλι τις προσπάθειες, τα ταίρια για να είναι πάλι μαζί και καλά.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 03 και 06 Ιουλίου

Λέων: Έχετε πραγματικά πολλά να περιμένετε από τον άνθρωπο σας, από την εργασία και τον φιλικό σας κύκλο αυτές τις ημέρες. Όλα τα αστρολογικά στα πύρινα ζώδια, θα δώσουν τις πρακτικές ευκαιρίες για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην ξαφνιαστείτε αν ακούσετε, μέχρι και πρόταση γάμου.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 04 και 10 Αυγούστου

Παρθένος: Κάντε από τώρα τα πλάνα σας. Από την πρώτη ημέρα που θα εισέλθει ο Απρίλιος, εσείς θα έχετε πολλά καλά να περιμένετε. Αγαπημένα πρόσωπα θα σας κυκλώσουν και κάποιο θα ζητήσει παραπάνω την προσοχή σας, την ερωτική. Νέοι έρωτες για τους αδέσμευτους, που ίσως και να μεταμορφωθούν σύντομα σε μεγάλες αγάπες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05 και 17 Σεπτέμβριου

tarw-wroskopio-4

Ζυγός: Η τύχη είναι με το μέρος σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε και εσείς από την πλευρά σας, τι είναι αυτό… και ποιος είναι αυτός, που θα σταθεί το επόμενο διάστημα δίπλα σας. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μέσα σε σχέσεις, θα υποχωρήσει και η λογική θα πρυτανεύσει.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 01 και 12 Οκτωβρίου

Σκορπιός: Είσαστε μπλεγμένοι τόσο πολύ αυτήν την εποχή, που μόνο να στεναχωρείτε και να στεναχωριέστε μπορείτε. Πολλά τα λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν, όμως αυτό σαν κατάσταση θα πρέπει να λήξει. Όλα τα αστρολογικά της εποχής σας υποστηρίζουν, άρα κάντε και εσείς κάτι για τον εαυτό σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 03 και 18 Νοεμβρίου

Τοξότης: Όλα είναι στο κόκκινο και στο κατεπείγον. Έχετε αφεθείς σε μια παρατεταμένη τεμπελιά στον αισθηματικό σας τομέα. Το ταίρι σας, πολλές φορές έχει διαμαρτυρηθεί. Με αυτό το θετικό αστρολογικό φαινόμενο, σας δίνει την ώθηση και την ευκαιρία για διαλόγους αλλά και δράσεις.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 02 και 15 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ήρθε και ο καιρός που θα αναγνωριστούν τα δίκια σας και σε κάθε επίπεδο. Το άτομο που αγαπούσατε και σας άφησε, είναι θέμα μόνο λίγων ημερών να επιστρέψει και να σας κάνει πρόταση, για επανασύνδεση, με νέους όρους και προϋποθέσεις. Σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο απαντήστε.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 01 και 07 Ιανουαρίου

Υδροχόος: Είσαστε χαμένοι ανάμεσα σε εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Αυτό σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας φέρει και τα αναμενόμενα. Στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο, έτσι ώστε να φέρετε και τον άνθρωπο σας πιο κοντά.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 06 και 14 Φεβρουάριου

Ιχθείς: Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αλλαγή στα πάντα σας. Η Νέα Σελήνη, σας δίνει την καλύτερη εύνοια, έτσι ώστε να ενεργοποιηθείτε και να προσπαθήσετε να φέρετε την ζωή σας, σε μια καλύτερη ισορροπία. Ακολουθεί η εργασία και τα δύσκολα αισθηματικά σας ζητήματα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 03 και 06 Μαρτίου