29/05 Αφροδίτη στον Ταύρο – Το παρελθόν ακουμπάει το παρόν

didaskalia-planitwn-afroditi

29/05 Αφροδίτη στον Ταύρο-Το παρελθόν ακουμπάει το παρόν

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Αφροδίτη έρχεται στις 29/05 και πάλι μέσα στον ζωδιακό της οίκο, για να κυβερνήσει τα συναισθήματα, μέχρι και τις 24/05.

Κριός : Μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη ανάσα. Η Αφροδίτη που τόσο σας πίεσε αυτό το χρονικό διάστημα, και ίσως σας έκανε παραπάνω από ότι χρειαζόταν συναισθηματικούς, τώρα αφήνει τα δώρα της. Όσοι έχουν βρει καινούργιο έρωτα στην ζωή τους, θα τον δουν να αναπτύσσεται, όπως το είχατε ονειρευτεί. Οι Κριοί που έχουν χαθεί με τον άνθρωπο τους, μετά τις γιορτές θα έχουν ξαφνικές επικοινωνίες.
Ερωτικές ημερομηνίες: 10 και 15 Μαίου

 

 

Ταύρος : Ο κυβερνήτης σας έχει έρθει και θα βάλει τάξη στο χάος της ερωτικής σας ζωής. Ουδείς Ταύρος αυτήν την εποχή έχει ισορροπία, στην αισθηματική του πραγματικότητα. Πολλοί οι χωρισμοί και οι προδοσίες που προέκυψαν τις τελευταίες εβδομάδες. Είσαστε στο επίκεντρο του κόσμου, άρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.
Ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 19 Μαίου

zodia-taro-45

Δίδυμοι : Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποιες παραπάνω κινήσεις, για να φέρετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. ΟΙ μέρες με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας κάνουν όλα τα χατίρια. Νέοι έρωτες που για ανεξήγητους λόγους έχουν παγώσει, θα ενεργοποιηθούν και θα αποδώσουν μεγάλη αγάπη. Οι τσακωμένοι σύντροφοι, θα βρουν την σωστή οδό με αλληλό – υποχώρηση.
Ερωτικές ημερομηνίες: 08 και 23 Μαίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος : Είσαστε σε κράτος πανικού. Οι μέρες που έρχονται θα σας βρουν πάνω σε ένα σταυροδρόμι καίριων αποφάσεων, για την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα δεν σας εκφράζει σε αυτήν την φάση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, να παρατηρήσει τις προσφορές και τις συμπεριφορές, και μετά να αποφασίσει. Μετά τη νέα σελήνη του Μαίου, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.
Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 21 Μαίου

Λέων : Είσαστε ίσως λίγο αδικημένοι αυτήν την περίοδο. Σίγουρα η ανάδρομη κίνηση του Άρη – Πλούτωνα από τον συγγενικό Τοξότη, δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά αυτά που συντελούνται γύρω σας, και που θα μπορούσαν να αποκαλεστούν και παρασκήνιο. Εσείς που διατηρείτε παράλληλες σχέσεις, προσοχή στις υπερβολές.
Ερωτικές ημερομηνίες: 02 και 15 Μαίου

Παρθένος : Αισθάνεστε πλήρεις, με όλα αυτά που έχετε καταφέρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι δεσμευμένοι περνάνε καλά, και θα συνεχίσουν να περνάνε μια περίοδο, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά συναισθηματικά. Σε αυτό ο Κυβερνήτης σας, έστω και ανάδρομος, μόνο παραπάνω ψυχαγωγία μπορεί να προσθέσει. Οι ελεύθεροι – χωρισμένοι, θα έχουν και αυτοί τα ‘ τυχερά τους’!
Ερωτικές ημερομηνίες: 09 και 23 Μαίου

Ζυγός : Είσαστε λίγο επιθετικοί. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σαν μόνιμοι ανταγωνιστές, συγκρούονται πάνω σε αισθηματικές συζητήσεις και επηρεάζουν την προσωπική ζωή των κυβερνώντων. Αυτό μετά τις 11 – 05, σαν κατάσταση θα αρχίσει να υποχωρεί. Σαφώς αυτό θα βοηθήσει να ξεκαθαριστούν εκκρεμείς υποθέσεις, και σε παλιές αλλά και νεότερες σχέσεις.
Ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 20 Μαίου

Σκορπιός : Είσαστε ίσως το μοναδικό ζώδιο, που όλο αυτό το αστρολογικό γίγνεσθαι δεν το αγγίζει. Οι μέρες στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου είναι αρκετά σημαντικές. Πολύς κόσμος από το πρόσφατο παρελθόν σας, θα θελήσει να ανακινήσει υποθέσεις που κλείσανε άτσαλα με άσχημο τρόπο, ίσως και εκ μέρους σας.
Ερωτικές ημερομηνίες: 08 και 18 Μαίου

Τοξότης : Τι να πούμε και για εσάς?! Το τελευταίο που σας απασχολεί αυτήν την εποχή είναι η αισθηματική σας ζωή, που πιο πολύ θυμίζει κατεστραμμένο τοπίο. Έχετε κάνει σαφώς άπειρα λάθη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ανάδρομος Πλούτωνας και ο Άρης, ίσως μεταξύ 10-15/04, να σας ενισχύσουν, προκειμένου να πάρετε τις πρωτοβουλίες και να ισορροπήσετε αυτά που πρέπει.
Ερωτικές ημερομηνίες: 09 και 12 Μαίου

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως : Φοβάστε την επέκταση, και για αυτόν τον λόγο δεν θέλετε να πράξετε τίποτα παραπάνω. Η Αφροδίτη στις μεσαίες μοίρες του Ταύρου, θα δώσει το γόνιμο έδαφος. για να πλησιάσετε το άτομο που σας γοητεύει. Όλα είναι προσεχώς πιο εύκολα. Προτιμήστε να κάνετε κάτι παραπάνω από το να μένετε στο σκοτεινό παρασκήνιο. Οι μέρες θα σας δώσουν και οικονομική ενίσχυση.
Ερωτικές ημερομηνίες: 01 και 19 Μαίου

Υδροχόος : Δηλώστε μέχρι τα μέσα του Μαίου, τις αληθινές σας προθέσεις στο άτομο που έχει την προσοχή σας. Οι μέρες θα βοηθήσουν στην επίλυση προβληματικών υποθέσεων. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα έχουν τις ευκαιρίες για επανένωση. Οι μετακινήσεις ευνοούνται.
Ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 24 Μαίου

Ιχθείς: Προσοχή στις εξαπατήσεις. Το δίδυμο Ερμή – Αφροδίτη, δημιουργεί μια κατάσταση στα Ψάρια, που μόνο παρεξηγήσεις μπορεί να φανερώσει. Κρατήστε τα λόγια σας μετρημένα. Παλαιότερες γνωριμίες, θα σας μιλήσουν πριν την αλλαγή του ζωδίου του Ταύρου και θα σας πλαισιώσουν με προτάσεις. Δώστε χρόνο σε σκέψη.
Ερωτικές ημερομηνίες: 04 και 17 Μαίου

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Απομακρυνθείτε από την φιλοσοφία την έκπτωσης, έτσι απλά για να είστε και πάλι με κάποιον από τα παλιά!