30/10 Νέα Σελήνη. Δεύτερη ευκαιρία σε ερωτικές σχέσεις

30/10 Νέα Σελήνη. Δεύτερη ευκαιρία σε ερωτικές σχέσεις

Το αστρολογικό φαινόμενο της νέας Σελήνης, συντελείται την Κυριακή στις
30 Οκτωβρίου στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Όλες οι συναισθηματικού τύπου σχέσεις, παλιές και καινούργιες θα έχουν την ευκολία των επικοινωνιών και των συναντήσεων, έτσι ώστε να καθορίσουν την πορεία τους. Ίσως και τον τερματισμό τους.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι συναισθηματικά οι γεννημένοι στις: 05/01, 08/02, 19/02, 12/03, 24/04, 17/05, 29/05, 01/06, 07/07, 02/08, 30/08, 19/09, 10/10, 14/11, 01/12, 15/12.

 

Επιρροές στα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός: Είστε υπό ασφυκτική πίεση για να αποδώσετε εξηγήσεις και προτάσεις στον άνθρωπο σας, που δηλώνει ότι έχει την καλή πρόθεση να σας ανοίξει για ακόμη μία φορά, την πόρτα της καρδιάς του. Σκεφτείτε τι θα προτείνετε και τι θα πράξετε.

Ταύρος: Έχετε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από το άτομο που σας έχει κλέψει το μυαλό, τους τελευταίους μήνες. Από τις αρχές του νέου μήνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά, σε επικοινωνιακό επίπεδο και να πείτε πιο ιδιαίτερες κουβέντες.

Δίδυμοι: Η εποχή του Σκορπιού δεν είναι και η καλύτερη σας. Πολλά αυτά που σας δυσαρεστούν από τα περιβάλλοντα σας και ίσως αυτό να συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σας. Υπομονή, μετά τις 05/11, όλα θα έρθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Ίσως τα πράματα να μην κυλούν όπως τα σκεφτήκατε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό. Ο καινούργιος μήνας, είναι πιο καλός και ευνοϊκός για το ζώδιο σας. Οι μόνοι είναι ένα βήμα, πριν βρουν τον άνθρωπο τους για μια μόνιμη σχέση.

Λέων: Μην αντιμετωπίζετε τους πάντες με τον επιθετικό σας λόγο. Δεν θα σας βγει πουθενά. Το ταίρι σας έχει αγανακτήσει και το μόνο που θέλετε πια, είναι να πάρετε μια ανάσα. Ωστόσο, χαρές σας έρχονται μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρθένος: Μην ανησυχείτε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει μεγάλη μοναξιά στην ατμόσφαιρα, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό. Η θέση του κυβερνήτη σας, είναι σε καταπληκτικές όψεις με την Αφροδίτη, και σίγουρα κάτι θα σας εμφανίσουν.

Ζυγός: Οι απώλειες που είχατε στον αισθηματικό σας τομέα, θα ξεπεραστούν σύντομα. Είσαστε και εσείς σε μια φάση που ζητάτε την ισορροπία σας. Κάποιος είναι ένα βήμα, πριν σας εξομολογηθεί έναν καταπιεσμένο έρωτα. Θα εκπλαγείτε πολύ!

30/10 Νέα Σελήνη. Δεύτερη ευκαιρία σε ερωτικές σχέσεις

tarw-wroskopio-4

Σκορπιός: Οι συμβουλές που σας δίνουν οι τρίτοι, σίγουρα είναι λάθος. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε. Έχετε την αστρολογική εύνοια για το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου, για να έρθετε πιο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο με τον άνθρωπο σας.

Τοξότης: Πρόκειται να συμβούν αλλαγές, που θα σας εκπλήξουν. Σκεφτείτε τι θα σας πουν και τι θα σας τάξουν. Μην ξεχνιέστε ότι όλα τρέχουν μέσα στην εποχή του Σκορπιού και αυτό από μόνο του…. είναι ύποπτο. Μετά τις 09/11, δηλώστε τις θέσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Η γοητεία σας, είναι απλωμένη σε όλους. Αυτό θα φέρει πολύ καινούργιο κόσμο στην γειτονία της καρδιάς σας. Είναι όλα τόσο ευνοϊκά για εσάς που ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν τις ευκαιρίες για ένα ακόμη γύρο, θετικών συνομιλιών.

Υδροχόος: Ετοιμαστείτε για μεγάλες και ευχάριστες ανατροπές. Το άτομο που εδώ και καιρό πολιορκείτε, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να σας πλησιάσει. Όλο αυτό θα τρέξει μέσα στον Νοέμβριο, παράλληλα με επαγγελματικές επιτυχίες.

Ιχθείς: Θα κάνετε πολλές και ενδιαφέροντες γνωριμίες, ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι. Αυτό θα σας οδεύσει και σε μια νέα αγάπη. Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης, σας δίνει και την ευχέρεια για ταξίδια αλλά και οικονομικά ανοίγματα, που θα έχουν τύχη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

30/10 Νέα Σελήνη. Δεύτερη ευκαιρία σε ερωτικές σχέσεις

xartomanteia