31/03 Πανσέληνος στον Ζυγό Δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις!

zwdia-ζωδια

31/03 Πανσέληνος στον Ζυγό. Δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις!

Στις 31/03 θα συντελεστεί η πρώτη πανσέληνος του καινούργιου αστρολογικού έτους, στον ζωδιακό άξονα Ζυγού – Κριού!

Αναλυτικά για όλους:

Κριός: Σίγουρα εσείς δεν θα χρειαστεί πραγματικά να κάνετε κάτι ιδιαίτερο αυτό το χρονικό διάστημα. Όλα σας φωτίζουν και πιθανόν οι ευχές κάποιων για επανασύνδεση, με ένα πρώην αγαπημένο άτομο, να γίνουν πραγματικότητα.
Αστρολογική Εύνοια: ****/*

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Είστε το ζώδιο που έχει τους περισσότερους φανατικούς ερωτευμένους θαυμαστές και… ακόμη έχετε και παράπονα. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας, και δείτε με πιο ξεκάθαρο βλέμμα, ποιοι σας θέλουν για αυτό που είστε και ποιοι τελικά όχι.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Δίδυμοι: Εσείς με τον ανάδρομο Ερμή να σας έχει μπερδέψει, είναι σίγουρο ότι κάποια διπλωματική κίνηση θα κάνετε για να κάνετε τον πρώην σας, να ζηλέψει. Αν το κάνετε τουλάχιστον καλά, και με την ενέργεια της Πανσελήνου, πιθανόν και να επιστρέψει.
Αστρολογική Εύνοια: ****/*

chartomantia-087

31/03 Πανσέληνος στον Ζυγό. Δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις!

 

Καρκίνος: Οι σκέψεις σας είναι λίγο μελαγχολικές και άστατες, για όλα αυτά που έχουν γίνει στο ερωτικό σας παρελθόν και αυτόν που τώρα δεν είναι δίπλα σας. Μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας όμως. Ο Απρίλιος κάποιες εκπλήξεις θα σας φέρει.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Λέων: Δεν έχετε ακόμη καταφέρει να γίνετε απόλυτα κατανοητοί, στον άνθρωπο σας, που θέλει τον χρόνο του γύρω από δεσμεύσεις…ενώ εσείς πια δεν είστε έτοιμοι για να δώσετε άλλες πιστώσεις. Πιθανόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες να έχουν παρθεί οι αποφάσεις.
Αστρολογική Εύνοια: *****

Παρθένος: Σκεφτείτε όλα αυτά που έχουν γίνει εντός του γάμου – σχέσης σας και μην φύγετε από αυτά που έχετε δηλώσει για την αγάπη σας. Μπορεί να έχουν μπλεχτεί λίγο τα πράματα, αλλά από τα τέλη του μήνα, και μετά όλα θα διορθωθούν.
Αστρολογική Εύνοια: ****/*

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζυγός: Κάποιος που έχετε μεγάλο χρονικό διάστημα, να ακούσετε και να δείτε… μετά την πανσέληνο θα σας επισκεφτεί με σκοπό να του δώσετε ακόμη μια ερωτική ευκαιρία για να είστε μαζί, και αυτήν την φορά, να διώξετε μακριά τους τρίτους.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

zwdia

31/03 Πανσέληνος στον Ζυγό. Δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις!

 

Σκορπιός: Εσείς που είστε χωρισμένοι από το άτομο που αγαπάτε, έχετε και τις μεγαλύτερες πιθανότητες, με τον ανάδρομο και την Πανσέληνο, να συναντηθείτε τυχαία και να μιλήσετε για επανασύνδεση. Οι φίλοι και οι γνωστοί θα βάλουν και αυτοί το χεράκι τους.
Αστρολογική Εύνοια: ****/*

Τοξότης: Η μορφή που έχει πάρει η αισθηματική σας ζωή, δεν σας αρέσει…ούτε και του συντρόφου σας. Αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες θα οδηγήσει σε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις, που θα φέρουν και τις λύσεις που θα σας κάνουν πια να πάρετε μια βαθιά ανάσα.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Αιγόκερως: Μάλλον είναι άκυρα και αναληθή όλα αυτά που έχουν συντελεστεί και σας έχει πει ο άνθρωπος σας, για το παρελθόν του. Εσείς καλύτερα και χωρίς άλλη καθυστέρηση να θέσετε τις ευθείς σας ερωτήσεις, και οι απαντήσεις θα καθορίσουν την πορεία σας.
Αστρολογική Εύνοια: *****

chartomanteia-44

31/03 Πανσέληνος στον Ζυγό. Δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις!

 

Υδροχόος: Είσαστε αντίθετοι με όλα αυτά που λέει και κάνει ο άνθρωπος σας, που μάλλον αυτές τις ημέρες δεν είναι και στα καλά του. Υπάρχουν αρκετά θέματα που τον απασχολούν, όχι ευχάριστα και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που είναι χαμένος, από την σχέση σας.
Αστρολογική Εύνοια: ****/*

Ιχθείς: Σκεφτείτε άμεσα τι θέλετε να πείτε και να κάνετε, με αυτόν τον συνάδελφο – φίλο που σας πολιορκεί και ζητά να του δώσετε την καρδιά σας. Εσείς που είστε ωστόσο τόσο ρομαντικοί, καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας, καθώς όπου ακούτε πολλά κεράσια…!
Αστρολογική Εύνοια: *****

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66