29/11 Νέα Σελήνη. Βγάλτε την Αγάπη από το ψυγείο

nea-selini-karkinos-zwdia-27-6

29/11 Νέα Σελήνη. Βγάλτε την Αγάπη από το ψυγείο

Στις 29 Νοεμβρίου συντελείται Νέα Σελήνη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων (7ο 42’ στις 14:18’ ). Επηρεάζει το σύνολο του αστρολογικού κόσμου. Αστάθεια στα αισθηματικά τους θα παρατηρήσουν οι εκπρόσωποι του Νερού. Οι Πύρινοι και οι Αέρηδες, θα έχουν την τύχη να επανασυνδεθούν με το παρελθόν τους.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

 

Τοξότης: Έχετε επίγνωση τουλάχιστον, ότι εσείς φταίτε κατά ένα μεγάλο μέρος, για την στασιμότητα στην αισθηματική σας ζωή. Το αστρολογικό φαινόμενο, σας δίνει την υπεροχή και την δυναμική, για να κάνετε το πρώτο βήμα και να λύσετε τυχόν διαφορές. Οι μόνοι της αγάπης, έχουν ελπίδες για έναν νέο έρωτα, πριν φύγει ο μήνας.
Ερωτική ώρα ημέρας: 15:00

zodia-taro-45

Αιγόκερως: Θα πρέπει κάποιους, να τους βάλετε στην θέση τους. Το ότι αγαπάτε δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ανέχεστε, και τις ιδιοτροπίες των άλλων. Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Δεκεμβρίου, σας φωτίζουν το τοπίο και σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς. Πολλές και οι επανενώσεις που θα γίνουν, αυτήν την φορά με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς.
Ερωτική ώρα ημέρας: 18:00

Υδροχόος: Σκεφτείτε παραπάνω τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Μέσα σε όλα αυτά είναι πιθανόν να βρεθεί και κάτι – κάποιος που να σας ενδιαφέρει. Πιθανόν και μέχρι να λήξει αυτό το έτος εσείς να έχετε βρει, τον δρόμο προς την αγάπη που τόσα χρόνια ψάχνετε. Οι δεσμευμένοι είναι και αυτοί που θα δουν πολλές εκπλήξεις αισθηματικού περιεχομένου, από τον άνθρωπο τους. Εύνοια σε χρήμα και οικογενειακά ζητήματα.

Ερωτική ώρα ημέρας: 20:00

Ιχθείς: Σας ζητούν απαντήσεις, για την θέση σας σε επόμενα σχέδια δεσμών και γάμων. Αν τελικά δεν είστε έτοιμοι, και αισθάνεστε ότι πιέζεστε το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τον χρόνο σας. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν λάθος. Αυτοί που έχουν φρέσκιες γνωριμίες, θα καταφέρουν να έρθουν πολύ πιο κοντά.
Ερωτική ώρα ημέρας: 12:00

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κριός: Πολλές οι ανατροπές που συντελούνται εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή, που ευτυχώς πια θα αρχίσει να εξελίσσεται όπως εσείς την είχατε φανταστεί. Ακόμη και κάποια ζευγάρια που έχουν επικοινωνιακά απομακρυνθεί, θα βρουν τον κοινό κώδικα και πάλι για να είναι μαζί και καλά.
Ερωτική ώρα ημέρας: 20:00

Ταύρος: Η καρδιά σας, μπορεί στο τώρα να είναι πληγωμένη, από την αδικία, αλλά μέσα στις προσεχείς ημέρες, αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα έχει μια ακόμη προσέγγιση προς εσάς, που θα σας κάνει να δώσετε ίσως μια ακόμη ευκαιρία. Οι δεσμοί που έχουν ήδη επανασυνδεθεί, θα πάρουν αποφάσεις επισημοποίησης άμεσα.
Ερωτική ώρα ημέρας: 13:00

Δίδυμοι: Έχει έρθει η σωστή ώρα, για να πείτε και εσείς αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Δεν χρειάζεται να είστε εγκρατείς με τα λόγια σας, απλά πείτε την αλήθεια. Εσείς οι χωρισμένοι από οποιαδήποτε μορφή σχέσης – δεσμού, θα βρεθείτε ανάμεσα σε νέα φλερτ, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την αυτοπεποίθηση.
Ερωτική ώρα ημέρας: 14:00

29/11 Νέα Σελήνη. Βγάλτε την Αγάπη από το ψυγείο

tarw-wroskopio-4

Καρκίνος: Έχετε πολύ μεγάλη αστρολογική εύνοια, αυτό το χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτήν την κατάσταση και να λύσετε εκκρεμότητες, σε σχέσεις και συνεργασίες. Το πιο πιθανόν είναι να κάποιοι να απομακρυνθούν, και κάποιοι άλλοι θα σας αγαπήσουν πολύ περισσότερο. Αποκαλύψεις προσεχώς.
Ερωτική ώρα ημέρας: 12:00

Λέων: Η στάση σας είναι περίεργη. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας έρθει σαν παράπονο από τον άνθρωπο σας. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε πολλές διαβουλεύσεις και μέχρι να λύσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Όσοι έχουν μείνει πολύ και καιρό μόνοι, θα έχουν ερωτικά φλερτ, μέσα από τους κοινωνικούς τους κύκλους.
Ερωτική ώρα ημέρας: 21:00

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Ευχάριστες οι ειδήσεις, που θα σας παρουσιαστούν, για μια παλιά σας ερωτική ιστορία που όμως ποτέ δεν βγήκε από το μυαλό σας. Ίσως και μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, να έχετε και κάποια επικοινωνία – εμφάνιση. Όσοι είναι μπλεγμένοι σε διπλές – αμαρτωλές καταστάσεις, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, καθώς η θέση του κυβερνήτη τους, μόνο αποκαλύψεις μπορεί να φέρει.
Ερωτική ώρα ημέρας: 19:00

Ζυγός: Οι εκπλήξεις για εσάς συνεχίζονται. Αισθηματικές υποθέσεις που είχαν μείνει κολλημένες, μέσα από τρίτες πρωτοβουλίες θα μπορέσουν να λυθούν. Είστε αυτοί, που μέχρι να λήξει το έτος θα έχουν τις περισσότερες επανασυνδέσεις και γάμους. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα βρουν το έτερον σας ήμισυ.
Ερωτική ώρα ημέρας: 20:00

Σκορπιός: Οι διαφωνίες συνεχίζουν. Αυτό βέβαια δεν είναι και κάτι πρωτόγνωρο για εσάς. Η θέση του Άρη και της Αφροδίτης, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τον επικοινωνιακό σας ελιγμό, για να φέρετε και πάλι την αισθηματική ασφάλεια και ισορροπία στο μεταξύ σας. Νέες αγάπες για τους ελεύθερους.
Ερωτική ώρα ημέρας: 17:00

29/11 Νέα Σελήνη. Βγάλτε την Αγάπη από το ψυγείο